Kızlar fal kapanışını Senanur ile yapayım diyorum, yorumu değermi sizce,fikir verirseniz sevinirim.. Artık fal yorumları alıp,o yorumları ayrı ayrı değerlendirip analiz etmek beni çok yordu..
Benim karşı tarafla hiç iletişimim yok,ondan haber alamıyorum,sadece Instagram profiline yazdığı ve face duvarında herkese açık paylaşım resimlerini görebiliyorum,fazla detay veremiyorum sebebi biliyorsunuz.. Karşı taraf Mecburi bir şey için başka şehire gitti diyelim.. ve Giderken hellallik aldı,gidiş o gidiş.. İki defa aradım,tlf telesekretere bağlı idi,dönüş alamayınca bir süre sonra normal sms attım,tllfnu açarsa görür dedim.Ama mesaj gittimi bilmiyorum,telimde iletildi raporu ayarını yapamadığım için bilemedim hiçbirzaman,okuyup okumadığını.. ınstagramda eski mesajını silmediğim için online olup olmadığını görebiliyorum.. İki aya kadar bulunduğu il zor şartlarda olduğundan öyle giremiyordu ama artık öyle değil.. Hep fal yorumları onun içinde bulunduğu durumdan dolayı,psikolojisi üstünden yapılan ve sabret iletişim olacak tarzı idi..
Benim pskolojimin alt üst olduğundan haberi bile yok.. Yani az çok içinde bulunduğum durumu anlatmaya çalıştım sizlere... Yani senannur değer mi derken, 15 TL için değil kızlar, artık gelen fal yorumlarından dolayı beklentiye girip,yorumlardaki en ufak ayrıntıyı analiz etmeye çalışmak beni çok yıpratıyor.. Sizden ricam durumumu göz önüne alırsanız baktırayım mı ona,fikirleriniz benim için değerli..