- 17 Mayıs 2019
- 4
- 1
- 36
- 38
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #28.481
Bilmiyordum başkaları ne yapıyor ama benim başıma olumsuz birşey geldiği için herkesi bilgilendirmek istedimOrada falcı olan iki falcı şimdi Tellwe’deler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyordum başkaları ne yapıyor ama benim başıma olumsuz birşey geldiği için herkesi bilgilendirmek istedimOrada falcı olan iki falcı şimdi Tellwe’deler
Tellwede gereginden fazla kopyala yapistir fal aldigimdan ve de kôylü kurnazliklarindan biktigim icin, en onemlisi de ufak tefek detaylar disinda pek te cikan falim olmadigi icin tellwede bu yil fal baktirmiyorum artik...hadi ya. var mı peki telwede başka falcı
Elifsucan bana da bir şey bilmedi.kart yorumladığini düşünüyorum ben kahve attım kartlarınız demişAcaba baktırdığımız diğer falları görebiliyorlar mı? Diye düşündüm. Bana da aynısı olmuştu çok umutlanma lütfen. Bu arada elifsucan ‘ a baktırdım fakat beklediğim gibi değil.
Telwe ye sorduğum zaman göremezler demişlerdi. Ancak pek sanmiyorum çoklu hesapların önüne gecmek gibi bu da zor.Acaba baktırdığımız diğer falları görebiliyorlar mı? Diye düşündüm. Bana da aynısı olmuştu çok umutlanma lütfen. Bu arada elifsucan ‘ a baktırdım fakat beklediğim gibi değil.
Ben de o sekilde denemistim ama terslemisti beni. Bir kere görû alamadiysam görû alamiyorum demektir yazmisti. Bence sorunun cevabi alti aylik bir surec icersinde olumsuzsa bakmiyor.
Dediğim gibi tellweden uzaklastim. Bir de cok goreceli bir sey bana uyan bir başkasına uymayabiliyorBir daha yolladım tersledi. Zaten daha da olumsuz olamaz bir şey o sebeple yorumlarınıza açığım dedim ama hiçbir şey görmüyorum dedi. Napacağım o kredilerle telwede önerisi olanlar var mı
Canım olumsuz bisey olsa şartlı bakım yollardı bence adam direk olumlu yada olumsuz birşey göremiyorum diyor iade ederken enerji olayı tamamen herkesle tutmuyor yani banada iade ediyor hep falım olumsuz o yüzden bakmıyor diye düşünme yaniBir daha yolladım tersledi. Zaten daha da olumsuz olamaz bir şey o sebeple yorumlarınıza açığım dedim ama hiçbir şey görmüyorum dedi. Napacağım o kredilerle telwede önerisi olanlar var mı
Bi falcı kendi baktığı eski falları görüyordur belki ama bir başkasının hani çoklu hesap değilse baskasinin yorumladığı fali görebileceğini sanmıyorum ben hesap falan patlatıp başkasının profiline girmeleri lazım bu da şey gibi bence ben nasıl senin özel mesajlasmalarini goremiyorsam onların ki de aynı hesap ama kişisel düşüncem tabi ki bu tamamen. ha şey geldi başıma aynı kişiye aralıklı bir zaman dilimiylede atsam "canım daha önceki falında da söylediğim gibi.." şeklinde bir çok yorum aldım kendi baktıklarını goremiyorlarsa hafızaları çok güçlü ki sanmıyorum, kendi baktıkları eski falları görüyorlar tahminen.Telwe ye sorduğum zaman göremezler demişlerdi. Ancak pek sanmiyorum çoklu hesapların önüne gecmek gibi bu da zor.
Bende burdaki yorumlardaki gazla baktırdım iyi değildiElifsucan bana da bir şey bilmedi.kart yorumladığini düşünüyorum ben kahve attım kartlarınız demiş
Telweye ilk geldiği zamanlarda baktirmistim.o zaman bilinmiyordu canım.ama burada sonra övüldu ben begenmedigimi yazmıştıBende burdaki yorumlardaki gazla baktırdım iyi değildi
Bugüne kadar baktırdığım hiçbir fal çıkmadı. Vade bekleyen yeşilcingene,Herhalde bi üç senedir netten fal baktiriyorum çok kişiye baktirdim sanırım bu kadar falcı arasında benim fikrim en iyisi yesilcingene diye düşünüyorum ne dersiniz var mı önereceğiniz başka biri
Bana elfin ve doğa çıkmamıştı misal elfini beğenen çok var Bana bildiğin masal anlatmıştı doğa desen o da öyle fal işi anladığım şans olayı frekans tutmasıBugüne kadar baktırdığım hiçbir fal çıkmadı. Vade bekleyen yeşilcingene,
İzmirdeki Gülistan, elfin ve doğa kaldı. Onlar da çıkacak mı bilmiyorum. İlk defa denediğim falcılar o yüzden bir şey diyemiyorum.
Simdi kahvede sekil goren, internetten bulup kart yorumu yazan kendini falcı sanıyorŞimdi ki övülen pahalı falcılar zamanında 5 liralık falcılarsa, şimdi ki 5 liralık lar neden onlar gibi değil?
Elfin ve doğadan da umudu keseyim o zaman ztn pek umudum yoktu onlar erken vade vermişti :) yeşilcingene ve Gülistan benzer şeyler dedi bakalım çıkacak mıBana elfin ve doğa çıkmamıştı misal elfini beğenen çok var Bana bildiğin masal anlatmıştı doğa desen o da öyle fal işi anladığım şans olayı frekans tutması
Bu benim yorumum yani bana baktıkları fallar çıkmadı fakat çıkanlar beğenenler çok var. Inşallah size de iyi dedikleri olanlar çıksınElfin ve doğadan da umudu keseyim o zaman ztn pek umudum yoktu onlar erken vade vermişti :) yeşilcingene ve Gülistan benzer şeyler dedi bakalım çıkacak mı
yesilcingenede mi cıkmadı sanaBu benim yorumum yani bana baktıkları fallar çıkmadı fakat çıkanlar beğenenler çok var. Inşallah size de iyi dedikleri olanlar çıksın