tellwe.com'da bakılan fallar!

2017 den bu zamana yani daha doğrusu bu sene ben 2-3 kez fal atmışımdır ama 2017-2018 de baya dadanmıştım hesapladım toplam 260 küsür lira param gitmiş ve çok üzüldüm ya o 300 liraya yakin para gitmis ve elimde ne var hic ve şu zamana kadar baktirdigim hic bi fal tutmadı da yani 1 tane şu oldu bu oldu da diyemem.

Doğru diyorsun daha dün aytenceye baktirdim zaten ara vermeye çalışıyordum sozde ama yine streslendim vadeler yaklaşınca
Stres yapma canım olacağına varıyor inan herşey.olumlu da olsa olumsuz da olsa.olacak oluyor hayırlısı olsun.her şey de hayır vardır ben buna çok inanıyorum.hepimizin sıkıntıları var fal ile kurtulmaya çalışıyoruz.

Stres yapma canım olacağına varıyor inan herşey.olumlu da olsa olumsuz da olsa.olacak oluyor hayırlısı olsun.her şey de hayır vardır ben buna çok inanıyorum.hepimizin sıkıntıları var fal ile kurtulmaya çalışıyoruz.
Rabbim hepimiz için en hayırlısını en güzelini versin tabi ki harcadigimiz paraların haddi hesabı yok şu fallara:(

ay ben dayanamadım elifsucan a baktirdim ama uzun bi süre fal defterini kapatmayı düşünüyorum artık o_O Elifsucan geçmişi ve anı bildi açıkçası ama çok detaylı bir fal değildi biraz bakmış olmak için bakilmisti açıkçası kızlar ve bu sene içinde ev yada araba yatırımın olacak dedi ki bu ne yazık ki imkansız maddi olarak uygun degilim bunu geçin kredi puanım sıfır geçmişte takibe düştüğüm için😂 ama çok detay vermediğim halde geldikten sonra iki tarafın da iş koşuşturması olacağı için ilişkinin netlik kazanmasının uzun süreceğini evlilik için yol olduğunu söyledi.. ama ev araba olayına çok güldüm, iş için 4 yada 5 ay dedi ortalama herkes sene sonunu yada bu tarihleri veriyor bekleyeceğim bunun için..
Şey düşünüyorum bu medyumcetin yüzünden çok üzülmüştüm biliyorsunuz başka hesap açıp kahve gönderip detay belirtmeden yorumlamasını istemeyi düşünüyorum tersi yorum yaparsa güleceğim çünkü 🙄

Şey düşünüyorum bu medyumcetin yüzünden çok üzülmüştüm biliyorsunuz başka hesap açıp kahve gönderip detay belirtmeden yorumlamasını istemeyi düşünüyorum tersi yorum yaparsa güleceğim çünkü 🙄

Ne söyleyeceğinin garantisi yine yok ki.. Söyledikleri baktırdığım yerde kalacak etkilenmeyeceğim diyorsan, baktır diyebilirdim. Tersi yorum yapmazsa daha fazla inanma ihtimalin var. Riskli geldi bana. Hemde burada olan genel yorumlara bakınca, her dediği çıkmayan bir falcı için 😑 Tabi tercih senin.

Ne söyleyeceğinin garantisi yine yok ki.. Söyledikleri baktırdığım yerde kalacak etkilenmeyeceğim diyorsan, baktır diyebilirdim. Tersi yorum yapmazsa daha fazla inanma ihtimalin var. Riskli geldi bana. Hemde burada olan genel yorumlara bakınca, her dediği çıkmayan bir falcı için 😑 Tabi tercih senin.
Doğru diyorsun canım durduk yere iyice de sartlayabilirim kendimi 😑 kimi diyor ayrılık da araya biri girmiş kimi diyor kimse olmamış paranoyak oldum 🤦‍♀️

Doğru diyorsun canım durduk yere iyice de sartlayabilirim kendimi 😑 kimi diyor ayrılık da araya biri girmiş kimi diyor kimse olmamış paranoyak oldum 🤦‍♀️

Ah bende bu dertten çok değil, bir kaç ay önce muzdariptim. Seni çok iyi anlıyorum. Başka birinin ne diyeceğini merak ediyorsun değil mi? Sanki bir işimize yarayacak.:KK64:Zamanla hala aklıma gelse dahi sorma isteğim geçti. Seninde geçecektir eminim.

Back
X