tellwe.com'da bakılan fallar!

İlişki süremden, attığım tüm adımların olumsuz sonuçlanmasından ve en son hissi kalmadıını sölediğinden forumdaki ilk msjımda, şehir değişikliği yaptığımdan ise oluşturduğum tellwe falcıları listesinde bahsetmiştim. Zaten bunlar haricinde, yan aşk dışı yaptığı yorumlar tamamen sallamasyon, zerre uymuyor bana.
Eğer falında başka tutan bişey olsa,burada paylaşmadığın, tesadüf mü diyecektim (sırf iyi niyetimden..) Ve Bir insan sıkıntıda olmasa bu kadar fal baktırır mı.. ?
Zor bir süreç geçirmese bu kadar para harcar mı.. ?
Kimse parayı kolay kazanmıyor!!
Burayı okuyan Alrisha !! Bunuda oku!! Bu gece vijdanın rahat uyuyabilecek misin!! Aldığın para helal mi..!!
Şimdiye kadar hiç bir falcıya yorumu kötü olsa bile, burda böyle konuşmadım.. Çünkü insanım.. Çünkü vijdanım var.. Ama bu yapılan banada yapılmış olabilirdi !
O yüzden sessiz kalmak istemedim..

S

saptırmayın.herkes kimin ne demek istediğinianlıyor .kendinizi reklamcı addeden şu anda siZsiniz!
Ben kendimi neden reklamcı olarak addeyim hanfendi,burda herkes isim veriyor ama nedense ben bir kaç isim verdikten sonra reklamcı,gizli falcı yok bilmem ne ilan edildim.Gercekten çok sinirlerim bozuldu burda,kimseye laf yetiştirmek zorunda da değilim yeter artık.Hicbirseyi saptirdigim felan da yok benim,uslubunuza biraz dikkat edin lütfen kırıcı oluyorsunuz...

Ben kendimi neden reklamcı olarak addeyim hanfendi,burda herkes isim veriyor ama nedense ben bir kaç isim verdikten sonra reklamcı,gizli falcı yok bilmem ne ilan edildim.Gercekten çok sinirlerim bozuldu burda,kimseye laf yetiştirmek zorunda da değilim yeter artık.Hicbirseyi saptirdigim felan da yok benim,uslubunuza biraz dikkat edin lütfen kırıcı oluyorsunuz...
Kusura bakmayın bana hiç samimi gelmediniz en başından beri.

S

saptırmayın.herkes kimin ne demek istediğinianlıyor .kendinizi reklamcı addeden şu anda siZsiniz!
Ben kendimi neden reklamcı olarak addeyim hanfendi,burda herkes isim veriyor ama nedense ben bir kaç isim verdikten sonra reklamcı,gizli falcı yok bilmem ne ilan edildim.Gercekten çok sinirlerim bozuldu burda,kimseye laf yetiştirmek zorunda da değilim yeter artık.Hicbirseyi saptirdigim felan da yok benim,uslubunuza biraz dikk
Kusura bakmayın bana hiç samimi gelmediniz en başından beri.
Siz de aynı şekilde biliyormusun?Çok ta umrumda idi benim hakkımdaki düşünceniz,yine de kırıcı olmak istemiyorum.Sizinle muhatap olmayacağım hiçbir sekilde.

o zaman benim için yeşil çingene devam ediyor yarın bir fincan kapatayım bari... Alrishanın da diğer dediklerine bel bağlamayayım hiç... ay bu umut denen şey ne kötü kızlar ya... :(

Kişilik tahlili isteyenler Yiramir'i deneyebilir.Ben bu konuda çok başarili buldum ve paylaşmak istedim.

Kızlar yazdığım uzun yazıdan sonra vadesi dolanları yazmak istedim

Geysu:vadesi gecti bir gelişme olmadı ama forum da okuduğum kadarıyla vadesi tutmuyomus (anda çok basarılı)

Black_pearl88:asıl konu için verdiği vade tutmadı

Nehir Atesoğlu:vadesi bu aralar ama bir gelisme olacağını sanmıyorum

Kehriban: 2 kere yorum almıştım, biri tarot, diğeri de katina. İkisinde de olumlu konuşmuştu ama vadeleri patladı. Beğeneni çok ama bana pembeci gibi geldi.

Cheryycoco: 1 kere aşk falı baktırmıştım, olumsuz konuşmuştu. Yeni birini öngörmüştü, patladı. Analizleri kötü değildi ama ben pek beğenemedim.

Klothoyagmur: 1 kere tarot yorumu almıştım ve genel yorum istemiştim. Geçmişteki kişiyi bildi ama başkası ile ilişki olacağını söledi vade vermeden. Bu yorumcudan da çok umutluydum ama umduğumu bulamadım.

Eliftaskin: 1 kere iskambil falı baktırmıştım, genel yorum istemiştim. Yine pespembe bir gelecek tablosu. Tavsiye etmem.

Cadininelmasi: 1 kere ilişki açılımı baktırmıştım, olumsuz konuşmuştu. Yeni birini öngörmüştü, patladı. Bir de ısrarla taşınacaksın demişti yeni taşınmış olmama rağmen. Ben beğenemedim.

Byzmelek: 1 kere su falı baktırmıştım, olumlu konuşmuştu, zamana daha var. Analizlerini başarılı bulmuştum. Ben beğendim, tavsiye ederim.

Ruhh: Promosyon falı yollamıştım bir kez, bu yorumcuya düşmüş. Pembeci, hiç beğenmedim.

MedyumZagnos: 1 kere durugörü yorumu almıştım, olumsuz konuşmuştu. Karşına başkası çıkacak demişti, patladı. Sadece geçmiş analizi doğruydu. Tavsiye edebileceğim bir yorumcu değil.

Perseis: 1 kere katina yorumu almıştım, olumlu konuşmuştu, vadesi patladı. Bana pembeci geldi.

Yulee: 1 kere aşk sonuç falı baktırmıştım, olumlu konuşmuştu, vade vermedi. Analizlerini beğenmiştim, tavsiye ederim.

MedyumSelena: Mail ile ulaşmıştım, 1 kere genel su falı baktırdım. Yorumuna göre ben ölmüşüm de ağlayanım yok, tek olumlu cümlesi yoktu. Psikolojimi bozdu kadın resmen. Beğeneni çok ama ben beğenmedim.

KahinBabaVanga: 1 kere sanal fincan yorumu almıştım. Sabahın 10unda yorumladığı falı iyi akşamlar dileyerek bitirmiş. Bu nedenle 1 yıldız verdim, iade etmiş. Kopyala yapıştırcı.

FaziletAbla: 1 kere sanal fincan yorumu almıştım, bunun da profiline kandım. Genel yorum istemiştim, pespembe bir tablo çizmiş. Tavsiye etmem.

Ayeviii: 1 kere çapraz ilişki falı baktırmıştım, olumlu konuşmuştu, vadeye daha var. Sen adım atacaksın dedi, büyük konuşmayayım ama tövbe adım atmam bir daha. Bunu sölediğimde vade uzar o zaman dedi. Analizleri başarılıydı. Ben beğendim, tavsiye ederim.

Pethulinqa: Teknik sıkıntı yaşıomuş, iade etti.

GelecegiinSifresii: 3 kere iade etti. İlkinde dua tavsiye etmiş, dierlerinde soru detaylı deil gibi bişey demiş. Çok merak ettiğim bir yorumcuydu ama galiba sorudan ilerliyor yorumlarında.

SuFali: Bu yorumcuyu da cinleri olduğunu iddia ettiği için çok merak ediyordum. İade etti, kötüymüş gördükleri.

YesilCingene: Ya 3, ya da 4 sefer iade etti, görü alamamış benden. Aşırı merak ettiğim bir yorumcuydu, farklı hesaplardan da denedim ama hepsinde görü alamadığını söledi, hatta sanırım 3.de fırçalar tarzda yazmış iade nedenini ama yine de bakacağını bilsem 5. kez denerdim şansımı.

BornMoon: Tarot yorumu istedim dün, hala bekliyorum. Tellwedeki son falım olcak inşallah.
Tellwede gecmis yillarfa cok fal atmis biri olarak bazilari falci bile degil soruya gore salliyorlar iclerinde cok az gercek falci var yenileri pek bilmem ama burda cok konusuldu asmara ruhlar alemi vs falci degildir gerci binnazda da türedi bu tarz yorumcular

forumu yeni okumaya basladim bende telweye cok fal baktirdim ama bilen yok maalesef . chitra ve naktanin vadeleri tutmadi bana , yesil cingene tarotta kisa vadeyi biliyor. birde su fali diyolar ama bence tarot acip cevap veriyolar adi su fali sadece . en son sadecegerceklere fal attim denemek icin ,verdigi tarihleri bekliyorum kuzumlu canimli yazmadi en azindan

Ayeviine baktırdım amma kuzum diyor içim bulandı ya. Ve benim adım atacağımı söylemiş işim olmaz. Adamı her yerden silmeyi düşünüyorum o adım atacaksın demiş. Amma güzel adımmış doğrusu :duduk: şimdi geri dönüp okudum D DhmiAim sana da sen adım atacaksın demiş. Herkese aynı şeyleri mi söylüyor nedir pes!

Evet, bana da sen adım atacaksın dedi. Listemde tavsiye ederim demiştim ama artık etmiyorum.

Eğer falında başka tutan bişey olsa,burada paylaşmadığın, tesadüf mü diyecektim (sırf iyi niyetimden..) Ve Bir insan sıkıntıda olmasa bu kadar fal baktırır mı.. ?
Zor bir süreç geçirmese bu kadar para harcar mı.. ?
Kimse parayı kolay kazanmıyor!!
Burayı okuyan Alrisha !! Bunuda oku!! Bu gece vijdanın rahat uyuyabilecek misin!! Aldığın para helal mi..!!
Şimdiye kadar hiç bir falcıya yorumu kötü olsa bile, burda böyle konuşmadım.. Çünkü insanım.. Çünkü vijdanım var.. Ama bu yapılan banada yapılmış olabilirdi !
O yüzden sessiz kalmak istemedim..

Teşekkür ederim. Zaten eskisi kadar merakım kalmamıştı fallara, iyiden iyiye soğudum dünden sonra. Hatta bornmoondan da falımı çektim. Her şerde var işte bir hayır :)

forumu yeni okumaya basladim bende telweye cok fal baktirdim ama bilen yok maalesef . chitra ve naktanin vadeleri tutmadi bana , yesil cingene tarotta kisa vadeyi biliyor. birde su fali diyolar ama bence tarot acip cevap veriyolar adi su fali sadece . en son sadecegerceklere fal attim denemek icin ,verdigi tarihleri bekliyorum kuzumlu canimli yazmadi en azindan
bende de yeşil çingene hep tuttu ama sadecegerçekler tam bir sallamasyon gelmişti. bir de canlı fala çağırım kelime kelime yazmıştı bir dünya kredim gitmişti

D
Ben iade aldım,çok uçlarda bir yorum aldım,çok olumlu.. oturacağım eve kadar yorum yapmış, ben karşı ile olumsuzlukları belirttim,kibar bir şekilde,bir de böyle değerlendirin dedim,yanıt vermedi, bekledim baya,sonra iade aldım

Ben soktayim arkadasima 6 aydir ayri dugu kisi icin 2 sayisiyla baglantili konusma ve donus goruyorum dedive 2 gun sonra 6 aydir cit cikmayan adam donmus.

Neredeyse çoğu falcıya fal atıp beş yıldız veren üyeler var isimleri karamkaram , babamcokkızar,hannan adı aklımda kalanlar, bu kişiler bi yorum yazsalar falcılar hakkında ki gerçek kişilerse tabi

selamm,

yesilcingeneden yorum alan arkadaşlar en iyi falı hangisi acaba fal gönderirsek hangisini göndermek mantıklıdır yardımcı olabilirmisini :)

Back
X