tellwe.com'da bakılan fallar!

13 gün :KK76: Selizayda beklemede falım var sadece üç hafta olacak o da. En son dört ay önce girdiği için yorum beklemiyorum ama maksat oyalanmak işte :D

Arkadaşlar merhaba hiç burada denk gelmedim ama fal mabedi diye bir fal uygulaması var ve orada silver diye bir bakıcı var. Ben bir kere baktırdım ve memnun oldum fakat bende başka sürekli baktıran ve binlerce memnun olan insan var sizde yorumlara bakarsanız görürsünüz burada duyulmamış mı artık bilmiyorum..

Bu mesajı yeni buldum ben :) Lydina şuan aşırı ucuz ona baktırmak isterim ama ne atacağıma karar veremedim. Yıldızname atsam doğum saatimi bilmek zorunda mıyım çünkü bilmiyorum :KK70:
Etkilemek istemem ama lydian bana verdiği tarih olmadı. 25 mart civarı demişti. Belki seninle enerjisi tutar,bilgin olsun diye söyliym dedim canım.

Geysunun falı bende de çıkmadı. Bana tamamen sorumda verdiğim detaylardan yürümüştü. Ve gelecekle ilgili baya bi senaryo yazmıştı yani o kadar övülen bi falcı, şok olmuştum, normal durumla hiç alakası yoktu :KK43: ne an ne gelecek.... çok kibar iyi niyetli biri, işini özenle yapıyor o konuda hakkını yiyemem, baya uzun bi yorum gelmişti. Sonuçta enerji meselesi böyle şeyler tutan insanlar da var.
Bende de tutmadi o ya deneyeyim dedim ama cikmadi vadesi de :/

Etkilemek istemem ama lydian bana verdiği tarih olmadı. 25 mart civarı demişti. Belki seninle enerjisi tutar,bilgin olsun diye söyliym dedim canım.
Lydianın vadesinin çıkması bana da imkansız geldi :D bir ses kaydı yollamış keşke yollamasaydı :D iki cümleyi bir araya getirememiş, konuşmaktan yorulmuş, muhattap olmaktan korkar bi havası vardı. Verdiği vade uyumsuzz ile aynı ama ikisi hariç tüm falcılar çok uzak vade verdi. İkisinin çıkması olanaksız gibi biraz

Ay Leyla hoş geldin yahu:)
Hosbuldum :)
Ay cok hosbuldum, ozlemisim :)
Fali degil sizleri :)
Nilufer_4U Nilufer_4U capella79 capella79 coklu uyelikleri yakalardi :)
yazismalar azalmis mi ne...
E hani buralari birakip "artik fala hic ihtiyaci kalmamis asiri mutluluktan ne yapacagini bilemeyenler" sayfasi acacaktik :) Az kaldi diyorum, az kaldi insallah.

Canım hoşgeldin. Valla karabatak gibisin :) Hiç çıkan fal oldu mu en azından gidişatı az buçuk bilen.
Merhaba canim,
Zor yerden sordun :)
Benim seruvenimde ilk baslarda vade cok onemliydi, sonra "aslinda sonuc iyi olsun vadesi onemli degil"e gectim. Sonra" ulen hayat benim hayatim, icine ettim ama toplanmayacaksa da ben kendim yoluma devam edeyim" geldi :)
Simdi de, ya her sey iyi olacak seklindeyim :)
Ben umutlarimi hic yere koymadan agladim agladigimda bile. Sonra tanistigim insanlarin yardimiyla zaten hizli oldu toparlanma yolum :)
Yani diyecegim o ki, simdi baktirmiyorum ama aklimda gonlumde Nakta ayri hep, ani takir takir saydi. Teyid ettiklerim, ve hala edemediklerimle dolu bir suru bilgi mevcut elimde. Falindan ote, durustlugune ve bana sabir diyerek aslinda en onemli kapiyi acmis olmasina cok sey borcluyum.
Aklimda bir de Banu Yilmaz var. Beni ynameye cagirmisti, ve taa o donem bana 2017 den oteye vade vermisti. Bu anlamda haksiz cikmadi yani... Baska fallarimi su aralar pek okuyasim yok. Ileride kismetse.
Uzun yazdim, sen de ustelik Nakta sevmezsin ama beni biliyorsun :)

Kızlar taraca, chitra, nakta, banuyılmaza baktırdığınız fallar arasından hangisini en çok beğendiniz ve size az da olsa tutturdu?

Kızlar taraca, chitra, nakta, banuyılmaza baktırdığınız fallar arasından hangisini en çok beğendiniz ve size az da olsa tutturdu?
kendi adima banu yilmaz diyorum ilk iki falinda inanilmaz detaylar bilmisti bende sonralarda da tuttugu oldu son fallari eh fena degildi kotu diyemem ama cok sik baktirdim o yuzden hep ayni seyleri soyledi. chitra ve nakta cok iyi diyemem taraca'ya hic baktirmadim.

saydığın isimler içerisinde yalnızca naktadan her ay yorum alırım.. chitra özenli ama bana tutmadı, banu yılmaz özensiz laf olsun diye yazıyor gibi ama iyi, nakta benim için çok iyi, taraçada gününe denk gelmek lazım sanırım ben çok iyi bulmadım..

Kesinlikle nakta derim.Bana uzak vadeler verdiği için herşeyi tutturdu diyemem ama gidişat onun söylediği gibi devam ediyor.Söylediğin diğer falcılar bende patladı.

Benim de nakta favorim. Diğerleri patladı bende de. Daha dogrusu verdikleri vadeleri beklemeyip ben vazgeçtim durumdan artik olmaz yani :halay:

Back
X