tellwe.com'da bakılan fallar!

bu arada ebrununhislerine de atmıştım ses kaydı yolluyor onu da beğendim anlık durumu biliyor bence.. Şimdi yule a attım bakalım nasıl bakacak. Daha önce baktıranlar yorum yapabilir mi

bu arada ebrununhislerine de atmıştım ses kaydı yolluyor onu da beğendim anlık durumu biliyor bence.. Şimdi yule a attım bakalım nasıl bakacak. Daha önce baktıranlar yorum yapabilir mi
Yuleyi yakalayamadm hiç ya lütfen yorumu paylaşır mısın alinca. Ebruyu bende beğendim çıktı da söylediği bazı şeyler yazılı fallari sevmiyorum sanki kopyala yapıstır yapıyolar gibime geliyo ondan sesli her zaman tercihim

Evet, bu da aslında toplum baskısı gibi :) karşımızdaki dalga geçer mi, rezil olur muyuz korkularından dolayı bir türlü adım atamıyoruz. Ben bu hep ‘o da benim gibi insan’ düşüncesiyle aştım ve karşımdaki benim duygularımla dalga geçebilecek karakterde biriyse Allah beni ondan korumuş derim. :KK48:

Hayatımda 2 kişiye açıldım, birisiyle sonu berbat olsa da güzel bir ilişki yaşadım, diğeri tarafından reddedildim. :KK48: Ama bunun hayatımı etkilemesine izin vermedim. Yine olsa yine yaparım.:KK70:

Çok teşekkür ederim 🤗🤗 bende durumlatı degerlendireceğim ve karşımdaki nasıl olsa bi insan sözü ile hareket edecegim. Nitekim istesin veya istemesin en azından bizim açımızdan da bişeyler daha kesin ve netleşmiş oluyor :)))

Çok teşekkür ederim 🤗🤗 bende durumlatı degerlendireceğim ve karşımdaki nasıl olsa bi insan sözü ile hareket edecegim. Nitekim istesin veya istemesin en azından bizim açımızdan da bişeyler daha kesin ve netleşmiş oluyor :)))
Rica ederim :) 💕 ama tabii ki içinizden nasıl geliyorsa o şekilde davranın. :)
Yalnız olayların netleşmesi gerçekten çok önemli, zaten belirsizlikler yüzünden düşmüyor muyuz şu fal batağına? :KK14:

Ben bir şey sormak istiyorum, mesela tarot atıyoruz bakan kişi de ona göre yorumluyor, güvensizlik var aranızda diyor mesela ama hemen bizim tarafımızdan karşı tarafa olduğu şeklinde yorumlanıyor, ama durum tam tersi, yani karşı tarafın bize güvensizliği var diyelim ki. Bu kartlarla mı alakalı yoksa yorumlayanla mı ?

tellwe sana dönüş yaptı mı elifsucanla alakalı
İncelenecek dedi, sonra kapattılar konuyu. :)
Elifsucan meselesi çok değişik, hem çıkıyor bazı söyledikleri hem de herkese aynı şeyleri söylüyor. Bilemiyorum, boş atıp dolu mu tutuyor anlamadım.

Rica ederim :) 💕 ama tabii ki içinizden nasıl geliyorsa o şekilde davranın. :)
Yalnız olayların netleşmesi gerçekten çok önemli, zaten belirsizlikler yüzünden düşmüyor muyuz şu fal batağına? :KK14:
Gerçekten isabetli yorumların var tebrik ediyorum sevgili P purring . Benim ilişkim biteli 1.5 yıl oldu benim aklım hala onda. Belirsizlik çok lanet bir şey. Aynen fal baktırana kadar yazabilirdik konu kapanırdı ya da yeni bir başlangıç. Ne iş yapıyorsun psikolog musun yoksa ? 😊

İncelenecek dedi, sonra kapattılar konuyu. :)
Elifsucan meselesi çok değişik, hem çıkıyor bazı söyledikleri hem de herkese aynı şeyleri söylüyor. Bilemiyorum, boş atıp dolu mu tutuyor anlamadım.
ben de tekrar baktırdım hala çok doğru geliyor yorumları ama herkese de aynı şeyleri söylüyor bi çözemedim gitti.. M meltemgnlll sen su falı baktırıp beğenmiştin nasıl gidiyor çıkıyor mu

ben de tekrar baktırdım hala çok doğru geliyor yorumları ama herkese de aynı şeyleri söylüyor bi çözemedim gitti.. M meltemgnlll sen su falı baktırıp beğenmiştin nasıl gidiyor çıkıyor mu

bende de oldukça isabetliydi yorumları. zamanın tutacağını sanmıyorum gidişattan puan vericem sanırım.

bende de oldukça isabetliydi yorumları. zamanın tutacağını sanmıyorum gidişattan puan vericem sanırım.
ben de eylülde netleşecek herşey dediği için o zaman karar vericem.. Bir de sürekli bi yol ayrımı şehir değişikliğinden bahsediyor en son dedimki kimsenin bi yere gittiğği yok yether :D Araya mesafe kopukluk girecek vs her falında tekrarlıyor bunları

Gerçekten isabetli yorumların var tebrik ediyorum sevgili P purring . Benim ilişkim biteli 1.5 yıl oldu benim aklım hala onda. Belirsizlik çok lanet bir şey. Aynen fal baktırana kadar yazabilirdik konu kapanırdı ya da yeni bir başlangıç. Ne iş yapıyorsun psikolog musun yoksa ? 😊
Çok teşekkür ederim Raprap Raprap ☺️
1.5 yıl sonra bile aklın hala ondaysa bence aranızda hala bitmeyen bir şeyler vardır ve günün birinde tamamlanacaktır.
Benim eski sevgilim tam 6 sene sonra dönmüştü ve ben o güne kadar hep bi şeylerin yarım kaldığını düşünmüştüm. Şunu da söylemem lazım, döndükten sonra her şey daha kötü oldu ama bu kez gerçekten bitti. Hem aklımda hem kalbimde tamamen bitti. Bunu da yaşamam gerekiyormuş demek ki dedim.
Bu arada eski sevgilim aşırı derecede dengesiz olduğu için sonu daha kötü bitti, o yüzden lütfen benim de mi kötü olacak diye düşünme. ☺️
Bir şekilde tamamlanmayan hikayeler akılda, kalpte yer ediyor ve gerçekten iyi veya kötü tamamlanana kadar da gitmiyor.
Dediğin gibi bu kadar zaman beklemektense belki de tek bir mesaj her şeyi netleştirecek ama gelecek tepkiler bizi engelliyor.
Tabii atılacak mesajın içeriği de önemli bir detay, oraya girersem hiç susturamazsınız beni. :KK48:
Bugüne kadar bu konuyla ilgili ne kadar fal baktırdıysam tüm falcılar ‘sen adım atma, bekle o yazacak.’ dedi. Ben bunu falcıların taktiği olarak görüyorum, karşı taraf adım atmadıkça biz tekrar fal baktıracağız, yine falcılar kazanacak. ☺️ Ben falcıları dinlemeyip mesaj atmıştım ve o mesaj bir şeyleri anlamamı sağlamıştı. O yüzden iyi ki yapmışım diyorum. ☺️

Bu arada psikolog değilim, hukukçuyum. Ama bu adamlar hepimizi birer psikolog yaptı, o ayrı :KK48:

ben de eylülde netleşecek herşey dediği için o zaman karar vericem.. Bir de sürekli bi yol ayrımı şehir değişikliğinden bahsediyor en son dedimki kimsenin bi yere gittiğği yok yether :KK70: Araya mesafe kopukluk girecek vs her falında tekrarlıyor bunları
Hah işte bunu da söyledi mesela bana :KK48: İşin kötüsü o yol olayı doğruydu. Ya sen bi yere gideceksin ya da o gidecek, aranıza bir mesafe girecek ve sekteye uğrayacak durumunuz demişti. Ben bi yere gittim ama sekteye uğrayacak bir durumumuz bile yok.:KK70:

Hah işte bunu da söyledi mesela bana :KK48: İşin kötüsü o yol olayı doğruydu. Ya sen bi yere gideceksin ya da o gidecek, aranıza bir mesafe girecek ve sekteye uğrayacak durumunuz demişti. Ben bi yere gittim ama sekteye uğrayacak bir durumumuz bile yok.:KK70:
aynen ben de tatile gittim 9 10 gün ama zaten aramızda bir şey yoktu..Elifsucan ısrarla o gidecek tam umudu kesmişken başlayacak dedi eminim herkese demiştir :D

Kizlar kkaraayna'ya fal atmıstm baska hesaptan ya iki fal biribiryle alakasz birinde gelmicek bekleme dediğine diğerinde gelicek seviyo demiş. Aradan cok zaman da geçmedi nasl bambaska seyler gördü. Sinir oldum umutluyum falından da demek ki öylesine baktı yine olan parama oldu 😓

Aynı kişi olsa farklı saatlerde farklı kullanıcı olarak girmez miydi?
Zamaninda Banu'ya onlarca fal attim ve tarzini o kadar iyi biliyorum ki... ayni kisi oldugunu bilmeden hem Uyumsuz hem de Karaayna'ya fal attim, yorumlari okuyunca Banu cikti 😁 Ben gozlemlerimi yazdim, ne dusundugunu bilemem ama zamanini verimli kullanip pastadan daha fazla pay almaya calisiyor belli ki.

Kizlar kkaraayna'ya fal atmıstm baska hesaptan ya iki fal biribiryle alakasz birinde gelmicek bekleme dediğine diğerinde gelicek seviyo demiş. Aradan cok zaman da geçmedi nasl bambaska seyler gördü. Sinir oldum umutluyum falından da demek ki öylesine baktı yine olan parama oldu 😓
aynısını bana da yaptı ve aradan zaman da geçmemişti.. Çok takılma bence iki falına da

Zamaninda Banu'ya onlarca fal attim ve tarzini o kadar iyi biliyorum ki... ayni kisi oldugunu bilmeden hem Uyumsuz hem de Karaayna'ya fal attim, yorumlari okuyunca Banu cikti 😁 Ben gozlemlerimi yazdim, ne dusundugunu bilemem ama zamanini verimli kullanip pastadan daha fazla pay almaya calisiyor belli ki.
ben de uyumsuz ve banunun aynı kişi olduğunu düşünüyorum hatta evet kkaraayna da aynı kişi olabilir çünkü soru kısmında banu gibi cevap vermiş..

Back
X