tellwe.com'da bakılan fallar!

Nakta geçen hafta baktığı falda gözlüklü biriyle tanışma ve ilişki başlangıcı gördü ve ilginçtir tanıştım. Bugün buluştuk ilk defa ama olur mu olmaz mı bilmiyorum. İlk seferde hiç kimseye ısınıp heyecanlanamıyorum yapım gereği malesef :işsiz:
Merhaba kendime cevap yazayım :) o iş olmadı, zira adam tüm gece bana çok güzelsin diye iltifat etmesine rağmen bir daha iletişim kurmadı. Yeterince verici görmedi sanırım beni :)

Benim ki dönmedi. İkincisi de başka birine aşık oldu. Elde var sıfır kuzum ama iyi oldu hayırlısı değilmiş vardır bi hayır. Sende kendini üzme dönerse aenin dönmese başını vursun ilerde taşlara
Aynen öyle, hayırlı olmayan dönmesin zaten :KK12:

Merhaba kendime cevap yazayım :) o iş olmadı, zira adam tüm gece bana çok güzelsin diye iltifat etmesine rağmen bir daha iletişim kurmadı. Yeterince verici görmedi sanırım beni :)

10 güne kadar tekrar ararmı acaba diye düşüdüm ben mesajını görünce , erkekler ilk başta görünüp sonra geri durup sonra senden ses çıkmayınca tekrar iletişime geçme çabasına giriyorlar , hatta dün gece bi arkadaşımın 15 gün önce tanıştığı birisi vardı adamın hayatı hoppala tarzında diye arkadaşım geri durdu adam dün gece arayıp buluşmak istemiş :)

10 güne kadar tekrar ararmı acaba diye düşüdüm ben mesajını görünce , erkekler ilk başta görünüp sonra geri durup sonra senden ses çıkmayınca tekrar iletişime geçme çabasına giriyorlar , hatta dün gece bi arkadaşımın 15 gün önce tanıştığı birisi vardı adamın hayatı hoppala tarzında diye arkadaşım geri durdu adam dün gece arayıp buluşmak istemiş :)
Ne diyeyim arkadaşlar bilmiyorum :) sadece komik geliyor bu durum. Arar aramaz kendi bilir. Zaten zor hoşlanan, hoşlanmak için kendimi zorlayan biriyim. Bari mantığınla hareket et belki ilerde hoşlanırsın, seversin diyorum. Sağolsunlar ona da imkan vermiyorlar.

Ne diyeyim arkadaşlar bilmiyorum :) sadece komik geliyor bu durum. Arar aramaz kendi bilir. Zaten zor hoşlanan, hoşlanmak için kendimi zorlayan biriyim. Bari mantığınla hareket et belki ilerde hoşlanırsın, seversin diyorum. Sağolsunlar ona da imkan vermiyorlar.
Çakallık taktik strateji yapmaya gerek yok biri de düz gelsin seven dümdüz gelsin. Yeter artık. Boşver nilmil nilmil

ben baktik kizlar yirtik arayip soruyorlar. ben dr arkadasca yaklasip arayil sordum. aramiz iyi. erkeklerde ustune atlayip korktmak istemiyorlar. biraz karsi taraftan bekliyorlar. benim son zamanlar gordugum hissetigim bu. bu yuzden biraz kaybettigimi anlayinca ben de boyle yapmaya basladim. umarim hakkinda hayirlisi olur..karsina senin icine daha cok sinecek biri cikisn :dua:

Arkadaslar bugun icin bana sans dileyin:nazar: verdigim karar dogrultusunda ilk somut adim atacagim :dua::halay:

C corpus doğaya ilk kışın baktırdım eski erkek için gelmeyecek başka kız var dedi bana aslında bana ilk bunu dürüstçe o demişti :110: öyle de oldu. Sonra başkası için 2 fal baktırdım kopukluk olduracağını söyledi vs vs öyle de oluyo. En son 1 ay önce baktırdım.
Bilmiyorum ki kuzum sana çıkan bana çıkmıyo bana çıkan sana. bazen çok fal baktırmaktan kartlar sapıtıyo diyordu bana 1 falcı..bekle az bana olmaz dedi olmadı doğa.
anladim canim. ciktigi oldu evet ama benn sormasam da eskisine bakiyor o diyor. ben istemiyorm diyorum ama gelecrk diyor. boyle bir ihtimal yok. ben de kiz falan gormuyor ve boyle bir durum var. cok ilginc. cok seviyorum, cok guveniyordum ama olmuyor

ben baktik kizlar yirtik arayip soruyorlar. ben dr arkadasca yaklasip arayil sordum. aramiz iyi. erkeklerde ustune atlayip korktmak istemiyorlar. biraz karsi taraftan bekliyorlar. benim son zamanlar gordugum hissetigim bu. bu yuzden biraz kaybettigimi anlayinca ben de boyle yapmaya basladim. umarim hakkinda hayirlisi olur..karsina senin icine daha cok sinecek biri cikisn :dua:

Arkadaslar bugun icin bana sans dileyin:nazar: verdigim karar dogrultusunda ilk somut adim atacagim :dua::halay:
Hakkında hayırlısı olsun sonucları buraya da yazar mısın merak ettim. Ben de dayanamayıp böyle bir adım atabilirim de ondan soruyorum:KK48:

Şansın bol olsun! Haber ver bizlere

Yiramirle belki de benim enerjim uyuşmadı ama fazla beklentin olmasın bence. Beklediğime çok değmemişti benim
Beklemekten sıkıldım valla, resmen içim şişti :))
Zaten beklerken kartların anlamlarına baktım, kendi yorumumdan çok farklı bi şey gelmezse şaşırmam :KK48:

Banudan falım geldi çok olumluydu bu sefer :D bir önceki falı çok fazla olumsuzdu ve ben yine aynı konuyla, soruyla gittim. Önceki baktığında söylediği tarih tutmadı. Ve şunu farkettim 4-5 ay önce baktırdığım falcıların hepsi en geç hazirana kadar zaman vermişlerdi. Son 1 aydır baktırdıklarımın hepsi 7-8 aylık süreç veriyor. Her baktırdığımda erteleniyor bu tarihler :D

Beklemekten sıkıldım valla, resmen içim şişti :))
Zaten beklerken kartların anlamlarına baktım, kendi yorumumdan çok farklı bi şey gelmezse şaşırmam :KK48:
Ahahahah ben de öyle yapıyorum. Kartların anlamlarına bakıyorum ve kendi kendime çıkarımlar yapıyorum. Yiramirin baktığı falda söylediği çıkarımları ben de yapmıştım yiramir sadece ek olarak duygu düşünce katmıştı :D

6 gün oldu göndereli, mesela dün sadece 2 sıra ilerledi, bugün 1 sıra ilerledi :)
Kartların anlamlarını ezberledim sanırım :KK76:

:D vavvv çok uzun sürüyormuş .. günde iki kişiye bakıyorsa çok zor sıra gelir onda o zaman.. umarım tez vakitte yorumun gelir merakettim bu kadar beklemeye iyi bir yorum gelecek mi acaba :)

Back
X