tellwe.com'da bakılan fallar!

O kadar çok giriyor ki bu ara hep mail geliyor bana sen nasıl yakalayamadın anlayamadım valla
canım benim anlayamadığım bişi var mail adresime bildirimleri açtım sizin teledonunuza mail ekrana falanmı düsüyor benim düsmüyorki 2-3 dk sonra görünce tıklıyorum tıklayana kadar ofline oluyor

canım benim anlayamadığım bişi var mail adresime bildirimleri açtım sizin teledonunuza mail ekrana falanmı düsüyor benim düsmüyorki 2-3 dk sonra görünce tıklıyorum tıklayana kadar ofline oluyor
Yok canım ekrana düşmüyor mail sesi gelince bakıyorum online olduğunu görüyorum hep

Aynen öyle canım. Özene özene bakılıyor o yüzden herkes bakamaz. Kaybetmediysen o kadını bence ona baktır canım hiç bunlarla vakit kaybetme bence
Bir de bu işi yapanlar para için yapnaz,Allah rirasi için yapar bunu iyi ayird edebilmek lazım canım,biz o zaman öğrenciyim bundan 15-20 sene oncesi idi biz para vermek istiyoruz felan kaf
Tellwede atasım var Birine.. ama güvenemiyorum ki... 5 TL lik atarsam kriz geçer belki :bicak:
Online Gohdeablaa, bide yeni biri abelz diye biri var :110:
Yaaa abelz'' çok merak ediyorum biliyormusun,dün piyasaya çıktı heralde.

Canım bir erkek figürü eksik hayatında dedi bana baba, erkek kardeş vs.. doğru bu baba kaybım var. Bu nokta atışı hoşuma gitti ki sorumda yer almıyordu bu konu. İki hafta demiş esas meseleye birde farkında olmadığım bir kişi daha var demiş ama orada attı bence
Canım Kahin Baba boş değil bence de,ben öylesine atmistim ama şaşırttı beni.

Gozun aydin:) Chitraya yeni mi baktirdin uzakta gorunuyo da cok girmiyo bu ara :KK43: geysu'yu da cok merak ediyorum denk gelemiyorum limiti dolmus oluyo ben girdigimde denk gelirsen ama ins denemek istiyorum

Çok göz aydınlık bişey deil ama yine de teşekkür ederim. 3 ay önce baktırmışım chitraya da geysuya da. Umarım yakalarsın.

Yeşilçingeneye fal attim 2 kere ikisinde de iade etti. Geysuya ne fali atmali.hangisinde başarili
kahve atıyorum ben cunku kahve attığında yanında her türlü tarot acarak yorumluyor ama sadece ilişki acılımı dersen tarot derim.
eski fallarımı okudum bu arada geysunun gelecek zamanda olacak dediği bir seyi aslında gecmişte yasamısım.

Back
X