tellwe.com'da bakılan fallar!

kızlar çıkan fallar güncelleniyor. deneyimlediğim iki falcı var sorum sadece aşk ve iş için yorum alabilir miyim çalışıyorum.
bunun üzerine falsepeti betül demir (yeni galiba) 3 gün önce fal attım. dün imkan vermediğim bir şey oldu. çok alakasız bi anda ve bir şekilde gerçekleşti. haliyle naktada 12 temmuzdan sonraki öngördüğü şeyde gerçekleşti. gelelim senanura bana bi iş teklifi alacağımı söylemişti bi erkek ve bi bayandan gelecek demişti bunu söyleyen birde bade doğan var. evet dün aldım söyledikleri tipte bana değer veren bi erkek arkadaş sayesinde müdürü bayan olan. amaaa kabul etmedim bunu öngören senanur oldu teklif için teklif alımına devam edeceksin ama kasımda olacak demişti. nakta ise aralık ayında değişim olacağını söylemşti.
dün durumları karıştırdığım ve içinden çıkamaz hale getirdiğim için bir fal daha attım; tanımadığım bir falcı esra şener denedim isim analizi çok iyi. aralık ayı iş ve aşk için vermiş. ama ağustosta düzelme öngörmüş o sırada naktanın 4 ağustos vadesinde sevgilimin(şuan sevgilim mi net emin değilim?) süpriz yapacağını söylediği aklıma geldi.
ki falcıya baktıran varsa bi yeşillendirsin ortalığı yoksa deneyimleme yaparlarsa bilgilendirirse sevinirim.
Esra şener sadece kartlara göre mi yorum yapıyor bana öyle geldi de

geleceği bilemem vadesine daha var ama ben de lizyanın tavsiyesiyle okaliptusa baktırdım. sadece eski sevgililerimle alakalı baktırmak istiyorum dedim. iki sevgilimi de bilmiş şu anki durum olarak. an için baya iyi biliyor bence.
5-6 dk lık sesli yorum yapıyor bence anlık durumları ve karşımdakini iyi anlatmıştı biraz aksanı var ama anlaşılıyor dedikleri, kısaa veya baştan savma değil ama sonradan sorulara cevap vermiyor o yüzden falı gönderirken sorularım olacak faldan sonra yanıtlamayı unutmayın falan diyebilirsin.

5-6 dk lık sesli yorum yapıyor bence anlık durumları ve karşımdakini iyi anlatmıştı biraz aksanı var ama anlaşılıyor dedikleri, kısaa veya baştan savma değil ama sonradan sorulara cevap vermiyor o yüzden falı gönderirken sorularım olacak faldan sonra yanıtlamayı unutmayın falan diyebilirsin.
Benimkini cevaplamıştı ama baya zaman geçmişti üzerinden

Peki bisey sorcam okaliptus sizlere uzun bi fal mi atti Y YStar Lizyaa Lizyaa nasildi sizce ozenli mi ve anda cidden boyle spesifik seyler mi soyledi? Cok genel olmayan??

uzun 5 dakikaya yakın ve ben şeyi sevdim sorduğum soruya cevap vermiş sadece bir şey soruyorsun falcılara o alıyor oradan yok bilmemzamanda ne olacak yok biriyle tanışacaksın falan boş boş dolduruyor onu yapmamıştı. iki eski sevgilimden bahsetmiş verdiği karakter, fiziksel özellikler doğru şuanki durumu da bilmiş geleceği de bilmiştir inşallah :) bana olumlu konuştu

kızlar senanur bayaa iyi degil mi ya, yani cok genel bi sorudan cok ozel seyler soylemis ben begendim valla :nazar:

Bugra skandalı gibi olmaz umarım kaybetme korkusu var ilişkide baskın karakter olucak değerini anlıycak gibi klişe herkese uyacak cümleleri yok değilmi

Dasdar Dasdar ya ben spesifik bi kisiye baktırmadım genel iste ask hayatım sacmasapan nolcak falan gibi genel bi soru sordum ama benle ve gecmisle ilgili bildigi enteresan seyler olmus yani bilgi vermedim hic ama hayatımda olan biseyleri soylemis mesela ben begendim cidden vadesi var daha gelecegin ama o da mantıklı geldi bana olabilitesi var yani ay bilemedim ins cıkar :nazar:

Dasdar Dasdar ya ben spesifik bi kisiye baktırmadım genel iste ask hayatım sacmasapan nolcak falan gibi genel bi soru sordum ama benle ve gecmisle ilgili bildigi enteresan seyler olmus yani bilgi vermedim hic ama hayatımda olan biseyleri soylemis mesela ben begendim cidden vadesi var daha gelecegin ama o da mantıklı geldi bana olabilitesi var yani ay bilemedim ins cıkar :nazar:

İnşallah canım mobil ödeme olmasa baktırmam valla yoksa cafe falcıları online dan binde bir daha iyiler kime baktırsam hep pişman oldum yaaa

kızlar buğrayı şikayet edelim az para değil bana özlelden atılan fallar hep aynı

Senanur mu

İnşallah canım mobil ödeme olmasa baktırmam valla yoksa cafe falcıları online dan binde bir daha iyiler kime baktırsam hep pişman oldum yaaa

kızlar buğrayı şikayet edelim az para değil bana özlelden atılan fallar hep aynı
Kımlere aynı falı göndermiş Pythia? Bende de farklı 2 kişinin falı var,dinledim ama belli kalıp cümleleri var evet ancak herkese aynı falı gönderiyor diyebimem mümkün değil. Bana da baktıgı 3 fal var beri yanda....Onlarda da aynı değil....

Yanlız sunu söyleyeyım falsepeti com olumsuz yorumları yayınlamıyor, tellwe bu konuda daha açık.

elif1310 elif1310 canım ben hic bi ayrıntı vermeden anı ve karakterimi etrafımı falan cok guzel yorumlamıs ve bana samimi de geldi acıkcası vadesi de mantıklı geldi bence denenebilir valla ama tabi belki de bana uyustu kimseye de bosa para harcatmak istemem

elif1310 elif1310 canım ben hic bi ayrıntı vermeden anı ve karakterimi etrafımı falan cok guzel yorumlamıs ve bana samimi de geldi acıkcası vadesi de mantıklı geldi bence denenebilir valla ama tabi belki de bana uyustu kimseye de bosa para harcatmak istemem
Ben baktırdim zaten canım verdiği vade de dolmak üzere. Çıksın çok isterim :dua:

Back
X