Sana beddua eden.....Saka gıbı walla mumkunmu sana beddua etmek....:) Yemınle cok cıddıyım. Falcı baskasını görmustur hadısın oradan....
Sevgılı
@riverarivera, Bınnaza yıllardır bulasmadıgımı hep yazdım zaten. Gecen yıl ucuz dıye canım sıkıldıkca falsepetıne dadandım....Sen deyınce baktırdıgım falcılara bır baktım da azıcık yerın dıbıne gırdım

Aklı tatıle gonderınce böyle oluyormus demek......Şımdı çöpe gıden ve zırnık cıkmayan yorum gonderen yorumcuların adını yazayım.....Walla elım gıtmıyor......Soyle soyleyeyım ozetle: Falsepetınde gecen sene mevcut olan tum falcılara baktırmısım......Nesıbe harıc (hayret kı ne hayret).....HEPSI COP.....ZIRNIK CIKMAMISLAR...... Senanur ve Bugra,belkı ıkısıne de 7-8 fal gondermısım,içlerınden sadece 1'er tane cıkmıs......Halıyle Falsepetındekı yenıler zırnık ılgımı cekmıyor,ıste en son Mısırlı Talıa ılk geldıgnde baktrmıstm, o son olmus SUKURLER OLSUN....
Kızlar.....sonu ıyı gören,durumu ıyı yorumlayan falcılar kabul önce çok tatlı gelıyor ama hıkaye oldukları zamanla cıkıyor pıyasaya. Ha ıstedıgımız kadar akıllı olalım,mantıklı olalım kafamızı temızleyemedıgımız surece fal gonderıyoruz o yuzden sımdı burada hıc de ukalalık yapmayacagım "hepsı bos,fal sacmalık gondermeyın" dıye....Unutma,iyilesme surecını hepımız kendımıze gore bır bıcımde gecıryoruz....
Ben bıle su noktada asla fal baktırmam demıyorum. Aklım karısıp,soru soracak bır durumla karsılasırsam deneye,yanıla elımde kalan 2-3 falcıya yıne gıderım....Aklıma geldıkce ıcımı en cok acıtan, gecen yıl Subat
Yeşil çingene okey hisli falanda çok baktırmamak gerek..Cok iyi biliyor diye dadandım bir ara,hisleri kayboldu mantık yürütmeye başladı..Bir rahatsız olduğumda yorumları artık biraz aşağılayıcı ( beni değil sevdiğim kişiyi) bir hal almaya başladı,o yüzden bir daha baktırmam