tellwe.com'da bakılan fallar!

Maalesef :( ama şu an gidişatı Mihrace ve Zeynep bildi. İleriside çıkacak mı bakalım. Geçmiş ve kişilik analizindede iyilerdi
Bende doğayı beğeniyorum orada da tellweye bayadır girmiyodum. Hep ona atıyorum yani, peralina ile stellaya bakayım bir ama. Hoş peralina bakmadı demişsin bana da deneyeyim:))

Bende doğayı beğeniyorum orada da tellweye bayadır girmiyodum. Hep ona atıyorum yani, peralina ile stellaya bakayım bir ama. Hoş peralina bakmadı demişsin bana da deneyeyim:))
Doğa’ya bir kere attım çok toz pembe bir tablo çizdi bana. Yeşil çingene’ye verdiğim şansı onada mı versem diye kararsızım senin yorumlarından sonra biraz daha ucuz olsa hiç acımayacağımds kredi biriktirip atıyorum eylülden beri

Doğa’ya bir kere attım çok toz pembe bir tablo çizdi bana. Yeşil çingene’ye verdiğim şansı onada mı versem diye kararsızım senin yorumlarından sonra biraz daha ucuz olsa hiç acımayacağımds kredi biriktirip atıyorum eylülden beri
Doğa mı toz pembeydi? Çok şaşırdım tam tersi olumsuzu dan diye söyler ama kırmadan çok nazikçe..çingeneye çok fal attım tanıyınca yorum yapıyor sadece bide gömdüğünü iyi gömüyor. Gene de severim doğrucu davuttur oda

Özelden bakıyor ki Nakta bilmiyor musunuz?
Biliyorum :) telwe’de hep kredim oluyor ondan dedim ben :)

Doğa mı toz pembeydi? Çok şaşırdım tam tersi olumsuzu dan diye söyler ama kırmadan çok nazikçe..çingeneye çok fal attım tanıyınca yorum yapıyor sadece bide gömdüğünü iyi gömüyor. Gene de severim doğrucu davuttur oda
Vallahi öyleydi. Pc’ye geçtiğimde özelden atayım sana falını canım

Kızlar ONLAR 'ın falı çıktı. Nisanın ilk haftasında buluşma var demişti, bugün sabah aradı ama buluşalım konuşalım diye, ama işi çıktı ama yazışmaya devam :KK70: Online gören olursa ONLAR'ı yazsın lütfen. sürekli bakmaktan yoruldum. :KK43:
Şu an online ama alımı açmadı bende takipteyim :D

Sana beddua eden.....Saka gıbı walla mumkunmu sana beddua etmek....:) Yemınle cok cıddıyım. Falcı baskasını görmustur hadısın oradan....

Sevgılı @riverarivera, Bınnaza yıllardır bulasmadıgımı hep yazdım zaten. Gecen yıl ucuz dıye canım sıkıldıkca falsepetıne dadandım....Sen deyınce baktırdıgım falcılara bır baktım da azıcık yerın dıbıne gırdım:olamaz: Aklı tatıle gonderınce böyle oluyormus demek......Şımdı çöpe gıden ve zırnık cıkmayan yorum gonderen yorumcuların adını yazayım.....Walla elım gıtmıyor......Soyle soyleyeyım ozetle: Falsepetınde gecen sene mevcut olan tum falcılara baktırmısım......Nesıbe harıc (hayret kı ne hayret).....HEPSI COP.....ZIRNIK CIKMAMISLAR...... Senanur ve Bugra,belkı ıkısıne de 7-8 fal gondermısım,içlerınden sadece 1'er tane cıkmıs......Halıyle Falsepetındekı yenıler zırnık ılgımı cekmıyor,ıste en son Mısırlı Talıa ılk geldıgnde baktrmıstm, o son olmus SUKURLER OLSUN....

Kızlar.....sonu ıyı gören,durumu ıyı yorumlayan falcılar kabul önce çok tatlı gelıyor ama hıkaye oldukları zamanla cıkıyor pıyasaya. Ha ıstedıgımız kadar akıllı olalım,mantıklı olalım kafamızı temızleyemedıgımız surece fal gonderıyoruz o yuzden sımdı burada hıc de ukalalık yapmayacagım "hepsı bos,fal sacmalık gondermeyın" dıye....Unutma,iyilesme surecını hepımız kendımıze gore bır bıcımde gecıryoruz....

Ben bıle su noktada asla fal baktırmam demıyorum. Aklım karısıp,soru soracak bır durumla karsılasırsam deneye,yanıla elımde kalan 2-3 falcıya yıne gıderım....Aklıma geldıkce ıcımı en cok acıtan, gecen yıl Subat ayında Yesılcıngene'nın gonderdıgı zehır zemberek falı ıcın burada neler neler yazmısım......Hoş o vakıtler benım aklımın ucundan gecmeyecek, hıc bılmedıgım,hıc ummadıgm seylerı gorup soylemıs.....Ben ıse cahıllıgın verdıgı cesaretle onun ıcın neler demısım.....
Slm canim,Talia nin falıdamı çıkmadı merak ettim,çünkü eskiler için çöp demişsin ama Talia yeni oldugundan onu o kategoriye koymuyorsun gibi anladim,öte yandan çıkmışda dememişsin,kafam karıştı

Sana beddua eden.....Saka gıbı walla mumkunmu sana beddua etmek....:) Yemınle cok cıddıyım. Falcı baskasını görmustur hadısın oradan....

Sevgılı @riverarivera, Bınnaza yıllardır bulasmadıgımı hep yazdım zaten. Gecen yıl ucuz dıye canım sıkıldıkca falsepetıne dadandım....Sen deyınce baktırdıgım falcılara bır baktım da azıcık yerın dıbıne gırdım:olamaz: Aklı tatıle gonderınce böyle oluyormus demek......Şımdı çöpe gıden ve zırnık cıkmayan yorum gonderen yorumcuların adını yazayım.....Walla elım gıtmıyor......Soyle soyleyeyım ozetle: Falsepetınde gecen sene mevcut olan tum falcılara baktırmısım......Nesıbe harıc (hayret kı ne hayret).....HEPSI COP.....ZIRNIK CIKMAMISLAR...... Senanur ve Bugra,belkı ıkısıne de 7-8 fal gondermısım,içlerınden sadece 1'er tane cıkmıs......Halıyle Falsepetındekı yenıler zırnık ılgımı cekmıyor,ıste en son Mısırlı Talıa ılk geldıgnde baktrmıstm, o son olmus SUKURLER OLSUN....

Kızlar.....sonu ıyı gören,durumu ıyı yorumlayan falcılar kabul önce çok tatlı gelıyor ama hıkaye oldukları zamanla cıkıyor pıyasaya. Ha ıstedıgımız kadar akıllı olalım,mantıklı olalım kafamızı temızleyemedıgımız surece fal gonderıyoruz o yuzden sımdı burada hıc de ukalalık yapmayacagım "hepsı bos,fal sacmalık gondermeyın" dıye....Unutma,iyilesme surecını hepımız kendımıze gore bır bıcımde gecıryoruz....

Ben bıle su noktada asla fal baktırmam demıyorum. Aklım karısıp,soru soracak bır durumla karsılasırsam deneye,yanıla elımde kalan 2-3 falcıya yıne gıderım....Aklıma geldıkce ıcımı en cok acıtan, gecen yıl Subat

Yeşil çingene okey hisli falanda çok baktırmamak gerek..Cok iyi biliyor diye dadandım bir ara,hisleri kayboldu mantık yürütmeye başladı..Bir rahatsız olduğumda yorumları artık biraz aşağılayıcı ( beni değil sevdiğim kişiyi) bir hal almaya başladı,o yüzden bir daha baktırmam

Slm canim,Talia nin falıdamı çıkmadı merak ettim,çünkü eskiler için çöp demişsin ama Talia yeni oldugundan onu o kategoriye koymuyorsun gibi anladim,öte yandan çıkmışda dememişsin,kafam karıştı
Merhaba Selena, ben Talia ile ilgili baska mesajlarımda da yorum yapmıstm o nedenle sanırım eksık anlattım. Karısmasın kafan:) dur anlatayım. Talıa ruzgarı burada delı gıbı estgı zamanlar ona fal gonderdım. Anı-ne-neden-nıye oldu... super anlattı ve zaten yırtık kumastn elbıse olmayacagını mevcut duruma bakarak yorumladı ve soyledı AMA....FALIN SONUNDA bundan bır yol olmaz ama bekle beyaz atlı prensın gelecek.....onun ıcın de bana yenıden fal yolla mınvalınden bır sey dıyınce......Talıa daha yenıyken burada yazmıstm, Talıa su an cok tutuluyor ama gelecek konusunda patladı yazanlar cok olacak dıye,cunku an ve gecmıste ıyı ama aslolan gelecek ıse gelecek geldıgnde gorursunuz dıye..... Yanı sözun ozu Talıa'nın falının patlayacagını bılıyordm ve patladı "a kısısı olmayacak ama bekle b kısısı gelecek" dıyen falcıya yıllardır prım vermedım daha da vermem,cunku herkes tornadan cıkmıs gıbı aynı seylerı beklemıyor hayattan Selena. Umarım yardımcı olabılmısımdır tatlm.

Kızlar ONLAR 'ın falı çıktı. Nisanın ilk haftasında buluşma var demişti, bugün sabah aradı ama buluşalım konuşalım diye, ama işi çıktı ama yazışmaya devam :KK70: Online gören olursa ONLAR'ı yazsın lütfen. sürekli bakmaktan yoruldum. :KK43:
fal_nakta diye hesabı instagramda. Oradan zaten gerekli bilgileri veriyor mail atıyorsunuz ne falı istiyorsanız. Tellwedekine göre çok daha özenli bakıyor.
Nakta'dan yorum aldim. Gelecekle ilgili öngörüsü konusunda simdiden bir sey söylemem mümkün degil. Ama gecmis ve su an ile kişi duygu düşünce saptamalari cok dogru. Bunu nerden biliyorsun derseniz, Nakta'nin anlattiklarini ben de sezinliyordum ama emin degildim ve daha derin seviyede bilemiyordum. Cok iyi bir durugörür. Faldaki kisilerden birisinin kemerli burnunu, saglik sektörunde calistigini vs bile bildi. Ayrica gayet objektif. Pembe umutlar vadetmedigi gibi herseyi negatife de boyamiyor. Nakta, ufku genis ve derin bir kişilik. O, "görüyor".

Nakta'dan yorum aldim. Gelecekle ilgili öngörüsü konusunda simdiden bir sey söylemem mümkün degil. Ama gecmis ve su an ile kişi duygu düşünce saptamalari cok dogru. Bunu nerden biliyorsun derseniz, Nakta'nin anlattiklarini ben de sezinliyordum ama emin degildim ve daha derin seviyede bilemiyordum. Cok iyi bir durugörür. Faldaki kisilerden birisinin kemerli burnunu, saglik sektörunde calistigini vs bile bildi. Ayrica gayet objektif. Pembe umutlar vadetmedigi gibi herseyi negatife de boyamiyor. Nakta, ufku genis ve derin bir kişilik. O, "görüyor".
Nakta ve çıngene cok baska benım ıcın...Enerjım mi uydu ne oldu bılmıyorum ama her ne olduysa bunca yıllık tecrubemden elımde böyle ıkı yorumcu kalması benı zıyadesıyle mutlu edıyor. Hanı demısın ya: "Nakta... O, "görüyor"....Bunun ne oldugunu, onunla yasayan bılır ancak... Bugun aılemden bırı,tanıdıgım bırı veya en yakınım kızkardesımın fal baktırmaya ıhtyacı olsun pardon "O görüyor" denecek bırıne....her ne kadar herkesın herkesle enerjısının uymayacagını bılsem de gözu kapalı,zerre supheye dusmeden onerebılecegım 2 ısımden bırıdır Nakta. En azından "pıyasadakı" en ıyı ısımlerı onerdıgımı bılırım...

Yesilcingene ben de hiçbir şey bilemedi. Olumsuz konuşmak ile had bilmek arasında derin bir çizgi var. 2 yıl önce sevdiğim adam için attığımda tabiri caizse itin bi tarafına sokmuştu. Sana duygusu bitmiş başka kadın var seni unutmuş bile. Ben de gerçekçi diye ona fal attım. Hep aynı şeyler. Adam geldi tersledim hayatında biri varmış vs dedim. Çok sinirlendi herhalde o dönem beni deli de sandı. Daha sonra ortak aile dostlarımız bana hayatında sen dışında kimse olmadığını sana bu sefer ciddi adım ile geleceğini söyledi. Son zamanlar da bırak karı kız ile gezmeyi zor dönemlerden geçiyormuş. Hayatında biri olacaksa o da ben olmalıymışım diyormuş. Adam zaten inat biri ve bir daha o tutumdan dolayı atfetmedi beni.

Back
X