tellwe.com'da bakılan fallar!

Kalaycı yazıldı mesela geçenlerde meraktan birazda krizden onada attım fal ama beğenmedim hanımefendiyi, bana uymadı.
Eveline’e de attım ama onu beğendim. Uzun, nokta atışlı yerleri oldu.

Kalaycı yazıldı mesela geçenlerde meraktan birazda krizden onada attım fal ama beğenmedim hanımefendiyi, bana uymadı.
Eveline’e de attım ama onu beğendim. Uzun, nokta atışlı yerleri oldu.
Aynı durumdayım yazdıklarınızı birebir yaşadım..bende kötünün iyisi olarak eveline daha iyiydi sanki.

Bu arada çok samimi bir soru soracağım. Falcının dedikleri çıkmadı vs yazıyorsunuz. Siz bu kişilerin söylediklerinin çıkacağını filan mı sanıyorsunuz ? Çıkmayınca da o falcıyı siliyorsunuz ? İnanın şaka gibi bir durum : )

Bu falcılar kim biliyor musunuz ? Klavyesi, ağzı laf yapan sizin gibi kişiler. hatta öncelerinde bence bunlarda fal baktırıyordu baktılar ki acayip para var, bu işe girdiler. Sitede bile en az 10 kişi vardır önce falcı arıyordu şimdi fal bakıyor : ) Bunu nereden biliyorsun derseniz bu kişi parayla fal bakıyor diye şikayet ediyorsunuz ya o kişinin 5 ay önceki mesajına bakıyorum fellik fellik falcı ararken kendisi aranılan falcı olmuş : )

Arkadaş fal baktırında kahve falı baktırın eğlenin kahvenin tadına bakın : ) İnanın gerisi boş, yapmayın etmeyin

Merhaba arkadaşlar beni bu sitede herkes bilir kimseyi üzmek kırmak istemem ve bi kaç gündür devam eden durumdan dolayı birşeylerin netleşip burada insanların kendilerini gereksiz yere üzmesinede üzüldüğüm için Nakta'nın ricası kendi yaptığı bir açıklamayı sizlerle ve kendisinin elindeki orjinal görüntüleri paylaşıyorum..

Nakta :

İyi niyetli ve saygıdeğer topik üyelerini tenzih ederek konuşuyorum ve bir açıklama yapma ihtiyacı içerisindeyim.

Donat bana 2 defa fal baktırmış biridir.
1. falı kendisi için baktırmış ve teşekkür etmiştir.
2. falı ise bir arkadaşım için baktırıyorum demiş ve onun bilgilerini atmıştır.
Zaten 2. attığı fala hiç bir açıklama yapmadan ( iyi veya kötü / doğru ya da değil ) 2 yıldız verdiği için iadesini yaptım, ve iade yaptığım fal ile ilgili falın altına yorum yapamayacağımdan 1. falına yani 5 yıldız verip baktığı fala teşekkür ettiğinin hemen altına bu yorumu yazdım ( gördüğünüz üzere ) tek mesajım 5 yıldızın altında başka da yok .
Şimdi bu ekran alıntısında varlık ismi geçiyor mu ? Ya da onlara atfen bir söylemim ya da tehditim olmuş mu ? Ben elbette ki sadece söylediklerim ve yazdıklarımdan sorumluyum kimin ne anladığından değil..
2 .konu madem donat bir ekran görüntüsü koydu ve ben birini alenen tehdit etmişim konunun başından paylaşmak lazım değil mi ? ? kimse işine geldiği kadarını kenarından köşesinden keserek kırparak aha oldu şimdi nakta ya yüklenelim diye kendi arasında paylaşarak dedikodu malzemesi olarak kullanmasın .

Hiç bir hukukumuz olmamasına rağmen baktığım 2 falı da beğenen bu kullanıcının topikte bana aleni saldırılarından dolayı elbette ki kullanıcı ismini eşleştirdim
2 kez fal atan dahi olsa çok çok eski mesajlara giderek kendisini eşleştirdim ve emin oldum ,
ve kendisi benim instagram sayfama gelip beni takip edip dm den bana ulaştığı ve fal talebinde bulunduğu için benimde açıklamam bu oldu ( asagıda) , -AÇIKLAMALARIN TAMAMI -KIRPMADAN- şimdi sizlerin huzuruna bu mesajı bırakıyorum arkadaşın ismini ve twelve de kullandığı rumuzun üstünü silerek sadece .Asagıdaki konuşmanın tanımını size brakıyorum .

Kıssadan hisse: Hakkımda karanlık kalbi ile yazı yazan kullanıcılar kabülüm değildir ve olmayacaktır .Her insan hata yapar hatası ile barışan sonradan barıştığımız özür dileyen dostlarım da oldu ,
Merak edenlere : Duru görü ile vizyon alarak bakım yapıyorum, iyi bir kart okuyucusuyum, VARLIK ARACILIĞI İLE FAL BAKMIYORUM VE HİÇ BAKMADIM. Bazı danışanlara astrolojik olarak harita yorumluyorum ki gün gün tarihlerin bazı kişilere çıkması da bu yüzdendir, yani varlık filan değildir.
İyi yüreğinden ve hakkaniyetli oluşundan dolayı yüreğinden öpüyorum kendisini sevgili ncarenot.. ve bu yazıyı yayınlamayı kabul eden luciferr ye çok teşekkür ederim ,
Kişi ne yaparsa kendine yapar iftira ve karalamalar ile kendi karmasını bozar..Allah kötü ve karanlık ruhlardan korusun hepinizi ..
sonsuz saygı ve muhabbetle..

NAKTA

6.webp
1.webp
2.webp
3.webp
4.webp
5.webp

Eklentiler

• 6.webp
    6.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba arkadaşlar beni bu sitede herkes bilir kimseyi üzmek kırmak istemem ve bi kaç gündür devam eden durumdan dolayı birşeylerin netleşip burada insanların kendilerini gereksiz yere üzmesinede üzüldüğüm için Nakta'nın ricası kendi yaptığı bir açıklamayı sizlerle ve kendisinin elindeki orjinal görüntüleri paylaşıyorum..

Nakta :

İyi niyetli ve saygıdeğer topik üyelerini tenzih ederek konuşuyorum ve bir açıklama yapma ihtiyacı içerisindeyim.

Donat bana 2 defa fal baktırmış biridir.
1. falı kendisi için baktırmış ve teşekkür etmiştir.
2. falı ise bir arkadaşım için baktırıyorum demiş ve onun bilgilerini atmıştır.
Zaten 2. attığı fala hiç bir açıklama yapmadan ( iyi veya kötü / doğru ya da değil ) 2 yıldız verdiği için iadesini yaptım, ve iade yaptığım fal ile ilgili falın altına yorum yapamayacağımdan 1. falına yani 5 yıldız verip baktığı fala teşekkür ettiğinin hemen altına bu yorumu yazdım ( gördüğünüz üzere ) tek mesajım 5 yıldızın altında başka da yok .
Şimdi bu ekran alıntısında varlık ismi geçiyor mu ? Ya da onlara atfen bir söylemim ya da tehditim olmuş mu ? Ben elbette ki sadece söylediklerim ve yazdıklarımdan sorumluyum kimin ne anladığından değil..
2 .konu madem donat bir ekran görüntüsü koydu ve ben birini alenen tehdit etmişim konunun başından paylaşmak lazım değil mi ? ? kimse işine geldiği kadarını kenarından köşesinden keserek kırparak aha oldu şimdi nakta ya yüklenelim diye kendi arasında paylaşarak dedikodu malzemesi olarak kullanmasın .

Hiç bir hukukumuz olmamasına rağmen baktığım 2 falı da beğenen bu kullanıcının topikte bana aleni saldırılarından dolayı elbette ki kullanıcı ismini eşleştirdim
2 kez fal atan dahi olsa çok çok eski mesajlara giderek kendisini eşleştirdim ve emin oldum ,
ve kendisi benim instagram sayfama gelip beni takip edip dm den bana ulaştığı ve fal talebinde bulunduğu için benimde açıklamam bu oldu ( asagıda) , -AÇIKLAMALARIN TAMAMI -KIRPMADAN- şimdi sizlerin huzuruna bu mesajı bırakıyorum arkadaşın ismini ve twelve de kullandığı rumuzun üstünü silerek sadece .Asagıdaki konuşmanın tanımını size brakıyorum .

Kıssadan hisse: Hakkımda karanlık kalbi ile yazı yazan kullanıcılar kabülüm değildir ve olmayacaktır .Her insan hata yapar hatası ile barışan sonradan barıştığımız özür dileyen dostlarım da oldu ,
Merak edenlere : Duru görü ile vizyon alarak bakım yapıyorum, iyi bir kart okuyucusuyum, VARLIK ARACILIĞI İLE FAL BAKMIYORUM VE HİÇ BAKMADIM. Bazı danışanlara astrolojik olarak harita yorumluyorum ki gün gün tarihlerin bazı kişilere çıkması da bu yüzdendir, yani varlık filan değildir.
İyi yüreğinden ve hakkaniyetli oluşundan dolayı yüreğinden öpüyorum kendisini sevgili ncarenot.. ve bu yazıyı yayınlamayı kabul eden luciferr ye çok teşekkür ederim ,
Kişi ne yaparsa kendine yapar iftira ve karalamalar ile kendi karmasını bozar..Allah kötü ve karanlık ruhlardan korusun hepinizi ..
sonsuz saygı ve muhabbetle..

NAKTA

Eki Görüntüle 2201139 Eki Görüntüle 2201140 Eki Görüntüle 2201141 Eki Görüntüle 2201142 Eki Görüntüle 2201143 Eki Görüntüle 2201144
"İyi yüreğinden ve hakkaniyetli oluşundan dolayı yüreğinden öpüyorum kendisini sevgili ncarenot." demiş ya Nakta.... bın o kadarını da ben söyluyorum onun ıcın. Eşıne zor rastlanır bırıdır o....Gecen aylarda Nakta ıcın yazdıgım satırlar ıcın...onu bırebır tanıyıp. yasadıgı pek cok nahoş seyı bıldıgı halde agzını acıp da tek kelıme etmedı...Olaya karısmadı...Tarafsızlıgını bozmadı...Sohbetlerımız devam ettıkçe,laf lafı actıkça lafın "yerı geldıgı ıcın" Nakta'nın yasadıgı bazı seylerı anlattı....Bır an kendımı onun yerıne koydum...Ben onun yerınde olsam ne yapardım...Cevap veremıyorum,sesımı cıkaramıyorum ama ote yandan bana agza alınmayacak küfürler edılıyor, hem de ne ıcın? Epı topu 15 tl ıcın,o kufuru hak edecek ne yapmısım...kısının falını kabul etmemısım....Ilgınctır, aynı kısı Kazen'ın bıle burada acıktan yayınlamayamayacagı dek agır seyler söyleyen o kısı burada Nakta'ya defalarca fal baktırdıgını hıc de cıkmadıgını yazıyor....

Hadı bunu gectım yukarıda paylasılan ekran goruntusu var ya, bana ozel mesajla gonderıldı "ıfsa edeyım mı" dıye...Bana ifsa etmek ıcn gonderılen kısım da tam da buydu, ne garıp Nakta ıfsa etmıs bunu.....Dıyorum ya ben gaza gelmeye hazır yarım akıllı dıye....Allahtan arada ısın aslını eksıksız ögrenebılecegım bırı var ncarenot ncarenot ..... Ona sordum.... Yıne bıle tek yanıtı "kımseye guvenme" oldu, çok ısrar edınce,benden kurtulmak ıcın baska yol olmadıgından anlattı....

Burada yazan, konuşmaların "kırpılmış halı"....Aslen Nakta ifşa etmek istese, başka kısımları yayınlatırdı burada....Dıyecegım o kı kendımden örnek vererek söyleyecegım; daha kaç gun oldu burada Nakta ıcın söylendım ve Nostradamus olsa daha da gıtmem dedım....Yasadıgı çok seyı duydum ve gercekten onun adına empatı kurarak çok üzüldüm ama bır daha da gıtmedım bana fal bak dıye...Gıtmem de...Eger öyle bırsey yaptıysam benı de ıfsa et Nakta rezıl olayım elegune karsı buralarda,şerefım ıkı paralık olsun:skandal:

Ha bu arada bır falcıyı tanımak forum kurallarına aykırı değil bıldıgım kadarıyla. Aykırı olan açıktan veya dolaylı olarak falcının reklamını yapmak... ncarenot ncarenot da ben de bu konuda o kadar rahat olmasak bu kadar RAHATCA BUNU ANLATAMAYIZ. Yonetım dıledıgı gıbı özel mesajlarımıza da bakabılır... Açıktan olan zaten ortada... Korkusu,menfaati olan gizlı saklı iş yapar... Açık acık konusanın korkacagı bırseyı de yoktur....

Ha bu arada bır falcıyı tanımak forum kurallarına aykırı değil bıldıgım kadarıyla. Aykırı olan açıktan veya dolaylı olarak falcının reklamını yapmak... ncarenot ncarenot da ben de bu konuda o kadar rahat olmasak bu kadar RAHATCA BUNU ANLATAMAYIZ. Yonetım dıledıgı gıbı özel mesajlarımıza da bakabılır... Açıktan olan zaten ortada... Korkusu,menfaati olan gizlı saklı iş yapar... Açık acık konusanın korkacagı bırseyı de yoktur....
Ahahaaa delisin sen :)))
Çiğ yemedim ki karnım ağrısın :))
Kim elinde ne varsa döksün ortaya. Topik turnusole döndü zaten :KK48:

Bazı isimlerin burada reklama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.. Müşterisi olmayanlar daha ziyade reklama gelir buraya..
yorum alan biri olarak beğendiklerini de yazması insanların reklam sayılmaz bence. Zaten bu başlık da bunun için var yıllardır.. kim iyi kim kötü yazılsın diye.. hangi durım için kimlere gidilmeli vs.
Geysu gibi, çingrne gibi yada nakta gibi..
Bence aldığınız yorumlara zaman verin..
Çıkmama gibi ihtimalleri var elbet de ama istediğini duyamayınca gelip veryansın edenlerin zaman içinde çıktı diye yazdıklarına da şahit oluyoruz...
Geysu uzun vadede çıkar bana.. anlık durumda üstüne tanımam.. ameliyatımı yapan dr un adına tipine varıncaya kadar söylemiştir. nakta astroloji destekli okur yorumları. Yaşadıkça otururur taşlar artık bana bakmasa da hakkında çok şeyi biliyorum objektif olamıyorum dediği için..
Çingrneye de çok sık baktırınca tavsiyeye döner. Ama 6 ayda bir baktırmak lazım daha erken değil..
Not : bu mesaj reklam değildir..
Love geysu ahahah ya gercekten bir hakkim varsa geysu/yagmur olsun

Selamlar ;

uzun merak sonucunda Geysuya ilk falımı yolladım tam 1 hafta sonra yorumladı ,kartlarımın neredeyse hepsi tersti o sebeple merak etmeden usulca bekledim dün akşam yorumum geldi.
Telwee sitesinden bu konuyla ilgili aldığım ilk yorumdu ( sadece promosyon fal baktırıyorum hakkımda hiç bir bilgi yok )
tüm yaşadıklarımı benle birlikteymiş gibi anlatmış anlık durumuna bayıldım...
neden diye sorduğum tüm soruların cevabını bana vermişti . gelecek için herkes çok pembeci demişti önce ki sayfalarda o sebeple anlık duruma odaklanmıştım sadece oda yeterli geldi ...

Rica ederim canım orada paso reklam peşinde.bir de beddua mı ediyor paramizla beddua yiyoruz bide.o paralarda ona beddua olarak döner ileride...yanlış yönlendirerek...

bişey merak ediyorum ya bu falcılardan beddua yiyenler nasıl başarıyorsunuz :D :D zira 2 3 yıldır baktırıyorum hatta olumsuzun olumsuzu fallar duydum, Nakta'dan da bi dünya olumsuz duydum bi kere beddua yemedim.

Burada Naktanin yazdiığı bir metin vardı bir müddet önce burada mahkemeye versem memuriyeti sona erecekler var.bu cümle bile bir tehdittir.hem fal bakmakta suçtur başlı başına.

Peki o memur olan şahsın yazdıklarını biliyor musunuz gördünüz mü? Gerçekten memuriyetini sonlandıracak şeyler varsa ya elinde ? (işin aslını bildiğimden rahatlıkla soruyorum)

bişey merak ediyorum ya bu falcılardan beddua yiyenler nasıl başarıyorsunuz :KK70: :KK70: zira 2 3 yıldır baktırıyorum hatta olumsuzun olumsuzu fallar duydum, Nakta'dan da bi dünya olumsuz duydum bi kere beddua yemedim.

Peki o memur olan şahsın yazdıklarını biliyor musunuz gördünüz mü? Gerçekten memuriyetini sonlandıracak şeyler varsa ya elinde ? (işin aslını bildiğimden rahatlıkla soruyorum)

Günaydın,
Al benden de o kadar.. kendisine fal bakmıyor diye nakta’ya yazdıklarını görünce kanım dondu... bir de gelip burada hanım hanımcık yorumlar yazıyor hala... kendisine hiç fal bakmayan birine defalarca baktırdım da çıkmadı çıkmıyor diyor. bu nasıl bir ikiyüzlülük anlamak mümkün değil...
Asla kabul etmez, fitil fitil burnundan getirirdim yeminle.. memuriyetinin yandığına şükrederdi..
Evvelden suistimal edenlerin sadece fal bakanlar olduğunu düşünürdüm ama danışanların suistimalde sınır tanımadıklarını da görmüş olduk çok şükür..
X kişinin yorumunu çok beğendim ama düşük puan verip iade aldım kehhh kehhh diye yazıp bununla da övünen insanları gördük burada daha ne olsun...
O sebeple kim ne iddiası varsa koysun ortaya dedik..vicdan, insanlık ve hakkaniyetli olmak bunu gerektirir zira..

Sitede bile en az 10 kişi vardır önce falcı arıyordu şimdi fal bakıyor : ) Bunu nereden biliyorsun derseniz bu kişi parayla fal bakıyor diye şikayet ediyorsunuz ya o kişinin 5 ay önceki mesajına bakıyorum fellik fellik falcı ararken kendisi aranılan falcı olmuş : )

Arkadaş fal baktırında kahve falı baktırın eğlenin kahvenin tadına bakın : ) İnanın gerisi boş, yapmayın etmeyin
Bır an dedım kı Kazen en son kurabıyeler baslıgında "oy ısteyenı yakalarsam gözunun yasına bakmam" dıyordu. Mubarek bunca baslıgı nasıl takıp edebılıyor, hiçbirini kaçırmadan:) dıye gecırdım bır an içimden .....

Jeton geç düştü:) Adam evlıya degıl kı havada-karada her an her yerde olsun, falcı var dıye şikayet butonuna basılınca....Azıcık arastırma yapmış,kıbar kıbar da yazmış burada. E akıllanın artık dıye...

bişey merak ediyorum ya bu falcılardan beddua yiyenler nasıl başarıyorsunuz :KK70: :KK70: zira 2 3 yıldır baktırıyorum hatta olumsuzun olumsuzu fallar duydum, Nakta'dan da bi dünya olumsuz duydum bi kere beddua yemedim.

Diğer arkadaşa etmiş.ben bir defa baktirdim bana olumlu şeyler demişti hemde beş yıldız verdim emeğinden dolayı.ama dedikleri olmadı.patladi falı.bir daha baktirmadim.

Ben su falı attım ama umarım dediği gibi olur. Zaten tüm falları o sekilde desteklediğini söylemiş ama
aynen nedir hiç bilmiyorum nete baktım duvar falı valla hiçbişi çıkmadı :)))
su falında da baya iyi diyorlar cnm baktırdın mı tuttu mu?
bu arada kızlar akila ne ayak? yorumlar hep kötü hatta yeni 1 yıldız vermişler ama hep %100 robot mu?

aynen nedir hiç bilmiyorum nete baktım duvar falı valla hiçbişi çıkmadı :)))
su falında da baya iyi diyorlar cnm baktırdın mı tuttu mu?
bu arada kızlar akila ne ayak? yorumlar hep kötü hatta yeni 1 yıldız vermişler ama hep %100 robot mu?
Akıla robot canım

Back
X