tellwe.com'da bakılan fallar!

kızlar bisey sorucam kkaraayna fal da özellik le mi yıldızlama ye gelin diyor baktığı falları kisa kesip yada belirsiz sonu diyor ki yildiznameye mi yönlendirmek için yapıyor

Kızlar merhaba
Çıkan çıkmayan fal haberlerini veriyorum bir süre geçti artık analiz edebilirim heralde
Elifsucan:burda çok övüldü her dediği çıktı diyenler vardı .bana dediği hiçbirşey çıkmadı .erkek arkadasımla bir kız yüzünden kavga ediceğimizi vs söylemişti öyle birşey olmadı çok şükür ilişkim de hiç olmadığı kadar iyi gidiyor .sevgilimin ilgisiz olucağını söyledi tam tersi maşallah diyeyim çok güzel gidiyor 5 aydır birlikteyiz sorunsuz bir şekilde ilerliyor.
Sonuç olarak evlilik başka biriyle olabilir bu sevgilinle de olabilir dedi o konuda yorum yapamıcam şu an evlilik düşümüyorum zaten
Banu Yılmaz: oda bir kız yüzünden tartışacağımızı falan söyledi .hatta benim kıskançlık yapıcağımı vs öyke birşey olmadı .zaten karşı taraf kıskanıcağım birşry yapmıyor .sevgilimin beni sevdiğini vs söylemişti .
Birlikteyiz şimdilik ilerde ne olur bilemem.su falı at bundan ilerki geleceği göremem dedi atmadım
Yeşilçingene: çok detaylı bakmıştı .erkek arkadasında ailevi sorunlar var dedi o konuyu bildi
En beğendiğim o oldu.detaylı ve tatmin edici bir faldı
Fal defterini şimdilik kapattım
Çok beğendiğim biri olursa atarım sadece

Kızlar merhaba
Çıkan çıkmayan fal haberlerini veriyorum bir süre geçti artık analiz edebilirim heralde
Elifsucan:burda çok övüldü her dediği çıktı diyenler vardı .bana dediği hiçbirşey çıkmadı .erkek arkadasımla bir kız yüzünden kavga ediceğimizi vs söylemişti öyle birşey olmadı çok şükür ilişkim de hiç olmadığı kadar iyi gidiyor .sevgilimin ilgisiz olucağını söyledi tam tersi maşallah diyeyim çok güzel gidiyor 5 aydır birlikteyiz sorunsuz bir şekilde ilerliyor.
Sonuç olarak evlilik başka biriyle olabilir bu sevgilinle de olabilir dedi o konuda yorum yapamıcam şu an evlilik düşümüyorum zaten
Banu Yılmaz: oda bir kız yüzünden tartışacağımızı falan söyledi .hatta benim kıskançlık yapıcağımı vs öyke birşey olmadı .zaten karşı taraf kıskanıcağım birşry yapmıyor .sevgilimin beni sevdiğini vs söylemişti .
Birlikteyiz şimdilik ilerde ne olur bilemem.su falı at bundan ilerki geleceği göremem dedi atmadım
Yeşilçingene: çok detaylı bakmıştı .erkek arkadasında ailevi sorunlar var dedi o konuyu bildi
En beğendiğim o oldu.detaylı ve tatmin edici bir faldı
Fal defterini şimdilik kapattım
Çok beğendiğim biri olursa atarım sadece
Canim iliskin iyiyse bence de atma bosuna kafani karistirirsin tadini cikar iliskine odaklan .Hersey iyiyken fal atmak bosuna zihin oyalamak.

elifsucan ben de an ile ilgili çok nokta atışı şeyler söylemişti. değişik biri o. çıkana tam çıkıyo, çıkmayana çıkmıyo.
ben çözemedim o elifsucan i geçmiş gelecek karıştırarak bakıyor bakanlar sanırım hem fikiriz de bana da dediği yaşadığım epey durum oldu

Yesilcingeneye ask dışında baktırıp çıkan var mı?
2 yıl önce baktırmışım söylediği çıkmamış. Bahsettiği tarif ettiği biriyle tanışmadım ve evlenmedim. İşle ilgili sormamıştım zaten. O konuda yorum yapamıyorum.

2 yıl önce baktırmışım söylediği çıkmamış. Bahsettiği tarif ettiği biriyle tanışmadım ve evlenmedim. İşle ilgili sormamıştım zaten. O konuda yorum yapamıyorum.
Ben yeşilcingeneyi severim aşk için baktiririm ara ara bende anda hep iyidir karşı tarafın duygularında

Ben yeşilcingeneyi severim aşk için baktiririm ara ara bende anda hep iyidir karşı tarafın duygularında
2 kişiyi sormuşum ona bundan 2 yıl önce olmayacak demiş olmamış. Birini tarif etmiş ve harf vermiş ama öyle biriyle tanışmadım. Evleneceksin demiş hatta evlenmedim. Gelecek çıkmamış maalesef.

Kızlar yeşilçingene falımı iade edince tellwe'de kredim kaldı o yüzden. Birini önerebilir misiniz boşuna gitti param :KK43:
Bu konuya yönetimin bir çözüm bulması gerekir bence artık ya. Ben de yeşil çingene için fal atmıştım iade edince öyle kalakalmıştım . Başka kişilere fal atmak zorunda kaldım ama enerjim gitmişti .

Bu konuya yönetimin bir çözüm bulması gerekir bence artık ya. Ben de yeşil çingene için fal atmıştım iade edince öyle kalakalmıştım . Başka kişilere fal atmak zorunda kaldım ama enerjim gitmişti .
Şikayet olarak yazdım ben ama ilgileneceklerini sanmıyorum. Bence yakın zamanda bunu yaşayanlar varsa onlar da şikayet etsin.

"Kişilere özel fal bakım garantisi veremiyoruz. Kredinizi istediğiniz başka bir falcıda kullanabilirsiniz. " böyle cevap vermiş site. Ben zaten krediyi sadece yeşilçingene için yüklediğimi başkasına baktırmak istemediğimi söylemiştim. Kredimi kullandıktan sonra birdaha baktırmam tellwe den asla.

Kızlar tellwe de önereceğiniz biri varsa çok sevinirim geçmiş yazılanlara bakıyorum ama bulamadım birini :KK43: Şu kredimi kullanayım da hesabımı sileceğim.
Elifsucan baktırmadıysan deneyebilirsin su,kahve enerjimiz öyle uydu ki bizim dediklerinin çoğunu yaşıyorum özellikle aşk olarak analizleri de tutarlı birçok falcıyı denedim ama bunun kadar tutarlısını hiç görmedim

Kızlar tellwe de önereceğiniz biri varsa çok sevinirim geçmiş yazılanlara bakıyorum ama bulamadım birini :KK43: Şu kredimi kullanayım da hesabımı sileceğim.
Canım selam,

Yeşilçingenenin almamasına üzüldüm. Bir yandan iyi bir yandan kötü. Sırf insanların paralarını almak için birşey görmese ve enerjisi tutmasa bile falı kabul edip bir şeyler saçmalayabilirdi, çok da para hırsı yok gibi. Kendince etik davranmaya çalışıyor olabilir. Ama diğer yandan da enerji tutma tutmama olayı bende hep soru işaretidir, çok iyi bir falcının herkese bakabiliyor olması gerekir diye de düşünüyorum bazen, yani biraz ortadayım bu konuda.

Ben tellwe'de sadece yeşilçingene, elifsucan ve yulee'ye baktırdım. elifsucan tutmadı, yulee bir tık daha iyi tuttu, Yeşil çingene evet tek tutturan o oldu bende.

Elifsucan ile ilgili yorumları oku istersen , çok memnun olan da vardı herkese aynı şeyleri yazıyor diyen de var.

Back
X