- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #22.401
13 gün
Selizayda beklemede falım var sadece üç hafta olacak o da. En son dört ay önce girdiği için yorum beklemiyorum ama maksat oyalanmak işte 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etkilemek istemem ama lydian bana verdiği tarih olmadı. 25 mart civarı demişti. Belki seninle enerjisi tutar,bilgin olsun diye söyliym dedim canım.Bu mesajı yeni buldum ben :) Lydina şuan aşırı ucuz ona baktırmak isterim ama ne atacağıma karar veremedim. Yıldızname atsam doğum saatimi bilmek zorunda mıyım çünkü bilmiyorum![]()
Bende de tutmadi o ya deneyeyim dedim ama cikmadi vadesi de :/Geysunun falı bende de çıkmadı. Bana tamamen sorumda verdiğim detaylardan yürümüştü. Ve gelecekle ilgili baya bi senaryo yazmıştı yani o kadar övülen bi falcı, şok olmuştum, normal durumla hiç alakası yoktune an ne gelecek.... çok kibar iyi niyetli biri, işini özenle yapıyor o konuda hakkını yiyemem, baya uzun bi yorum gelmişti. Sonuçta enerji meselesi böyle şeyler tutan insanlar da var.
Lydianın vadesinin çıkması bana da imkansız geldiEtkilemek istemem ama lydian bana verdiği tarih olmadı. 25 mart civarı demişti. Belki seninle enerjisi tutar,bilgin olsun diye söyliym dedim canım.
Ask kartlariKızlar Naktaya hangi falı atmalı? Aşk için.
Hosbuldum :)Ay Leyla hoş geldin yahu:)
Yok i ih fal atmiyorum ki :)Ay sen geldiysen artık buralar şenlenir merak etme Leyla.
Canım hoşgeldin. Valla karabatak gibisin :) Hiç çıkan fal oldu mu en azından gidişatı az buçuk bilen.Yok i ih fal atmiyorum ki :)
Merhaba canim,Canım hoşgeldin. Valla karabatak gibisin :) Hiç çıkan fal oldu mu en azından gidişatı az buçuk bilen.
kendi adima banu yilmaz diyorum ilk iki falinda inanilmaz detaylar bilmisti bende sonralarda da tuttugu oldu son fallari eh fena degildi kotu diyemem ama cok sik baktirdim o yuzden hep ayni seyleri soyledi. chitra ve nakta cok iyi diyemem taraca'ya hic baktirmadim.Kızlar taraca, chitra, nakta, banuyılmaza baktırdığınız fallar arasından hangisini en çok beğendiniz ve size az da olsa tutturdu?
Kızlar taraca, chitra, nakta, banuyılmaza baktırdığınız fallar arasından hangisini en çok beğendiniz ve size az da olsa tutturdu?
Kesinlikle nakta derim.Bana uzak vadeler verdiği için herşeyi tutturdu diyemem ama gidişat onun söylediği gibi devam ediyor.Söylediğin diğer falcılar bende patladı.Kızlar taraca, chitra, nakta, banuyılmaza baktırdığınız fallar arasından hangisini en çok beğendiniz ve size az da olsa tutturdu?
Benim de nakta favorim. Diğerleri patladı bende de. Daha dogrusu verdikleri vadeleri beklemeyip ben vazgeçtim durumdan artik olmaz yaniKızlar taraca, chitra, nakta, banuyılmaza baktırdığınız fallar arasından hangisini en çok beğendiniz ve size az da olsa tutturdu?