tellwe.com'da bakılan fallar!

Ruhaniye iki defa fal baktirdim ilkinde bir kisim tutmustu ama ikinci falda iki vadeside gerceklesmedi dediginin aksini yasadm :( woman diye bi falci var ücreti hep 50kredi baktiran var mi

Yok canım ya,boşver bence onu,o zaman begenmistim ama yok atma:)
Canım çok tşk ederim, yorum almadım. Tabii üzerinden bir süre geçmiş olunca şu an daha iyi değerlendirebiliyorsun; yoğun baktırdığın süre içersinde deneyimin de arttı o nedenle şu anki değerlendirmelerine daha da çok önem veriyorum.

güzel bakıyormu siz baktırdınızmı teşekkürler :) binnazda baktırıyordum daha önce cok pahalılanmıs ya
Ben yorum aldım evet ama içinde bulunduğum durumla ilgili bana söylediği şeyler doğru değil, bilemedi yani durumumu. Boş atıp tutturamadığı için ben beğenmedim... ama beğenenler de var burada, son bir kaç sayfayı okursanız oldukça gündemde.

Canım çok tşk ederim, yorum almadım. Tabii üzerinden bir süre geçmiş olunca şu an daha iyi değerlendirebiliyorsun; yoğun baktırdığın süre içersinde deneyimin de arttı o nedenle şu anki değerlendirmelerine daha da çok önem veriyorum.
Evet canım kesinlikle,zamanla tecrübe sahibi oluyorsun:)

şimdilk tellweden yesilcingeneye yolldm fal sepetndn senanura ve bugraya yolladm bkliyorum bakalım aslında binnaz istiyordum ama cok phalılasmıs en iyi falcılar bile 1500 kredi olmus 150 tlye denk gliyor resmn

şimdilk tellweden yesilcingeneye yolldm fal sepetndn senanura ve bugraya yolladm bkliyorum bakalım aslında binnaz istiyordum ama cok phalılasmıs en iyi falcılar bile 1500 kredi olmus 150 tlye denk gliyor resmn
Hadi ya ben en yüksek 1000 kredi sanıyordum. Bu arada Binnaz da sadece ilk fal 1TL kredisinden alıp hediye ve biriktirdiğim puanlarla baktırdım birkaç kez ama ya çıkmadı ya da kötü yorumculara denk geldim. Eylem Tüzün örneğin bana hiç çıkmadı :/

Back
X