Benki falcıyla kavga etmeye cekınmem haklysam...resmen kadın bana,onun için söyledklerimi yedirdi.Ha hakıkaten o 2 falı gercekten zamanyla aynen çıktı.Ama bu fal....rezalet...tavsiye...sohbet....Hani o soruyu sana sorsam sen de soyle yap boyle yapma dersin.E hanı fal nerde? Bır de yetmezmıs gıbı oncekı fallarında verdıgı daha zamanı henuz gelmeyen 2 vade vardı...Ondan bile bahsetmemiş,yani bu falını kale alacak olursam o cıkan 2 falı cope atmalıyım oyle sacma sapan bırsey...E simdi gel de duvarına yaz, bu nasıl fal boyle hıc mı fal gormedık dıye....Gulerler adama,sen onerdın ee dıye...Utanddım resmen....5 verıp sesımı cıkarmadım ama burda da patlamasam olmazdı....Gununde degılsen ne dıye onca fal alıyorsun.....
Bır de dedıgın gıbı yenılerden fena olmayanlar var. Şimdi isim versem yıne aynı duruma dusmekten korkarım. Ve bır de klasıklesen kk. durumları olur: sıra artar,fıyatlar ucar....Bır de Nurseli'nin yaptgını yaparsa.....sözün bittiği yer işte burası der susarım,ne diyeyım daha baska.