tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben efsuninenin bana neden bakmadığını anladım,bugün purplemoon'a fal attım,bana falcıların düşük puan verdiğini,falıma bakarsa aramızda bir negatiflik olup olmayacağını,bir de bana neden düşük puan verdiklerini sormuş.Ben kötü bakım bile olsa herkese 5 yıldız veren birisiyim,nasıl oluyo da bana düşük puan veriyorlar hiç anlamadım. En azından dürüstçe söylemiş .
falcilar bize puan mi veriyor ben sok:D

poyraza fal atmistim hic bir nokta atisi yoktu , gelecek odakliydi. ben nerden anlayabilirim falcinin iyi bakio bakmadigini?? benimle ilgili bir nokta atisi yoksa?? herkese gelecekle ilgili guzel seyler soyleyebilirim burda sonucta.

Bu falcilarin fallari gunlerce haftalarcaaa bekletmesini hic dogru bulmuyorum. Peralinayi cok merak ediyordum 2 hafta bekledim sonra falimi cektim. Falcinurselinin de bakcak bi havasi yoktu onu da cektim. Ki bencee bilerek bekletiyorlar goruyorlar bizim fal attigimi, gorup de bekletmenin ne anlami var cidden? Bazilarinin havalandigini dusunuyorum acikcasi. Bence her falci ne zaman bakabilcegini ne zaman uygun olcagini yazmali. Zaten fal krizimiz geliyor da baktirmak istiyoruz birde tonlrca zaman beklemek insani sinirlendiriyor sanarsin hint kumasi havalari....
Bu konuda sadece PERALINA HAKKINDA yorum yapmak istıyorum. Hatta direk Peralina'nın Duvarı'nın linkini ekliyorum.Baksaydınız eminim siz de boşuna belememiş olurdunuz,sanırım o yuzden sıkıntı olmuş. Bence Peralina bu işi para için yapmadıgından kendini iyi hissetmediğinde sisteme girmiyor ve bunu belırtıyor. Uzakta görünen falcı yine de beklenebilir.Falcı sisteme gelene dek Sabır ve sıra kaptırmama işi:) Ayrıca eklıyım bana 1 ay once baktıgı falda dedıgı 1 sey oldu bugun.

https://www.tellwe.com/?pg=falciprofil&uid=peralina&ptype=duvar&userid=365737

ben parlakzel'den iki yorum aldım iki farklı hesaptan biri patladı. diğerinde de 4.sıradaydım 12 dk içinde falım anlamlı bir şekilde yorumlandı hayretler içerisinde okumuştum iade aldım kendisi iade etmedi bende direk yönetime bildirdim. bence pek bir kaybınız olmamış ama yine de karar sizin.
Yıllardır Telwe'de fal baktıran biri olarak bu sözü taraflı söylediğinizi düşünüyorum. Parlakzel ile hiçbir alakam yok,sadece 1 tek fal gondermıstm çok onceden.Cok uzun degıldı ama 1o tl verıp destan beklemek de haksızlık. Benım bıldıgım ve tellwe sıstemıne aşina olanların da bildiği gibi telwe'de falcılar sadece ilk 2 falın içeriğini görebiliyorlar. O nedenle ikisinden birine öncelik verebılıyorlar. Onunuzde 3 fal varken size bakması imkansız. Ha o 3 falı 12 dakikada göndermesi de imkansız. Bana gelen falı baz alırsam ki bu konuda neyın ne oldugunu anlayacak kadar cok tecrubelıyım o kız az yazabılır ama size gelene dek her fala 3'er dakıka ayırmıs olması veya o falları iade etmiş olması lazım ki 2. secenk daha mantıklı. Eger copy-paste'çi olsaydı emin olun burada foyası cıkardı. Ama 10 tl'lık 1 fala 12 dakıkada pekala bakılabılır,dedıgım gıbı destan beklemek
Ben de şaşırdım gerçekten,nereden görebiliriz acaba bize puan verdiklerini,o değil de ben kimseye 4 bile vermem ki,beğenmesem bile 5 veririm,daha iade bile istemedim kimseden,yine de düşük puan vermişler,hayret bişey yani.
Buraya bakın isterseniz. bize nasıl oy verdikleri hakkında bır fıkır verebilir.

http://forum.tellwe.com/discussion/2460/iade-almak-uezere-fal-baktiran-ueyeler

Şu 3 günde ne sıra oldu Ayevinde ya orda aşırı hayranı olanlar kk üyesi değil sanırım ne var bu kadında bu kadar cidden merak ediyorum. 5 tlyken baştan savma klasik yorum yapmıştı pembeydi de. Nakta gibi hayal kırıklığı yaşamak istemediğimden 50 tl veresim yok hayranları sıra durumları Naktayla benzer hale geldi kısa zamanda. Durumda iyi ve olumlu bulunup mu bu kadar baktırıyorlar yoksa o kişilere sürekli çıkıyor mu çok meraktayım

Sagolun,evet o forumu inceledim lakin ben hiçbir falcıya 4 yıldız bile vermiyorum ki,hepsine kötü de olsa 5 veririm,kesinlikle iade alabilmek için kötü puan verenler çoktur,ama yıllardır tellwede baktırırım ben de,çoğu da patladı,yine de iade bile istemedim hiç,yani anlayamadım ama her neyse varsın versinler .

Bu konuda sadece PERALINA HAKKINDA yorum yapmak istıyorum. Hatta direk Peralina'nın Duvarı'nın linkini ekliyorum.Baksaydınız eminim siz de boşuna belememiş olurdunuz,sanırım o yuzden sıkıntı olmuş. Bence Peralina bu işi para için yapmadıgından kendini iyi hissetmediğinde sisteme girmiyor ve bunu belırtıyor. Uzakta görünen falcı yine de beklenebilir.Falcı sisteme gelene dek Sabır ve sıra kaptırmama işi:) Ayrıca eklıyım bana 1 ay once baktıgı falda dedıgı 1 sey oldu bugun.

Yıllardır Telwe'de fal baktıran biri olarak bu sözü taraflı söylediğinizi düşünüyorum. Parlakzel ile hiçbir alakam yok,sadece 1 tek fal gondermıstm çok onceden.Cok uzun degıldı ama 1o tl verıp destan beklemek de haksızlık. Benım bıldıgım ve tellwe sıstemıne aşina olanların da bildiği gibi telwe'de falcılar sadece ilk 2 falın içeriğini görebiliyorlar. O nedenle ikisinden birine öncelik verebılıyorlar. Onunuzde 3 fal varken size bakması imkansız. Ha o 3 falı 12 dakikada göndermesi de imkansız. Bana gelen falı baz alırsam ki bu konuda neyın ne oldugunu anlayacak kadar cok tecrubelıyım o kız az yazabılır ama size gelene dek her fala 3'er dakıka ayırmıs olması veya o falları iade etmiş olması lazım ki 2. secenk daha mantıklı. Eger copy-paste'çi olsaydı emin olun burada foyası cıkardı. Ama 10 tl'lık 1 fala 12 dakıkada pekala bakılabılır,dedıgım gıbı destan beklemek

Duvarina Bakarak atmistim zaten merak etmeyin:) bende soyle bir durum oldu zaten ilk basta fallara bakiyordu gunici aktifti hatta ben fal attigim zaman uygunum fal atabilirsiniz diyordu, sonra nedense bende bir durdu. Sonra ben duvarina yazdim ne zaman bakacaksiniz diye? Ne hikmetse ben duvarina yazdiktan sonra kendini uzakta yapti :) anlayacaginiz benim oraya yazdigimi gordu ve uzakta yapmakla yetindi, beklerdim ki bana suan enerjim iyi degil diye cevap yazsin yada o mesajima bisey yazsin beni gorup uzakta yapmasi hos gelmedi bana .

ben parlakzel'in falının uzunluğuna kısalığına yorum yapmadım sadece ilk falı hiç çıkmadı dedim. ayrıca bende kendisine 4 fala nasıl 12 dakikada baktınız die sordum. Bana size kafede kaç dakikada fal bakıyorlar merak ettim die bir cevap verdi. Bende bu tutumu üzerine yönetime iade almak istediğimi belirttim hiç beğenmediğim oylama yapmadan bıraktığım çok fal oldu inanın derdim on tl değil. Yoksa on- on beş dakikada da gayet sorulara cevap içeren anlamlı bir fal yazılabilir bunu bende biliyorum ama dört fal değil. Kendi deneyimimi burada paylaşmak istedim konu budur. Cevap yazdığım kişiye dediğim gibi karar yine üyelerindir. Kimseye ona fal atmayın falan demiyorum.

Duvarina Bakarak atmistim zaten merak etmeyin:) bende soyle bir durum oldu zaten ilk basta fallara bakiyordu gunici aktifti hatta ben fal attigim zaman uygunum fal atabilirsiniz diyordu, sonra nedense bende bir durdu. Sonra ben duvarina yazdim ne zaman bakacaksiniz diye? Ne hikmetse ben duvarina yazdiktan sonra kendini uzakta yapti :) anlayacaginiz benim oraya yazdigimi gordu ve uzakta yapmakla yetindi, beklerdim ki bana suan enerjim iyi degil diye cevap yazsin yada o mesajima bisey yazsin beni gorup uzakta yapmasi hos gelmedi bana .
E şimdi bu söz üzerine ne denir:) Özellıkle acıklamamın nedeni bazen yeni üyeler,yeni fala merak salanlar bilemeyebiliyorlar. Gayet de haklısınız anlattıgınız üzere. Ben olsam ben de içerlerdim

ben parlakzel'in falının uzunluğuna kısalığına yorum yapmadım sadece ilk falı hiç çıkmadı dedim. ayrıca bende kendisine 4 fala nasıl 12 dakikada baktınız die sordum. Bana size kafede kaç dakikada fal bakıyorlar merak ettim die bir cevap verdi. Bende bu tutumu üzerine yönetime iade almak istediğimi belirttim hiç beğenmediğim oylama yapmadan bıraktığım çok fal oldu inanın derdim on tl değil. Yoksa on- on beş dakikada da gayet sorulara cevap içeren anlamlı bir fal yazılabilir bunu bende biliyorum ama dört fal değil. Kendi deneyimimi burada paylaşmak istedim konu budur. Cevap yazdığım kişiye dediğim gibi karar yine üyelerindir. Kimseye ona fal atmayın falan demiyorum.
Başkası olsa "vayyyy sen nasıl bana bunu derdin" diye kavga cıkarırdı. Cvp verme uslubunuz cok tatlı. Ben naçizane gözden kacırmıs olabılecegınız durumlar olabılır bır de bu sekılde bakın dedım. Ama kuzum madem ılk falı cıkmadı ne demeye 2.ye gıttın? Emın ol ılk falda olmayan 2.'de hiç olmuyor. Misal yeşilçingene. Siteye ilk geldıgınde beni bır kaç ay ıcınde çok ıyı bır durumda gormustu....Tabı kı olmadı ama burada cok ovulunce,aradan yıllar gectı yenıden 1 şans versem....adam dogrucu da zaten,e benım ıstedıgım de o.....Yok anam ıyıce batırdı....

Ha bu arada Ayevi bana da hiç samimi gelmiyor....nedense...

Başkası olsa "vayyyy sen nasıl bana bunu derdin" diye kavga cıkarırdı. Cvp verme uslubunuz cok tatlı. Ben naçizane gözden kacırmıs olabılecegınız durumlar olabılır bır de bu sekılde bakın dedım. Ama kuzum madem ılk falı cıkmadı ne demeye 2.ye gıttın? Emın ol ılk falda olmayan 2.'de hiç olmuyor. Misal yeşilçingene. Siteye ilk geldıgınde beni bır kaç ay ıcınde çok ıyı bır durumda gormustu....Tabı kı olmadı ama burada cok ovulunce,aradan yıllar gectı yenıden 1 şans versem....adam dogrucu da zaten,e benım ıstedıgım de o.....Yok anam ıyıce batırdı....

Ha bu arada Ayevi bana da hiç samimi gelmiyor....nedense...

dediğiniz doğru keşke ikinciye baktırmasaydım fakat o dönem forumda kendisiyle olumlu yorumlar görünce tekrar bir şansımı denemek istemiştim ama kendisiyle uyuşamadık demek yapacak bir şey yok :) yeşilçingene'ye bir kez fal attım enerjimiz uyuşmadı dedi bende tekrar denemedim. Ayevine defalarca attım hatta çoğu zaman indirim yaptığı zamanlardı falı enerjimi düşük bulup iade etti ücretini de anında yükseltti :) sanırım anda en memnun kaldığım insan uyumsuz oldu artık beklemekten vazgeçtim ama falı çıkarsa belirtirim :)

Parlakzel’i ben beğendim, kısa am net bakıyor. Gerçi bana çok uzun seneler de gördüğünü söylemiş kahve falından ama kahve falı maksimum 1 sene olacakları gösterir diye biliyorum. uyyumsuzz banu yılmaz aynı deniyor bence de aynı ama uyumsuz bende daha iyiydi sanki özellikle banu yılmaz çok baştan savmaya başlamıştı.
Ben Perseis’i çok beğenmiştim anda nokta atışlıydı, yazım dili cümle kuruşu da özenliydi. keşke çıksa onun falı bana ara ara açıp okuyorum o derece gelecek öngörüsü hoşuma gitmişti :)) ki çok olumsuz demişlerdi onun için tam geri çekecektim iyi ki çekmemişim moral olmuştu. çok mutlu olurum gelecek de çıksa ama pek oluru yok. Bence Chitra da yorum, sorulara cevap ve yazım tarzı olarak çok özenli ama malesef anda veya gelecekte hiç bilememişti bana. Tellwe de chitra ve perseis diyorum ben en özenli ve insanla saygılı iki falcı gelecek öngörüleri tutsun tutmasın yaklaşımları gerçekten iyi, çoklu hesaplara da sahip olmadıklarından emin olduğum bu ikisi sadece.

Size saygisizligin resmini paylasabilirim yorum sizin ...

Eklentiler

• E8346FB1-A702-4485-BA79-0F6731B0E3EA.webp
    E8346FB1-A702-4485-BA79-0F6731B0E3EA.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 133
Size çıkmış mıydı peki? Sonuç için bi fal daha atmayı düşünüyorum da pembeyse vazgeçeceğim gerçi yol durumunu da bildi ama kararsizim pembe hayaller de istemiyorum. Belki de ayni kişi değil Türkçeyi nasil oyle düzgün yazacak klavyeyle düzeltmiyorsa tabii

Çıkması için zamanı var. Aynı gün hevingazel' e de gönderdim ve aynı şeyi söylediler şaşırdım gerçekten. durum konusunda dedikleri doğru baktırdığım kişiyi bildi ama sor sor dedi sorunca cevap vermedi. duvarına yazdım sildi.

Back
X