tellwe.com'da bakılan fallar!

Ne ben ne karşımdaki adam 18-24 yaş içine girmiyoruz bana takıntılı kız cümlesi kullanılmış.

Ben Elifsucanın yoğunluktan bu yola başvurduğunu düşünüyorum kızlar.Bazı arkadaşlar bana çok uydu derken bazılarına birebir aynı cümleler kullanılmış.Hesabı bi kişinin kullandığınada inanmıyorum.He şöylede bişey var bazı yorumlarda yol ayrılığı var sana yazılmış kısa mesafe,uzun mesafe şeklinde.(bende de vardı bu cümle)Şimdi yaz aylarındayız,tatil dönemi kısa süre önce bayram geçirdik ee tabi ki birilerine bu cümleler uyacak.Bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum ama.Tutan arkadaşlara sevindim kendi adıma üzüldüm.

Ben 18-24 yas tahmini olarak dedim. Yani gidip te 35 yaşında biri icin "takıntılı kiz" demez, etrafında bir kadın var der. Bu anlamda dedim. Tabii ana tema aynı erkek arkadaşa ilgi duyan bir başkası.

Mormelek’in yorumunu ,üslubunu beğendim diyebilirim. Olumlu olumsuz görüşlere açığım kendi de bunu belirterek yazmış zaten falı. Soru sorarken pek detay vermedim.
Mormelekin bahsini ettiği bir konu özellikle dikkatimi cekti. Benim düşündüğüm yönde bir konuyu dile getirdi .Geçmiş fallarımda dillendiren olmuş mu diye baktım . duygudoğana geçen yıl baktırdığım falda da aynı şeyi farklı şekilde söylediğini okudum.. diğer fallarıma da bakacağım.
Ama genel olarak bu kadar ayrıntı veren olmamıştı .Vadeler de verdi. İkinci kez baktırmayı düşünürüm belki gelecek ay.

Mormelek’in yorumunu ,üslubunu beğendim diyebilirim. Olumlu olumsuz görüşlere açığım kendi de bunu belirterek yazmış zaten falı. Soru sorarken pek detay vermedim.
Mormelekin bahsini ettiği bir konu özellikle dikkatimi cekti. Benim düşündüğüm yönde bir konuyu dile getirdi .Geçmiş fallarımda dillendiren olmuş mu diye baktım . duygudoğana geçen yıl baktırdığım falda da aynı şeyi farklı şekilde söylediğini okudum.. diğer fallarıma da bakacağım.
Ama genel olarak bu kadar ayrıntı veren olmamıştı .Vadeler de verdi. İkinci kez baktırmayı düşünürüm belki gelecek ay.
Merhaba, kahve mi attınız tarot mu?

Beğenmenize sevdindim mormelek’i ☺️

Back
X