- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #24.461
Esra şener sadece kartlara göre mi yorum yapıyor bana öyle geldi dekızlar çıkan fallar güncelleniyor. deneyimlediğim iki falcı var sorum sadece aşk ve iş için yorum alabilir miyim çalışıyorum.
bunun üzerine falsepeti betül demir (yeni galiba) 3 gün önce fal attım. dün imkan vermediğim bir şey oldu. çok alakasız bi anda ve bir şekilde gerçekleşti. haliyle naktada 12 temmuzdan sonraki öngördüğü şeyde gerçekleşti. gelelim senanura bana bi iş teklifi alacağımı söylemişti bi erkek ve bi bayandan gelecek demişti bunu söyleyen birde bade doğan var. evet dün aldım söyledikleri tipte bana değer veren bi erkek arkadaş sayesinde müdürü bayan olan. amaaa kabul etmedim bunu öngören senanur oldu teklif için teklif alımına devam edeceksin ama kasımda olacak demişti. nakta ise aralık ayında değişim olacağını söylemşti.
dün durumları karıştırdığım ve içinden çıkamaz hale getirdiğim için bir fal daha attım; tanımadığım bir falcı esra şener denedim isim analizi çok iyi. aralık ayı iş ve aşk için vermiş. ama ağustosta düzelme öngörmüş o sırada naktanın 4 ağustos vadesinde sevgilimin(şuan sevgilim mi net emin değilim?) süpriz yapacağını söylediği aklıma geldi.
ki falcıya baktıran varsa bi yeşillendirsin ortalığı yoksa deneyimleme yaparlarsa bilgilendirirse sevinirim.