- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #20.941
Gunaydinlar , Banu Yılmaz hangi dalda iyidir falı çıkan var mı ?yorumlarınızı bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 6 ay once baktirdigimda begenmemis ve 1 yildiz vermistim. Ama gecenlerde tekrar okudum ve gordumki dediklerinin cogunu yasamisim. Simdi beni o donem karalisteye almis tekrar fal gonderemiyorum. Nasil o listeden cikicam bilmiyorum vallaTaraca ya fal baktıran ve öngörülerini yaşayan var mı arkadaşlar?
Başkası senin yerine fal atsın ya da başka hesaptan baktır anca öyle olur başka türlü bakmıyorlar çünkü. Peki neler cıktı falınızda olaylar mı o şekilde ilerledi sonuç kısmını bildi mi?Ben 6 ay once baktirdigimda begenmemis ve 1 yildiz vermistim. Ama gecenlerde tekrar okudum ve gordumki dediklerinin cogunu yasamisim. Simdi beni o donem karalisteye almis tekrar fal gonderemiyorum. Nasil o listeden cikicam bilmiyorum valla
Ancak baska hesaptan atmam lazim ondada kresi almam gerek yeniden artik faturam epey sisti. O donemki sevgilimle bu zamanlarda ayrilacagimizi hayatima baskasinin girecegini ve o donemki sevgilimin asiri kiskanclik krizlerine girecegini falan anlatmisti. Bende durup dururken niye baskasiyla birlikte olayim ki dedim. Ama onu tarif ettigi sekilde ayrildik ve hayatima baskasi girdi. Giren kisiyide dogru tarif etmis ve kiskanclik durumlarida yasandi.Başkası senin yerine fal atsın ya da başka hesaptan baktır anca öyle olur başka türlü bakmıyorlar çünkü. Peki neler cıktı falınızda olaylar mı o şekilde ilerledi sonuç kısmını bildi mi?
Oo size baya bilmiş bide ayrıntılarıyla. Bana da aynı size anlattığı tarzda ayrıntılı bir yorum atmış. Şu şekilde olacak sen böyle davranacaksın o o şmyle davaracak şekilde baya ayrıntılıydıAncak baska hesaptan atmam lazim ondada kresi almam gerek yeniden artik faturam epey sisti. O donemki sevgilimle bu zamanlarda ayrilacagimizi hayatima baskasinin girecegini ve o donemki sevgilimin asiri kiskanclik krizlerine girecegini falan anlatmisti. Bende durup dururken niye baskasiyla birlikte olayim ki dedim. Ama onu tarif ettigi sekilde ayrildik ve hayatima baskasi girdi. Giren kisiyide dogru tarif etmis ve kiskanclik durumlarida yasandi.
Benimkiler tutmus ama tabi herkeste ayni olmayabilir. O donem nakta yeteratarli falcikahin de benzer seyleri soylemis ve tutmus. Ama yeteratarliyi copy paste yaptigindan artik onermem hic.Oo size baya bilmiş bide ayrıntılarıyla. Bana da aynı size anlattığı tarzda ayrıntılı bir yorum atmış. Şu şekilde olacak sen böyle davranacaksın o o şmyle davaracak şekilde baya ayrıntılıydı
bahsettiginiz kisi kim acabaAncak baska hesaptan atmam lazim ondada kresi almam gerek yeniden artik faturam epey sisti. O donemki sevgilimle bu zamanlarda ayrilacagimizi hayatima baskasinin girecegini ve o donemki sevgilimin asiri kiskanclik krizlerine girecegini falan anlatmisti. Bende durup dururken niye baskasiyla birlikte olayim ki dedim. Ama onu tarif ettigi sekilde ayrildik ve hayatima baskasi girdi. Giren kisiyide dogru tarif etmis ve kiskanclik durumlarida yasandi.
bahsettiginiz kisi kim acaba
Denemedim de o ne öyle fiyatları ucurmus resmen,daha düne kadar kahveyi yedi krediye mi ne bakiyordu.Fazilet ablayı deneyen var mi
O da profilini baya bir süslemiş dikkatimi de çekti de nasıldır bilemedim.Denemedim de o ne öyle fiyatları ucurmus resmen,daha düne kadar kahveyi yedi krediye mi ne bakiyordu.
Bilmem ki canım,Mery Me Abla'ya baktirmistim profiline aldanıp,bildiğin fos çıktı.Bisey soruyorum yildizname de çıkar diyor,yildizname elli kredi.Otuz kredi çok,yazık etme derim,he iyimidir kotumudur bilmiyorum,seni yönlendirmek istemem.O da profilini baya bir süslemiş dikkatimi de çekti de nasıldır bilemedim.
Anladim canim. Ya taracayi denemek istiyordum zaten burda onunla ilgili yorum görünce ona attım ama o da görünmüyor. Çekip fazilete mi atsam demiştim ama çok kararsız kaldimBilmem ki canım,Mery Me Abla'ya baktirmistim profiline aldanıp,bildiğin fos çıktı.Bisey soruyorum yildizname de çıkar diyor,yildizname elli kredi.Otuz kredi çok,yazık etme derim,he iyimidir kotumudur bilmiyorum,seni yönlendirmek istemem.
Ben de çok sabirsizim o konuda,fal atiyorum birine sistemden çıkıp gidiyor,beklemeyi sevmediğim için başkasına atıyorum bu şekilde bir sürü falcı denemiş oldum tellwe de:))Anladim canim. Ya taracayi denemek istiyordum zaten burda onunla ilgili yorum görünce ona attım ama o da görünmüyor. Çekip fazilete mi atsam demiştim ama çok kararsız kaldim
En begendigin hangisi oldu pekiBen de çok sabirsizim o konuda,fal atiyorum birine sistemden çıkıp gidiyor,beklemeyi sevmediğim için başkasına atıyorum bu şekilde bir sürü falcı denemiş oldum tellwe de:))
Bugün Karas fal'i denedim mesela, kesinlikle hisli bir kiz,beğendim falini he öyle çok vade madem felan yok ama emek verip bakmis ve boş vaadler verip kandırmaya calismamis yani iyi bir falcı olmasının yanı sira ilgi ve durustlukte çok önemli benim için.Alrisha,Abelz bunları da beğendim.İki gün önce Falcizeynepp'i denedim,yaşlı bir kadın öyle çok fazla detay felan yok,eski falcilardan belli,hakkimdaki bilgileri hiçbir şey söylemeden bilmiş mesela o da hoşuma gitti.Ayevii iyi bir falcı,ama vadesi henüz gelmedi eğer vadesi tutarsa haber vericem.En begendigin hangisi oldu peki
Tamam canim sagolBugün Karas fal'i denedim mesela, kesinlikle hisli bir kiz,beğendim falini he öyle çok vade madem felan yok ama emek verip bakmis ve boş vaadler verip kandırmaya calismamis yani iyi bir falcı olmasının yanı sira ilgi ve durustlukte çok önemli benim için.Alrisha,Abelz bunları da beğendim.İki gün önce Falcizeynepp'i denedim,yaşlı bir kadın öyle çok fazla detay felan yok,eski falcilardan belli,hakkimdaki bilgileri hiçbir şey söylemeden bilmiş mesela o da hoşuma gitti.Ayevii iyi bir falcı,ama vadesi henüz gelmedi eğer vadesi tutarsa haber vericem.