- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.105
- 248
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #29.661
Ya yüzeysel ya takıntılı... Ama illa başka bir kız var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarih te tutmuş muydu?umarım öyledir çünkü söylediği şeyi bende yaşadım özellikle su falında ve katına da. ama bu takıntılı kız olayı herkeste nasıl kullanılmış anlam veremiyorum. bir gelişme şuan için yok.. ama bu akşam bir fal göndereceğim kendisine yine..
Üst üste baktırma bence yine aynı şeyleri söyleyecektir.kızlar selam gene ben . çıkmazda gibiyim fal atmak istiyorum ama binnaz a asla atmam tellwe de önerebileceğiniz kimse var mı. bnm baktırdıklarım arasında yeşilçingene anı ve karakterleri süper biliyor ama okudum gelecekle ilgili resmen hiçbişey söylememiş buyüzden teyit edemiyorum. yeşilçingene sizce gelecekte nasıl ve sizce ona mı atayım gene ne yapayım fikirleriniz nelerdir.
ben ya tarot yada katina baktiriyorum ikiside bence aynı şekilde iyi göndermedim hiç bilgi olarak da ismini ve yaşını söylemiştim geçen sene bir senedir de 3 4 ayda bir baktiriyorum sık baktirinca faldan çok tavsiyeye dönüyor bakımı aklınızda olsunbir de hangi fal türünde daha iyi
akşam saatleri giriyor zaten kaçıncı sırada olduğun yazıyor artık duruma göre biraz beklersiniz. hiç baktirmadiysaniz baktırın derim şahsi fikrim tabine kadar sürede bakıyor ben ilk kez baktıracağım
O kadin konusunda cok karisigim. Ilk falinda takintili lafi bende de vardi ve hemen sonra burada konusulmustu. Ben ilk falimi hic mi hic beğenmemiştim. Olumsuz oldugu icin degil dediği olumlu şeylerin de olası oldugunu hic düşünmediğim icin. Anlatımı da cok net değildi sanki düşük cumleler zaten büyük harflerle yazıyor bi de. Bir kac hafta icinde tekrar okuduğumda yakin gelecekte dedigi birkac spesifik olayın detaylariyla doğru oldugunu ve yaşadığım bir durumu da bildiğini fark ettim. Ben de bir fal daha attım baska hesaptan ve dedigi bir seyi ertesi gun yaşadım.Elifsucana gaza gelip 1 kere daha baktirdim, başka hesapla. Bana uyan şeylerdi. Takıntılı kız vs demedi. Sorduğum soruyla ilgili tutarlı cevaplar verdi.ve diğer falıyla çelişmedi
Yeşil Çingene’nin bunu yapmasına aşırı şaşırdım, işini layığıyla yapanlardan biri olarak konuşulurdu hep, tüm paragrafı olduğu gibi yapıştırmış mı?kızlar bu falcılar üstüste yıktı beni şimdi de yeşil çingene hakkında söyleyeceklerim var. arkadaşıma atılan falla bana atılan falın bi pararafı kelimesi kelimesine aynı. kopyala yapıştır. ben şok. zamanında o kadar övmüştüm onu bir hayal kırklığı daha. zaten fal defterini ciddi anlamda kapatıyorum. Allah geride kalanlara yardımcı olsun ne diyeyim
Ne falı atmıştınız?O kadin konusunda cok karisigim. Ilk falinda takintili lafi bende de vardi ve hemen sonra burada konusulmustu. Ben ilk falimi hic mi hic beğenmemiştim. Olumsuz oldugu icin degil dediği olumlu şeylerin de olası oldugunu hic düşünmediğim icin. Anlatımı da cok net değildi sanki düşük cumleler zaten büyük harflerle yazıyor bi de. Bir kac hafta icinde tekrar okuduğumda yakin gelecekte dedigi birkac spesifik olayın detaylariyla doğru oldugunu ve yaşadığım bir durumu da bildiğini fark ettim. Ben de bir fal daha attım baska hesaptan ve dedigi bir seyi ertesi gun yaşadım.
Kahve attim.Ne falı atmıştınız?
evet olduğu gibi aynıydı.ben benim falımı arkadaşıma atınca benzer şeyler olduğunu görünce çağrışım yapıp kendi falına baktı ve aynısı olduğunu gördük. ki söyledikleri de alakasızdı bana zaten. bi güvendiğim o vardı o da bitti benim için.Yeşil Çingene’nin bunu yapmasına aşırı şaşırdım, işini layığıyla yapanlardan biri olarak konuşulurdu hep, tüm paragrafı olduğu gibi yapıştırmış mı?Yönetime yaz mutlaka . Büyük hayal kırıklığı
![]()