tellwe.com'da bakılan fallar!

Ruhfal burda önerilmişti sanırım .kalan son kredim olduğu için ben de atmıştım . Şartlı göndermişti bana . ben sevemedim fal yorumunu olumsuz değildi ama belki de enerjimiz uyuşmadı . Başka öneriniz var mı ? En fazla 5 ya da 10 kredi olan
Elifsucan ya da mormelek deneyebilirsin

kızlar, selam. burdan az çok muhabbetim olan, tanıdığım birine tellwedeki 26 kredimi kullanması için hesbaımı vereceğim. zaten baktırdığım falların hepsini sildim, ama kalan kredileri de isteyen biri kullansın ve hesabı sileceğim sonra. isteyen varsa buradan belirtsin, mesaj atıp şifre ve hesabı veririm.
Ben de talibim :)

canlar verdim hesabı burdan birine..
ve böylece de fal olaylarını tamamen kapatıyorum.
geleceği de bilmek istemiyorum artık giden zaten gitmiştir. fallar yüzünden umutlanıyoruz. gerçekten seven insan zaten seni başta bırakmaz. bıraktıktan sonra da dönse bile hayır gelmez diye düşünüyorum, istisnalar hariç.
umarım hepinizin fal baktırma sebepleri gerçekleşir de bu kadar para ve umut boşa gitmez.
anı yaşayıp, akışına bırakmak lazım zamanı. geleceği bilmek için o kadar odaklanıp fallara kilitleniyoruz ki, etrafımızda olanları fark edemiyoruz. sonra da takıntı haline getiriyoruz eximizi ya da platoniğimizi.
ben ki bu fal işlerine binlerce lira dökmüş biriyim ama artık bıktım. bu cidden bağımlılık ve iradesiz olduğum için battıkça batıyorum bu batağa.
ama bu da fal başlıklarında son mesajımdır.. umarım benim gibileri varsa bir aydınlanma yaşar da bırakır bu işleri. çünkü cidden boş.
kendinize çok iyi bakın :)
Daha önce de söz ediyordun falin bağımlılık olduğundan, takıntı haline getirdiğinden ama kararların biraz anı çıkış oluyor gibi. Hayırdır son falından memnun kalmadın mi yoksa başka bisey mi oldu? Ne olursa olsun odaklanman gereken bir sınavın ve amacın var, o nedenle iyi bir karar vermissin. Tebrix! Aşk işleri için daha cooookkkk zamanın olacak nasıl olsa.

Daha önce de söz ediyordun falin bağımlılık olduğundan, takıntı haline getirdiğinden ama kararların biraz anı çıkış oluyor gibi. Hayırdır son falından memnun kalmadın mi yoksa başka bisey mi oldu? Ne olursa olsun odaklanman gereken bir sınavın ve amacın var o nedenle iyi bir karar vermissin. Tebrix! Aşk işleri için daha cooookkkk zamanın olacak nasıl olsa.
evet. daha önce de yeltenmiştim bırakmaya haziranın ilk haftasında, ama dayanamamıştım.
umarım bu sefer başarıcam..
gereksiz yere, sırf zevkine her gün fal atıyorum neredeyse
aşk acımı, eski sevgilimi unuttum ama fala bağımlı oldum resmen :(
evett!! :) Ielts'e girdim geçen hafta, sonuçları bekliyorum:dondurma:
çok teşekkür ederim:KK200: herkesin gönlünce olur her şey umarım..

ps: bu ani kararı vermemde ve aydınlanmamda yardımcı olan asena87 asena87 ye de tesekkürü borç bilirim..:dua::KK15:

evet. daha önce de yeltenmiştim bırakmaya haziranın ilk haftasında, ama dayanamamıştım.
umarım bu sefer başarıcam..
gereksiz yere, sırf zevkine her gün fal atıyorum neredeyse
aşk acımı, eski sevgilimi unuttum ama fala bağımlı oldum resmen :KK43:
evett!! :) Ielts'e girdim geçen hafta, sonuçları bekliyorum:dondurma:
çok teşekkür ederim:KK200: herkesin gönlünce olur her şey umarım..

ps: bu ani kararı vermemde ve aydınlanmamda yardımcı olan asena87 asena87 ye de tesekkürü borç bilirim..:dua::KK15:
Sinav sonucun belli oldugunda özelden yazarsan sevinirim. Akademik girmistin sanirim? Başarılı olduğuna inanıyorum. Fallardan hiç konu açmayız ama. I promise 😊

Bir arkadaşım da aşk ile ilgili konular için çetine gitti, dedikleri çıkmadı. Karşı taraf da etkiliyor bence. Sonuçta kariyer sana bağlı ama ikili ilişkiler de karşı taraf da önemli.
Kariyer de sadece sana bağlı değil maalesef. Kurumsal bir yerde çalışıyorsan yöneticilerin çok önemli kesinlikle. Freelance çalışıyorsan network, piyasa, reklam, etc...

Back
X