- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #29.721
ElifsucanmiKusura bakma geç kaldım cevap vermek için, anı çok iyiydi direkt karşı tarafın düşüncelerini benim tahmin ettiğim gibi söyledi ağustos ortası ve sonu gibi bi vade verdi bekleyip görücem :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ElifsucanmiKusura bakma geç kaldım cevap vermek için, anı çok iyiydi direkt karşı tarafın düşüncelerini benim tahmin ettiğim gibi söyledi ağustos ortası ve sonu gibi bi vade verdi bekleyip görücem :)
Kime baktiricsgimi sasirdim. Oneri varmi?Elli tl ye baktirmistim hiç beğenmedim ne an ne durum analizi bomboş bir faldi.onermiyorum degmez elli krediye.
Soyledikleri cikti diyemiyorum cunku agustos sonu demisti ama analizleri dogruydu gozdenur27 nin.Kime baktiricsgimi sasirdim. Oneri varmi?
üst üste farklı insanlara baktırınca da enerji karışıyor sanki ama gene de kendimi tutamıyorumSoyledikleri cikti diyemiyorum cunku agustos sonu demisti ama analizleri dogruydu gozdenur27 nin.
Fakat deneyin bi memnun kalirsiniz diyemem,tellwede de baska biri yok sanirim oyle aman aman bilen.
Uzun vadede sadece yesilcingeneye atardim.ayni konuda ayni seyleri soyluyor tekrar baktirirsan.
EvetElifsucanmi
Bende beğeniyorum çingenenin analizleriniüst üste farklı insanlara baktırınca da enerji karışıyor sanki ama gene de kendimi tutamıyorum
cidden bağımlılık
yeşilçingeneyi çok merak ediyorum ama çok sırası oluyo
Evet
Bende beğeniyorum çingenenin analizlerini
Bana enerjim tutmadi diyor surekliEvet
Bende beğeniyorum çingenenin analizlerini
Bana da :)Bana enerjim tutmadi diyor surekli
Kime baktirmak lazim.?Bana da :)
Ben falsepetinde taliaya baktırıyorum. Bir de alexi beğendim. Ama fal işine yeni başladığımdan gelecek hakkında yorum yapamıyorum. Anlık yorumlarda bunlar iyi.Kime baktirmak lazim.?
alex gece 11.30dan sonra giriyor hep sanırımBen falsepetinde taliaya baktırıyorum. Bir de alexi beğendim. Ama fal işine yeni başladığımdan gelecek hakkında yorum yapamıyorum. Anlık yorumlarda bunlar iyi.
Saatlerini bilemiyorum canımalex gece 11.30dan sonra giriyor hep sanırım
Bende 10 ay önce atmışım ona analizi doğruydu o zaman ama şuan eylül ayına evlilik için karar aşaması demiş ama adamla ayrıldık artık:)Ayevii ne baktirdim Ben . Simdiki durum analizi cikti. Yakin gelecekte cikti hemen. Gelecegi bekliycem. Sizde hic cikmadi. Karar veremedim Ben
Zehir zemberek şartlı fal atmıştı bana ve dediklerinin tam tersi oldu.peralina ya attım
var mı yorumunuz
ben de su falı attım, gece bakabiliyorum ancak demiş.Zehir zemberek şartlı fal atmıştı bana ve dediklerinin tam tersi oldu.
Bir süredir yoktu bakmaya başlamış mı? Tellwede de aylardır yatan kredim var atsam mı acaba bana bilmişti vaktiyle ama oldu bir kaç yılperalina ya attım
var mı yorumunuz
ben de tesadüfen gördüm, burdaki isimlerde beğenilenler arasındaydı. görünce deneyim dedim. bakalım bana neler dicek.Bir süredir yoktu bakmaya başlamış mı? Tellwede de aylardır yatan kredim var atsam mı acaba bana bilmişti vaktiyle ama oldu bir kaç yıl