- 24 Ekim 2015
- 26
- 14
- 38
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #29.601
Burada yazılanlara göre taila hanım'a baktırdım. Bana anlık durumla ilgili söyledikleri doğru değildi. Bence çok abartılacak bir falcı değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Falsepeti başlığına yazsanız daha çok kişi faydalanabilir.Burada yazılanlara göre taila hanım'a baktırdım. Bana anlık durumla ilgili söyledikleri doğru değildi. Bence çok abartılacak bir falcı değil
KatinaFalsepeti başlığına yazsanız daha çok kişi faydalanabilir.
Tarot mu baktırdınız?
Affetmek zorunda değilsin kiKızlar merhaba sizi özlemişim vallahi:) Yaşadığım son olaydan beri 1 aydır tek bir fal bile baktirmadim benim için çok büyük başarıBu ay faturam yenilendiginde 3 tane fal baktiracağım birisi zaten falcıya laf sokmak için olacak çünkü çok sinirliyim, bu kisi cananay olacak tabi ki çünkü 2 senedir fal baktırırim kendisine ve sürekli düzelecek başkası yok evlilik olacak dedi. başkası yok evet başkaları varmış zaten haksız değilmiş bi yandan
birisi medyumcetin olacak, bir diğeri de elifsucan. elifsucanada düzelecek görüşme olacak demiştin aldatıyormuş adam baya baya görüşme olmadi şimdi nolacak hadi bakalım demeyi düşünüyorum
SadeceGercekler hesabı 6 temmuz için doğum günü kutlamaniz olacak demişti bi noktada onun falındada patlama var. Adamı hala çok seviyorum. Bir ezel repliğiyle devam edeceğim "Sen Eyşanın sana neden ihanet ettiğini merak etmiyorsun, sen Eysan sana oyle hakli bir neden göstersin ki Eysani affet istiyorsun.." ve devam eder "Bazen ihanet bile sevgiyi yenemiyor dayı"
Kısacası durum bundan ibaret ihanet gerçekten sevgiyi yenemiyor içimde hala cebellesiyorum affedebilmek için.. Ağustos ilk haftasına kalır mı bilmiyorum bir görüşme planladık düzelme olmasa da görmek istiyor insan kiyamıyor..
Ama eski bir fal bağımlısı olarak tekrar söylüyorum nolur inanmayın fallara, paranıza ve umudunuza yazık çünkü ister istemez umut ederek baktiriyoruz. Ve sonuç kötü olursa da hayal kırıklığı daha katlanıyor.. Umarım hepimiz için herşey güzel olur.. Ve tekrar son olarak "Umarım hayatınıza sizi belirsizliklerden kurtarıp, peşinden çiçek bahçelerine sürükleyecek insanlar girer.." Öpüyorum hepinizi..![]()
Tabi ki affetmek zorunda değilim hatta kati düşündüğümde affetmek diye bir kelime dahi olmamalı lugatimda. Ama belirttiğim gibi sevgi çok farklı birşey, ihanet bile yenemiyor bazen o duyguyu..Affetmek zorunda değilsin ki
Neden cebbeleşiyon ?
Falcılar sallıyor ya
Çok da inanmamak lazım
Bende baktırdım burda adı geçenlere
Meraktan
Ama bilemeyebilirler sonuçta onlara çok bağlamamak lazım!!!
Hakkında hayırlısı olsun tabiTabi ki affetmek zorunda değilim hatta kati düşündüğümde affetmek diye bir kelime dahi olmamalı lugatimda. Ama belirttiğim gibi sevgi çok farklı birşey, ihanet bile yenemiyor bazen o duyguyu..
Elifsucan hiç mı çıkmadı yaKızlar merhaba sizi özlemişim vallahi:) Yaşadığım son olaydan beri 1 aydır tek bir fal bile baktirmadim benim için çok büyük başarıBu ay faturam yenilendiginde 3 tane fal baktiracağım birisi zaten falcıya laf sokmak için olacak çünkü çok sinirliyim, bu kisi cananay olacak tabi ki çünkü 2 senedir fal baktırırim kendisine ve sürekli düzelecek başkası yok evlilik olacak dedi. başkası yok evet başkaları varmış zaten haksız değilmiş bi yandan
birisi medyumcetin olacak, bir diğeri de elifsucan. elifsucanada düzelecek görüşme olacak demiştin aldatıyormuş adam baya baya görüşme olmadi şimdi nolacak hadi bakalım demeyi düşünüyorum
SadeceGercekler hesabı 6 temmuz için doğum günü kutlamaniz olacak demişti bi noktada onun falındada patlama var. Adamı hala çok seviyorum. Bir ezel repliğiyle devam edeceğim "Sen Eyşanın sana neden ihanet ettiğini merak etmiyorsun, sen Eysan sana oyle hakli bir neden göstersin ki Eysani affet istiyorsun.." ve devam eder "Bazen ihanet bile sevgiyi yenemiyor dayı"
Kısacası durum bundan ibaret ihanet gerçekten sevgiyi yenemiyor içimde hala cebellesiyorum affedebilmek için.. Ağustos ilk haftasına kalır mı bilmiyorum bir görüşme planladık düzelme olmasa da görmek istiyor insan kiyamıyor..
Ama eski bir fal bağımlısı olarak tekrar söylüyorum nolur inanmayın fallara, paranıza ve umudunuza yazık çünkü ister istemez umut ederek baktiriyoruz. Ve sonuç kötü olursa da hayal kırıklığı daha katlanıyor.. Umarım hepimiz için herşey güzel olur.. Ve tekrar son olarak "Umarım hayatınıza sizi belirsizliklerden kurtarıp, peşinden çiçek bahçelerine sürükleyecek insanlar girer.." Öpüyorum hepinizi..![]()
Kesinlikle Banu Yılmaz biliyor.bugun şoklar içindeyim bana 2018 Mart'ta baktığı fal çıktı.Bende baktırdım
Bendede o kız çıktı
Hay allahım ya
Hepimizin erkek arkadasının peşinde takıntılı bir kız var
Erkek arkadasımın hayatıyla ilgili çok önemli birşey var onu hiçbiri pat diye söylemedi
Hep eski ilişkiler vs diyorlar boşanmış demedi kimse
Neyse
Bide Banu Yılmaz a baktırdım o daha iyiydi
Ve yeşilçingene
15 kredim falan var onu da bitirip fal defterini kapatıyorum
Ne çıktı paylaşabilir misin?Kesinlikle Banu Yılmaz biliyor.bugun şoklar içindeyim bana 2018 Mart'ta baktığı fal çıktı.
Canım sevdiğim adamın evlilik yoluna girdiğini ve bu evliliğinin surmeyecegini üç yıl bile surmeyecek demiş ve sürmemiş cidden.ben şuan şoklardayım.o kadar kişiye baktirdim telwede hiçbiri bilememis bana.Ne çıktı paylaşabilir misin?
Yol mesafesi girecek araya demişti 2 gün sonra yola çıktım görüşme tarihleri vs çoğu şeyi bildi ilk fallarinda ama son iki falı falan komple patladı ki zaten herkese aynı şeyleri söylüyormuş copy paste yorum.. Ama yine deneyeceğim bakalım bir ay geçti aradan çünkü ne diyecek bu sefer..Elifsucan hiç mı çıkmadı ya![]()
Banu bende pembeciligin kralını yaptı ve her kelimesi diyebilirim patladı falında.. Tabi enerji isi bana tutmayan başkasına tutabilir..Kesinlikle Banu Yılmaz biliyor.bugun şoklar içindeyim bana 2018 Mart'ta baktığı fal çıktı.
Benim icinde öyleydi hatta iki üç hafta yeme içmeden kesinmiştim ilk falında.. ama tuttuMedyumçetin beni bir gömdü bir gömdü :) en olumsuz fal onundu galiba
Ben banuya Hep Kahve fali atardım.o zaman duygu durumlarını çok iyi bilirdi ben bana dediği şeyin olacağını hiç düşünmedim çünkü bana ciddi bir ilişki den korktuğunu evlenmek istemediğini demişti hep adam.mesela bana Burda sürekli övülen Nakta hiçbir şey bilememisti.adami melek yapmıştı dediğin gibi enerji mi eşref saati mi bilemiyorum ama şuan şok içindeyim.cunku çok hakkım yendi.Allah kimsenin hakkını kimseye bırakmıyor.Yol mesafesi girecek araya demişti 2 gün sonra yola çıktım görüşme tarihleri vs çoğu şeyi bildi ilk fallarinda ama son iki falı falan komple patladı ki zaten herkese aynı şeyleri söylüyormuş copy paste yorum.. Ama yine deneyeceğim bakalım bir ay geçti aradan çünkü ne diyecek bu sefer..
Banu bende pembeciligin kralını yaptı ve her kelimesi diyebilirim patladı falında.. Tabi enerji isi bana tutmayan başkasına tutabilir..
Boşandı mı adam?Canım sevdiğim adamın evlilik yoluna girdiğini ve bu evliliğinin surmeyecegini üç yıl bile surmeyecek demiş ve sürmemiş cidden.ben şuan şoklardayım.o kadar kişiye baktirdim telwede hiçbiri bilememis bana.
Biliyor mu medyum çetin?Benim icinde öyleydi hatta iki üç hafta yeme içmeden kesinmiştim ilk falında.. ama tuttuumarım sende tutmaz yani iyi şeyler olur söylediğinin aksine..
Evet boşanmış Haziran'da.2018 Mart ayında baktirmistim en son hep kahve atiyordum.Boşandı mı adam?
Ne zaman baktırmıştın Banu ya?
Ben ona tarot attımEvet boşanmış Haziran'da.2018 Mart ayında baktirmistim en son hep kahve atiyordum.