tellwe.com'da bakılan fallar!

Uyumsuzz Banu olabilir denmiş ama bana öyle gelmedi. Bence Banu’dan daha bozuk ve kopuk bir Türkçe’si var. Ve ondan daha da kısaydı falı bende

Uyumsuza ben de baktırdım en yakın vade benimkisi sanırsam bir ay içinde demiş umudum yok ama bekleyip gorucez banu yilmazdan da bir defa yorum aldım ama çok oldu telweye ilk geldiğin de

Hayır ama şöyle ki Banu gibi yapmanız olacak etmeniz olacak demiş; bu kadar üslup nasıl tutar? Bu tamamen Banu ya özgü bir tarz. Giriş kısmında hanımefendi demiş hoşgeldiniz bilmem ne bu kısım herkese standard giriş olabilir gerisi tıpatıp Banu tarzı.
Ben aynı kişi olduklarını düşünmüyorum. Çünkü banu bana olumlu konuşanlardan biriydi. Uyumsuz olumsuz yorumlamış. Yorumları tamamen farklı. Cümle kuruş şekilleri aynı olabilir ama ikisine de bir gün arayla attım

Kızlar medyumçetin mi? Ellynore mu? hangisini tavsiye edersiniz?
Ben medyumçetine baktırmıştım ve sorumdan yürümüş sadece sorduğum yeni kişiyi övmüş falan filan.Ama Ellynore a baktırdığım da sadece aşk iş vb soru sormuştum.Ve geçmişte ki kişiyi bilmiş sormadığım halde anlatmış.O da yeni birini görmüş ama o yeni görülen kimse hiçbir zaman gelmiyor orası ayrı.Bana kalırsa Ellynore çok daha iyi gerçekçi ve uzun yorumluyor.

Ben medyumçetine baktırmıştım ve sorumdan yürümüş sadece sorduğum yeni kişiyi övmüş falan filan.Ama Ellynore a baktırdığım da sadece aşk iş vb soru sormuştum.Ve geçmişte ki kişiyi bilmiş sormadığım halde anlatmış.O da yeni birini görmüş ama o yeni görülen kimse hiçbir zaman gelmiyor orası ayrı.Bana kalırsa Ellynore çok daha iyi gerçekçi ve uzun yorumluyor.
Teşekkür ederim canım hangi falı baktırmıştın

Teşekkür ederim canım hangi falı baktırmıştın
Rica ederim.Ben değişiklik olsun diye ilk kez iskambil attım.Şöyle ki geçen hafta baktırdım ve çocukla da sonra ki günler de buluştum.Ama neymiş çocukla sevgili olacakmışım 1,5 sene falan sonra Birde diyor ki fallar 8 aylık süreci kapsar, çok güzel bir çelişki:)Ve 5 yıldız istedi.Ve o mesajına cevap vermedikten sonra da silmiş yazdığı mesajı.Beğenenleri de olmuş ama ben beğenmedim açıkçası.Yani ilk olarak Ellynore ‘u denemeni tavsiye ederim.Benim durumum Zaten olumsuz zaten unutuyorum da sonunda:)oda olumsuz görmüş açıklamış.

Rica ederim.Ben değişiklik olsun diye ilk kez iskambil attım.Şöyle ki geçen hafta baktırdım ve çocukla da sonra ki günler de buluştum.Ama neymiş çocukla sevgili olacakmışım 1,5 sene falan sonra Birde diyor ki fallar 8 aylık süreci kapsar, çok güzel bir çelişki:)Ve 5 yıldız istedi.Ve o mesajına cevap vermedikten sonra da silmiş yazdığı mesajı.Beğenenleri de olmuş ama ben beğenmedim açıkçası.Yani ilk olarak Ellynore ‘u denemeni tavsiye ederim.Benim durumum Zaten olumsuz zaten unutuyorum da sonunda:)oda olumsuz görmüş açıklamış.
ellynore kahve mi atmıştın peki canım

perseis e atmıştım aylar önce ayrılacaksınız daha da barışma olmayacak diye kesin kesin konuşmuştu yanıldı tutmadı falı ve çok olumsuzdu çökmüştüm resmen yeni biriyle tanıştırıp onunla ilerleyeceğimi söylemişti patladı yani. üzülmeyin o yüzden..hatta falı hemen silip 3 kez iptal iptal iptal diye bağırmıştım hahaha:D

perseis e atmıştım aylar önce ayrılacaksınız daha da barışma olmayacak diye kesin kesin konuşmuştu yanıldı tutmadı falı ve çok olumsuzdu çökmüştüm resmen yeni biriyle tanıştırıp onunla ilerleyeceğimi söylemişti patladı yani. üzülmeyin o yüzden..hatta falı hemen silip 3 kez iptal iptal iptal diye bağırmıştım hahaha:KK70:
AA ben yolladim henuz falim gelmedi ondan, ayrilmadiniz yani oyle mi? Amam Masallah diyelim, ben de hemen silerim olumsuz fallari tutmam insani negatif etkiliyorlar.

kizlar alexir diye yeni bi falci gelmis aranizda baktiran olursa yazsin merak ettim.:) belki yeni falcilarin icinden gizli cevher cikar umuduyla :D

perseis e atmıştım aylar önce ayrılacaksınız daha da barışma olmayacak diye kesin kesin konuşmuştu yanıldı tutmadı falı ve çok olumsuzdu çökmüştüm resmen yeni biriyle tanıştırıp onunla ilerleyeceğimi söylemişti patladı yani. üzülmeyin o yüzden..hatta falı hemen silip 3 kez iptal iptal iptal diye bağırmıştım hahaha:KK70:
Bana da tam tersi olumlu konuştu. Sonuç olumsuz ben de patladı

Ohh içim rahatladı :KK49: bana öyle olumsuz bir yorum yaptı ki tüm moralimi sıfırladı dün. Nakta daha kötü olumsuz denilmiş ama bence Perseis en fena olumsuz olan

Ohh içim rahatladı :KK49: bana öyle olumsuz bir yorum yaptı ki tüm moralimi sıfırladı dün. Nakta daha kötü olumsuz denilmiş ama bence Perseis en fena olumsuz olan
cidden mi ama bak kimseye bilememis ben de meraktayim ama fali ceksem mi bilemedim. Anda nasil geldi hisleri sana durumlari bildi mi?

Back
X