- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #27.001
Ben geçen gün detay vermeden attım taraca ya. Çorba etti. İlişkim bitti deseydim daha net konuşurdu.çok detay verme kisi icinse x benim için ne düşünüyor de v.s ayrıca şartlı fal bir kere denedim hiç beğenmedim soru yok kısa nederse o neden niçin yok.
+1 Ben bir çözüm bulamadım.Arkadaşlar iyi aksamlar herkese. Sırf bu topiğe yazabilmek için üye oldum.bende tellwede yaklaşık 1senedir fal baktırıyorum. Hala sevmekte oldugum biten ilişkim için. Öğrenci olduğum için yüksek meblalı falcılara pek atamadim ama attiklarim arasında da her kafadan farklı bir ses çıktı aralarinda bazı noktalarda birtakım şeyleri (karşı tarafın analizi) bilen oldu ama ne vadeler ne de süreçler denildiği gibi gerçekleşmedi.. Bu durum canımı çok sıkıyor. Bugün de banu yılmaza attim fal, şartlı fal isteği atmış kabul ettim. 1 paragraf yazmış -olumsuz olmasına takılmıyorum - ama denilen şey geleceğiniz yok sizin için umut yok aklında değilsin tarzında şeyler. Hangisine inanacagimi şaşırdım detayli beni tatmin eeden1tane yorum alamıyorum. Benimle aynı durumı yaşayan var mı?