tellwe.com'da bakılan fallar!

Banu yilmaz ilk falinda ufak tefek bildi diye trkrar atayim dedim atmaz olaydim kimi sorsam hayatinda biri var demis bu kadin nasildir kizlar cikarmi ilk falinda da sonuc cikinca tekrar attim ne dusunuykrsunuz cikan cikmayan yazskn gece gece durup dururken kendimi bunalttim.
En kötü tarafı çoook kısa. Net vade de yok. Abartılmış bi falcı. Bakalm bi iki dediği çıkarsa güncellerim. Bu arada medyum buket de çook kısa, onu da beğenmedim.

Mrb, banu yılmaz ı asla beğenmedim, değmez o krediye, kısacık yazmış ne nokta atışı var ne de net bişey. Boşa. Bi de şartlı. Ah şartlı olmayaydı yazardım yazcağımı.
Banada herkesin sevgilisine hayatinda biri var diyor gibi geldi sevmedim nokta atisi yok gibi evet.

Bunların dışında daha bir çok kişiye baktrdm, en son bilindik birine baktırıp noktalıcam bu fal olayını. Sormak istediğiniz varsa baktırmışsam yorumumu söylerim

yeşil çingeneyi çok merak ediyordum ama enerjimiz uyuşmadığı için iade etti :( sahmeranfalci var o nasıl biliyor musunuz 50 krediye bakıyor bayada pahalı ama yorumları kafami karıştırdı kötü hiç yorum yok

yeşil çingeneyi çok merak ediyordum ama enerjimiz uyuşmadığı için iade etti :KK43: sahmeranfalci var o nasıl biliyor musunuz 50 krediye bakıyor bayada pahalı ama yorumları kafami karıştırdı kötü hiç yorum yok
Yeşilçingene bana da iade yaptı. Şahmeran falcı ya baktırdım ve beğendim onu, uzun yazıyor, anı iyi yorumlayabiliyor, şartlı fal yalnız. Vadeleri bekleyip görücem.

Bı arada peralina nın çok çok kötü olduğunu düşünüyorum, alakasz bi tablo çizmiş asla uymadı, hiç beğenmedim
Bende sana katılıyorum. Bide bana şartlı baktı hiç dediği gibi de olmadı
Size olumsuz mu baktı? Bana olumluydu çıkmıştı iki yıl önce ama olumsuz konuştuklarına biraz ağır dille anlatıyor gibi 2 3 tane falını okumuştum o yüzden beğenilmiyor diye düşünüyordum açıkçası. Tekrar baktırmayı düşünüyordum şu sıra aklım karışmadı değil.

Size olumsuz mu baktı? Bana olumluydu çıkmıştı iki yıl önce ama olumsuz konuştuklarına biraz ağır dille anlatıyor gibi 2 3 tane falını okumuştum o yüzden beğenilmiyor diye düşünüyordum açıkçası. Tekrar baktırmayı düşünüyordum şu sıra aklım karışmadı değil.
Olumsuz. Olumsuz olması sorun değil bu arada bende ümitli değilim durumdan ama dediğinin tam tersi şekilde ilerliyor aslında özetle. Hani o gidişatta olumsuz dedi, bin beter senaryoluydu ama çyle ilerlemedi. Bide bende yıllarda önce baktırmışım sonradan gördüm oda çıkmamış bana. Keşke önceden eski fallarıma baksaymışım, umutmuşum gitmiş:) enerji meselesi işte

Olumsuzdu evet ama gerçekten anda da olmayan şeylerdi, olumsuz diye beğenmedim değil. Düz bi tarot kart yorumuydu, belki kartlar kötü geldi ama hissiyat da yoktu dümdüz kart neyse o. Bi daha asla baktırmam.

Olumsuz. Olumsuz olması sorun değil bu arada bende ümitli değilim durumdan ama dediğinin tam tersi şekilde ilerliyor aslında özetle. Hani o gidişatta olumsuz dedi, bin beter senaryoluydu ama çyle ilerlemedi. Bide bende yıllarda önce baktırmışım sonradan gördüm oda çıkmamış bana. Keşke önceden eski fallarıma baksaymışım, umutmuşum gitmiş:) enerji meselesi işte

Aynen bi de felaket ağızla yazmıştı, normalde olumsuzu takardm ama bunu hiç önemsemedm çünkü anda olmayan şeylerden bahsetti, dedim bu fal fos.

Aynen enerji meselesi keşke eski falını görseymişsin:) Bende tekrar baktırıp baktırmamak arasında kaldım ama şimdilik dursun diyorum aylardır fak baktırmadım :)

kızlar bu şartlı fal nedir ne anlama geliyor dün ilk defa bi arkadaşımın başına geldi kabul ettik ama ne olduğunu anlayamadık 😩

Back
X