- 5 Ekim 2017
- 265
- 513
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #29.821
Bende dün tekrar attım. Baktığı faldan kafamın karıştığını söyledim çünkü başı olumsuzken sonrası olumlu gibiydi ve geçmişteki iş yaşantımdanda bahsettim bi tık bilgi verdim. Nezaketli şekilde tekrar baktı ve ilk fal baktığım kişilerde geçmişten bakarım onu görmüşüm ben dedi. Tekrar baktı falıma bu seferki çok ayrıntılı ve açıklayıcıydı. Bakalım ocak'a kadar vadeler var.Çıkarsa yazıcam.Elifsucan ile ilgili bi guncelleme yapiyimbana demisti ki bu yaz is kapin acik tanidik birinin vesilesiyle buyuk kurumsal subeleri olan bi yere gireceksin gercekten 1 hafta once arkadaşımın aracılığı ile buyuk bi sirkette ise basladim turkiyede ve yurtdışında subeleri olan. Onun disinda bana demisti ki senin 2 diploman olur biri almak zorunda oldugun biri kendi isteginle. Suan uni ogrencisiyim bu is durumuda stajyer olarak girdim ki oyle istiyodum zaten bana olcak demisti. Üniverste diplomam almak zorunda oldugum heralde ilerde de yuksek lisans yapicam falan diye dusundum. Neyse gecen bi karar verdim aciktan 2.üniversiteyi okumaya ve on kayit yaptirdim ve bunu yaptirdiktan sonra aklima fal geldi. Eger okursam 2 diploma olmuş olcak. Yazin sonlarina doğru ask demisti ama suan bisey yok o konuda kimseyle tanismadim oyle bilgi veriyim dedim. Banuya baktirdigim fallarda da gecmis ve an cikti ama geleceklerin vadesi coktan gecti ama cikmadi gene bisey olursa editlerim burayi
![]()