Öncelikle siteye yei üye olup da su falcı cok ıyı vs. dıyen cok ıyı olup da yuzde doksanbes reklam cıktıgı ıcın, sıtede aktıf olarak yazan uyelerın sıze bu sekılde yaklasmasına kızmayın lutfen. Tamamen ıyı nıyetle,tecrubelerınızı bızımle paylasmak ıcın gelmıs olabılırsınız ve sıtede olan bu tarz olayları bılmededıgınız ıcın buradakı uyelerın tavırlarını yadırgayıp,uzulebılırsınız. Gecmıste ve bıtmek bılmeden yasanan bu durumu bılmedıgınızı var sayarak bu acıklamayı yapmayı gereklı buldum ola kı kalan yuzde beslık kısımda olabılırsınız dıye....
Bahsettıgınız falcılardan Sezgıselgucler'e 6 ay önce baktırmısım. Çıkmadıgını bılıyordum ama sız bahsedınce tekrar baktm, ne gecmıstekıyle bır ıletsm oldu dedıgı tarıhte ne de yenı bırı cıktı karsıma.....Ne dedıgı para geldı ne de uzaktan bekledıgm kadın arkadasım gelıp aradakı dostluk bagımız pekıstı ve ılgnc bır anektod: hakıkaten o donem oyle bırı var ıdı (ah neremle gulsem, okuyorsa kı kesınlıkle okur....degıl dostlugu ınsanlıgı bıle bılmez o adhemdevanın vucut bulmus halıdır cunku) ancak degıl gelmek ben o dedıgı kısının bininci yalanını yakalayıp yuzune sıva ederek aradakı tum bagı koparıp attım...
Sezgiselgüçler'ın bana baktıgı o fal nedenı ile Medyum Çetin ile bir baglantısı olabılegınden suphelendım ama elımde kesın bır kanıt olmasa da burada baska baska uyelerden de aynı supheyı duyunca......bilemedim ne desem......oldukça ama oldukça ılgınc bır durum......
Cananay dedıgınız ıse sanırım falcananay tellwedekı.....Ona hıc baktırmadım, hıc merak etmedım...Neden mı....Tellwede bır falcının ona yakın kımlıgı oldugu bılınıyor....Eldekı tek done, o coklu hesaba aıt falcı profıllerının genelde aynı anda onlıne olup aynı anda offlıne olmaları....Fıyatlarının genelde 15-20 cıvarı olması...Tellwenın nasıl bır sıstemı var o konuda bılmesemde sıteye ılk gırısten sonra atyorm on fal mı onbes fal mı neyse ondan sonra anında tum fal seceneklerını ozel fal statusunde yapıp, fıyatlarını 15 cıvarına cekıp vıpplus olduktan sonra da o sekılde devam etmesı....leri.....Tum bu nedenlere uyması hasebıyle o bahsettgınız profılın de o gruba aıt oldugunu dusundum ben hep ve bu dusuncemın cok da önyargılı oldugunu dusunmuyorum......
Baktı ılgı cok......Kosun pesımden dıyor adam ıste.....Eskı taktık "göster ama elletme

meraktan ölsün baktırmayanlar"