- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #21.961
Uyumsuzz Banu olabilir denmiş ama bana öyle gelmedi. Bence Banu’dan daha bozuk ve kopuk bir Türkçe’si var. Ve ondan daha da kısaydı falı bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bu arada Medyumcetin'e atacaktin uzakta diye atamamistin ya o gelmis geri simdi uzakta yapiyor ama her gun giriyor goruyorum.Kızlar, tellweden myduru'ya fal atan oldu mu? Yazarsanız sevinirim.. Ben kahve atmıştım.
Ben ikisini de begendim ikisini de dene derim :)Kızlar medyumçetin mi? Ellynore mu? hangisini tavsiye edersiniz?
Ben aynı kişi olduklarını düşünmüyorum. Çünkü banu bana olumlu konuşanlardan biriydi. Uyumsuz olumsuz yorumlamış. Yorumları tamamen farklı. Cümle kuruş şekilleri aynı olabilir ama ikisine de bir gün arayla attımHayır ama şöyle ki Banu gibi yapmanız olacak etmeniz olacak demiş; bu kadar üslup nasıl tutar? Bu tamamen Banu ya özgü bir tarz. Giriş kısmında hanımefendi demiş hoşgeldiniz bilmem ne bu kısım herkese standard giriş olabilir gerisi tıpatıp Banu tarzı.
Ben medyumçetine baktırmıştım ve sorumdan yürümüş sadece sorduğum yeni kişiyi övmüş falan filan.Ama Ellynore a baktırdığım da sadece aşk iş vb soru sormuştum.Ve geçmişte ki kişiyi bilmiş sormadığım halde anlatmış.O da yeni birini görmüş ama o yeni görülen kimse hiçbir zaman gelmiyor orası ayrı.Bana kalırsa Ellynore çok daha iyi gerçekçi ve uzun yorumluyor.Kızlar medyumçetin mi? Ellynore mu? hangisini tavsiye edersiniz?
Teşekkür ederim canım hangi falı baktırmıştınBen medyumçetine baktırmıştım ve sorumdan yürümüş sadece sorduğum yeni kişiyi övmüş falan filan.Ama Ellynore a baktırdığım da sadece aşk iş vb soru sormuştum.Ve geçmişte ki kişiyi bilmiş sormadığım halde anlatmış.O da yeni birini görmüş ama o yeni görülen kimse hiçbir zaman gelmiyor orası ayrı.Bana kalırsa Ellynore çok daha iyi gerçekçi ve uzun yorumluyor.
Rica ederim.Ben değişiklik olsun diye ilk kez iskambil attım.Şöyle ki geçen hafta baktırdım ve çocukla da sonra ki günler de buluştum.Ama neymiş çocukla sevgili olacakmışım 1,5 sene falan sonra Birde diyor ki fallar 8 aylık süreci kapsar, çok güzel bir çelişki:)Ve 5 yıldız istedi.Ve o mesajına cevap vermedikten sonra da silmiş yazdığı mesajı.Beğenenleri de olmuş ama ben beğenmedim açıkçası.Yani ilk olarak Ellynore ‘u denemeni tavsiye ederim.Benim durumum Zaten olumsuz zaten unutuyorum da sonunda:)oda olumsuz görmüş açıklamış.Teşekkür ederim canım hangi falı baktırmıştın
ellynore kahve mi atmıştın peki canımRica ederim.Ben değişiklik olsun diye ilk kez iskambil attım.Şöyle ki geçen hafta baktırdım ve çocukla da sonra ki günler de buluştum.Ama neymiş çocukla sevgili olacakmışım 1,5 sene falan sonra Birde diyor ki fallar 8 aylık süreci kapsar, çok güzel bir çelişki:)Ve 5 yıldız istedi.Ve o mesajına cevap vermedikten sonra da silmiş yazdığı mesajı.Beğenenleri de olmuş ama ben beğenmedim açıkçası.Yani ilk olarak Ellynore ‘u denemeni tavsiye ederim.Benim durumum Zaten olumsuz zaten unutuyorum da sonunda:)oda olumsuz görmüş açıklamış.
Evet kahve atmıştım.Harf vb şeyler çıkma ihtimali yüksek diye.ellynore kahve mi atmıştın peki canım
AA ben yolladim henuz falim gelmedi ondan, ayrilmadiniz yani oyle mi? Amam Masallah diyelim, ben de hemen silerim olumsuz fallari tutmam insani negatif etkiliyorlar.perseis e atmıştım aylar önce ayrılacaksınız daha da barışma olmayacak diye kesin kesin konuşmuştu yanıldı tutmadı falı ve çok olumsuzdu çökmüştüm resmen yeni biriyle tanıştırıp onunla ilerleyeceğimi söylemişti patladı yani. üzülmeyin o yüzden..hatta falı hemen silip 3 kez iptal iptal iptal diye bağırmıştım hahaha![]()
Bana da tam tersi olumlu konuştu. Sonuç olumsuz ben de patladıperseis e atmıştım aylar önce ayrılacaksınız daha da barışma olmayacak diye kesin kesin konuşmuştu yanıldı tutmadı falı ve çok olumsuzdu çökmüştüm resmen yeni biriyle tanıştırıp onunla ilerleyeceğimi söylemişti patladı yani. üzülmeyin o yüzden..hatta falı hemen silip 3 kez iptal iptal iptal diye bağırmıştım hahaha![]()
Hmm Perseis hep listemdeydi atmak istedim ama sizce hisli bir falci degil mi? Anlik yorumu nasildi peki?Bana da tam tersi olumlu konuştu. Sonuç olumsuz ben de patladı
Ohh içim rahatladıperseis e atmıştım aylar önce ayrılacaksınız daha da barışma olmayacak diye kesin kesin konuşmuştu yanıldı tutmadı falı ve çok olumsuzdu çökmüştüm resmen yeni biriyle tanıştırıp onunla ilerleyeceğimi söylemişti patladı yani. üzülmeyin o yüzden..hatta falı hemen silip 3 kez iptal iptal iptal diye bağırmıştım hahaha![]()
cidden mi ama bak kimseye bilememis ben de meraktayim ama fali ceksem mi bilemedim. Anda nasil geldi hisleri sana durumlari bildi mi?Ohh içim rahatladıbana öyle olumsuz bir yorum yaptı ki tüm moralimi sıfırladı dün. Nakta daha kötü olumsuz denilmiş ama bence Perseis en fena olumsuz olan