tellwe.com'da bakılan fallar!

Arkadaşlar falım geldi ama beğenmedim, su falı böyle olmaz bence. Spesifik bir nokta atışı falan yoktu. Sanki bir arkadaşıma danışmışım ilişkimi yorumluyor gibiydi. Aa vay be demedim anlayacağınız. Gelecekte birini söyledi ama sanmam ilgimi çekecek özellikte biri değil tarif ettiği kişi ve bahsettiği ortamlarda biriyle tanışmam çok düşük bir ihtimal. Çöpe giden 30 TL oldu benim için. Tellwe bana göre bir site değil sileceğim tekrardan. Sağlık olsun diyelim.

Arkadaşlar falım geldi ama beğenmedim, su falı böyle olmaz bence. Spesifik bir nokta atışı falan yoktu. Sanki bir arkadaşıma danışmışım ilişkimi yorumluyor gibiydi. Aa vay be demedim anlayacağınız. Gelecekte birini söyledi ama sanmam ilgimi çekecek özellikte biri değil tarif ettiği kişi ve bahsettiği ortamlarda biriyle tanışmam çok düşük bir ihtimal. Çöpe giden 30 TL oldu benim için. Tellwe bana göre bir site değil sileceğim tekrardan. Sağlık olsun diyelim.
hadi ya :( elifsucan kalmıştı elimizde o da bitti

Kariyer de sadece sana bağlı değil maalesef. Kurumsal bir yerde çalışıyorsan yöneticilerin çok önemli kesinlikle. Freelance çalışıyorsan network, piyasa, reklam, etc...
Benim demek istediğim, sınava girer şu şehire atanır vs vs çetinin şehir ve meslek anlamındaki dedikleri biraz daha somut

Elifsucan, Medyum Çetin, Uyumsuz günlerdir haddinden fazla şişirildi zaten.
Simdiye kadar yuzlerce fal baktirmisimdir ve gercekten de bilenler sadece bazi onemsiz detaylari bildiler, gecmisi bildiler ki onu biz de biliyoruz. Sonuc olarak onemsiz bir detay bilecekler diye muazzam paralar odemek niye? Olur da birgun fali tamamiyla cikacak bir yorumcuya rastlariz umudu belki de ama kendi acimdan soylersem ben simdiye kadar denk gelmedim ve odedigim ucret toplamina bakarsam asla degmedi. Zaman ve para kaybindan baska bir sey degil. Sadece ve sadece reelde baktirdigim iki ayri kisi kariyer anlaminda gelecekle ilgili cok onemli detaylar bildiler ama onlarin da anina denk gelmek var. Birine tekrar tekrar gittim ama yorumladigi belki on faldan sadece birinde bu gelecek nokta atislari oldu. Diger kisi de o cafeden ayrilip kendi yerini acmisti ama arayip ta bulmadim.

Son düzenleme:
Bende dün gece fal filini denedim ısrarla yaz karşındakine dedi bana da soru bölümünde yazamam dedim bu sefer o zaman bir hafta bekle yine yaz kendini anlat yanlış anlamış diyor :)

kızlar tellwe de arzubaci diye birini gördüm hayran sayısı baya fazla falları da pahalı ya kimdir bu hiç bahsi geçmedi???

Back
X