tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben de geysuya yeni baktırdım. Çok uzun ve özenli bir faldı. Anı cidden çok güzel yorumlamış, geçmişi de aynı şekilde. Gelecek hakkında pek ümidim yok ama karşı tarafın düşünceleri için olumlu konuşmuş anı ve geçmişi bu kadar iyi yorumladığı için inşallah karşı tarafın düşünceleri hakkında da yanılmıyodur diye düşünüyorum.

Aynen bende ikilemdeyim falda denenler ile gerçekler farklı.ne sabırlı olcam sabır taşına döndüm.
Ya aslinda şoyle sabir diyince hayati durdurmak degil de yolun kenarina atmak gibi oluyor.Ilgini kaybetmek ben yine oyle yapicam sanirim ozaman kesin donuyolar cunku ama sen de sogumus oluyosun demekki kismet

Ya aslinda şoyle sabir diyince hayati durdurmak degil de yolun kenarina atmak gibi oluyor.Ilgini kaybetmek ben yine oyle yapicam sanirim ozaman kesin donuyolar cunku ama sen de sogumus oluyosun demekki kismet

Bana da oyle dedi. Suan bende onu bir kenara attim mecbur. Onceleri gittim konustum . Sonuc yine ayni .. sabretmek zor olsada mecburen şu surecte en azindan :/

ya geysudan baska telweden baktır dediğiniz yok mu kızlar, yesilcingene ve nakta hariç.
Gerçekten falcı kalmadı artık.
Ben de yeni uzmanmedyuma attim. Profilde yazdıkları dikkatimi çekti. Resmen iki satır faldı. Soruma da cevap vermedi . Ben anlayamadım gercekten

Ben hiç iş için baktirmadim canım . Son dönem beğendiğim aman aman biri de yok. Cinnabar denenebilir denemediysen. Birden medyum hestia en azından mantıklı şeyler söylüyor.
Falcialim , ruhani nasıl denediniz mi?

Ben hiç iş için baktirmadim canım . Son dönem beğendiğim aman aman biri de yok. Cinnabar denenebilir denemediysen. Birden medyum hestia en azından mantıklı şeyler söylüyor.

Kızlar geysu yorumlarını görünce yazmak istedim. Çok fazla fal attım geysuya ve bazı fallarda biraz zamanda sarkma olsa da hep dediği gibi ilerledi bide her falında bu kadın çok ekstrem detaylar bildi. Bence tellwede en iyi. Binnazda pahalı ama doğa dan eeen birince favorim. Oda çok değişik detaylar bilip öyle ayrıntılar veriyor ki ağzım açık kalıyorum.
Neyse bu ikisini çok yazdım ben beğendiğim için geçmişte, tellwede eveline var. 2 yıldır yoktu, dönmüş. Denemediyseniz deneyin derim. 2 yıl önceki falı birebir zamanlarıyla çıkmıştı, bilginize:)

Ben de geysuya yeni baktırdım. Çok uzun ve özenli bir faldı. Anı cidden çok güzel yorumlamış, geçmişi de aynı şekilde. Gelecek hakkında pek ümidim yok ama karşı tarafın düşünceleri için olumlu konuşmuş anı ve geçmişi bu kadar iyi yorumladığı için inşallah karşı tarafın düşünceleri hakkında da yanılmıyodur diye düşünüyorum.
Bugüne kadar karşı taraf düşüncesinde yanıldığını hatırlamıyorum. Hatta hoşlandığım adamın yeni bir işe atıldığını ilk kez ondan duymuştum,doğru çıktı. Ayrıldığım erkek arkadaşımın da babasıyla sorun yaşayıp işten ayrıldığını aylar öncesinden o demişti bana. Bu da tuttu ama gelecek hiç çıkmadı maalesef. Pembeye bağlıyor.

Ikisini de denemedim canim. Bir ara ruhaniye baktirmak istedim. Ama burda olumsuz yorum okuyunca vazgeçmiştim. Belli de olmuyor tabi.
Uzak durun derim. Bir kaç hesabı olan ve hiçbir dediği çıkmayan biri. Tellwe’de geysu, yeşilçingene, ecem23, falinustası, chitra, perseis işlerini hakkıyla yapan falcılar. ( Benim baktırdıklarım arasında). Çoğunda gelecek çıkmadı ama anlık durumu bilirler ve copy-paste fal bakmazlar.

Uzak durun derim. Bir kaç hesabı olan ve hiçbir dediği çıkmayan biri. Tellwe’de geysu, yeşilçingene, ecem23, falinustası, chitra, perseis işlerini hakkıyla yapan falcılar. ( Benim baktırdıklarım arasında). Çoğunda gelecek çıkmadı ama anlık durumu bilirler ve copy-paste fal bakmazlar.
Falcialim de mi çoklu hesap.ruhani de mi?

ecem23 ben de çok sevdim, ona fal baktırdıgımda pozitif enerji almıştım iyi gelmişti falları, çıkıp çıkmaması onemli degil ki anlık ve yakın gelecek bilmişti. Perseis’i de severim.

Back
X