tellwe.com'da bakılan fallar!

Yesilcingene'ye fal atalı 5 ay olmuş. Geçen sene 2018 Haziran'dan 2019 Ocak'a kadar atmıştım son fallarım yorum gibi olduğu ve patladığı için atmadım kaç aydır bekliyordum atabilirim her an gaza gelip

yaşadığım bir süreçle ilgili üç tane falcıya fal attım , yesil cingene geysu ve zümra
yesilcingeneye 1 faldan sonra kısa süre sonra yeni fal atarsanız tavsiyeye dönüyor atacak arkadaslar ona göre atsın, erkek arkadasıma aylar önce cok saçma benim hakkımda ithamlarda bulunan bir fal atmıstı kızmıştım, ama sezarın hakkı sezara, benim durumumla ilgili 2 falı da tamamen cıktı,
GEYSU, falları gercekten kalbinizden geçenleri yorumluyor geysuyu cok severim dertdaşımdır benimle ilgili hiç söylemediğim bir detayı verdi ama geysunun anlık bakımı iyidir gelecek cıkmaz gelecek onun söylediği gibi cıkmadı ama yine gidisatı bildi.
ZÜMRA baktığı seyler evet doğru, ama daha uzun bir vade vermişti bahsettiğinden daha kısa sürede gercekleşti ancak bana yapmam gereken seyler icin tavsiyelerde bulundu gelecek tam olmasa da verdiği tavsiye ve uyarılar yerindeydi.

ya geysu ve yesilcingene var elimde ama geysuyu cok sevmeme rağmen ya olayları farklı görüyor ya da benim algımda sıkıntı var yani bildiği seyler var ama yesilcingene cidden bilmiş ona da üst üste atınca fal artık tavsiyeye döndü, karsımdaki ne düsünüyor öğrenmek icin kime atsam ya
Çingeneye ne falı atıyorsunuz?

Çingeneye ne falı atıyorsunuz?
ben genel de tarot yada katina gönderiyorum bir kez kahve falı gönderdim gerçi fark etmiyor benim netten baktirip memnun kaldığım 3 kişiden biridir hatta ilk siradadir kendisi ama dedikleri gibi çok sık baktirmamak gerek bende 3 ayda bir illa baktiririm o arada dediği bazı durumları da yaşarım zaten

ben genel de tarot yada katina gönderiyorum bir kez kahve falı gönderdim gerçi fark etmiyor benim netten baktirip memnun kaldığım 3 kişiden biridir hatta ilk siradadir kendisi ama dedikleri gibi çok sık baktirmamak gerek bende 3 ayda bir illa baktiririm o arada dediği bazı durumları da yaşarım zaten
başka önereceğiniz falcı var mıdır acaba 🙏

başka önereceğiniz falcı var mıdır acaba 🙏
netten o şekilde benim beğendiğim yesilcingene var 3 senedir baktiriyorum binnaz da umut baran kahve falı bana oldukça çıkıyor onu beğeniyorum birde engin gümüş beğeniyorum arada baktiririm isabetli çıkan yorumları oluyor onun dışında normal buluşup baktirdigim hande isminde biri var ona baktiririm buradan isteyen bir kaç arkadaşa verdim numarasını o kadar başka tavsiye edeceğim yok canım

netten o şekilde benim beğendiğim yesilcingene var 3 senedir baktiriyorum binnaz da umut baran kahve falı bana oldukça çıkıyor onu beğeniyorum birde engin gümüş beğeniyorum arada baktiririm isabetli çıkan yorumları oluyor onun dışında normal buluşup baktirdigim hande isminde biri var ona baktiririm buradan isteyen bir kaç arkadaşa verdim numarasını o kadar başka tavsiye edeceğim yok canım
yeşil çingene beni hep reddediyor ya enerji tutmuyor diye ondan ümidimi kestim artık:( binnazdakilere bakacağım ama teşekkür ederim 👼

Olumlu, olumsuza açığım de. Şartlı yollar ama yorumlamış olur. Karar senin tabii
Korkuyorum sanırım biraz olumsuz çıkacak ondan mı yorumlamıyor diye ama yazdığı mesaj hep şu "falınızda olumlu yada olumsuz hiçbir görü alamıyorum malesef enerjimiz tutmadı kusura bakmayın"

Korkuyorum sanırım biraz olumsuz çıkacak ondan mı yorumlamıyor diye ama yazdığı mesaj hep şu "falınızda olumlu yada olumsuz hiçbir görü alamıyorum malesef enerjimiz tutmadı kusura bakmayın"
öyle diyorsa zorlamayın hiç diğer bakanlar gibi bakim paramı alayım derdinde değil demek güzel bir davranış

günaydın arkadaşlar dün akşam krediler birikince zeynep sabah a katina gönderdim aslında bazı durumları doğru yorumladı kendisi ama süre dolsun diye belki başlarda lafı uzatmış fala girmemiş bana katina sık bakılan fal değildir baktirmayin karışık çıkar fallariniz yoksa dedi. daha önce baktiran var mı kendisine

Back
X