Selamlar,
Ben de 1 yıldır fal baktırmaya başladım, sıkıntılı bir süreç vesile oldu öncesinde cidden hiç alakam yoktu, inanmazdım bile. Ama 1 yıldır baktırdıklarımın çoğu aynı şeyi söylemesine rağmen gerçekleşmedi o ayrı
Doğru başlığa mı yazıyorum bilmiyorum ama zamanında tellwe'de bulunan naktaya baktırdım ben de en son. İsmini burada okumuştum. Ses kaydı yolluyor ve 15 dklık bir ses kaydı bu. Kişi analizleri çok iyi, eski erkek arkadaşımın karakterini çok iyi anlattı ama tesadüf de olabilir bilmiyorum. Şöyle biri, şu tarz bir işte çalışıyo, şöyle sıkıntılarınız olmuş şeklinde spesifik detaylar vermediği için net biliyor diyemiyorum daha çok analiz gibiydi. Geleceğe yönelik de 1 yıldır baktırdığım herkesten farklı olarak tekrar bir birlikteliğin çok zor olduğunu söyledi. Tabi ki duymayı beklediğim birşey değil ama saçma sapan umut etmektense gerçeği duymayı tercih ederim.
Aranızda naktaya daha önceden baktıran varsa yorum alabilir miyim? Gelecek ile ilgili öngörüleri gerçekleşen , memnun kalan var mı?