- 19 Nisan 2019
- 303
- 764
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #30.481
depresyona girip 7 kilo aldım
Ben de depresyona girip 5 kilo vermiştim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
depresyona girip 7 kilo aldım
Zaten başkasıyla olan bitmiştir .ondan ayrılıp sana gelse ne olucak kiResmen aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz, benimki de ben ayrılmak istediğimde asla bırakmıyordu 4-5 sene boyunca bir iyi bir kötü devam ettik, anlaşamasak bile beni çok seviyor diye düşünürdüm. Ama ben de en zor zamanlarında yanında oldum, en büyük dert ortağı oldum. Sonra yine ayrıldık , o zor zamanlarını atlattı aynı zamanda ve sonra 2-3 ay içinde başkasını buldu![]()
![]()
O çok büyük sevgiler tak diye yok oluyor birden.
ve arkadaşlar cidden ne olur hayatında başka biri var ama aklı sende masalına inanmayın, umut etmeyin. dün çok çok iddialı konuşan 2-3 falcının da falı patladı. Eylül 15'e kadar net yazacak, hayatındaki kişi ile bitiş noktasında diyenler bunlar, adam hala devam ediyor karşılıklı fotolar falanFalcıların bu yaptığı bence acımasızlıktan başka birşey değil. en kötü göremiyorum de ama olmayan bir şeyi olacak diye anlatma.
Sonuçta ben artık yeni biri olur mu sorusunu sormaya başladım, ex'e takılı kalmayıp, okyanusta su damlası kadar bir gelişme de olsa gelişme gelişmedir
Zaten başkasıyla olan bitmiştir .ondan ayrılıp sana gelse ne olucak ki
4-5 seneyi silen bir insan bu.
Özgüven patlaması yaşıyorlar işte bizle
Belli olmaz ama o kızla yürümezse yüzsüz bir şekilde sana yazabilir
Bu erkekler yüzsüz yaratıklar çünkü
Onların istediği olur çünkü onlar isterse döner isterse bitirir isterse devam eder
Bizde kabul ederiz zaten
Bende artık yenilere bakıcam bu haftadan sonra yeter cehennem gibi bir hafta sonu geçirdim
Onun umru değilse benimde değil artık
Ayy et vallaFalcının biri bana şey demişti, bu adama sakın ah etme, senin ah'ın tutarArada dilimin ucuna geliyor yine de ah etmiyorum zaten nasıl ah edilir onu da bilmiyorum
![]()
Canim bu sekilde kimseyi yonlendirme. Karma denilen bi sey de var. Biliyorsan ne demek istedigimi anlamissindir. Ilahi adalete inanirim ben.Ayy et valla
Kaç seneni çalmış
Nankör insanoğlu işte
Değer verene değer vermez
Köpek gibi davranırsan erkeklere senden vazgeçemez
Böyle yaratıklar bunlar
Kimsenin bakmadığı beğenmediği sorunlu bir adamdı benimki aldım başımın üstünde taşıdım adamı.özgüveni yerine geldi.ilk vurduğu ben oldum .peşimde yalvaran adam gitti beni sallamayan adama dönüştü
Hayatı boyunca terk edilmiş reddedilmiş adam ilk terk ettiği kız ben oldum
Kimse yanıma yakıştırmadı.nasıl sevdin bunu dediler.iyi bir çocuk bulmak zor dedim herkese yakışıklı bulursun kolay.ama yok en büyük kazığı o attı bana
Ben ah ediyorum sende et valla
Etmesende Allah görüyor
İlahi adalete güveniyorum zatenCanim bu sekilde kimseyi yonlendirme. Karma denilen bi sey de var. Biliyorsan ne demek istedigimi anlamissindir. Ilahi adalete inanirim ben.
Senin ah’ın tutuyosa benimkine istediğin kadar edebilirsin canım eger kendininkine kiyamiyosanFalcının biri bana şey demişti, bu adama sakın ah etme, senin ah'ın tutarArada dilimin ucuna geliyor yine de ah etmiyorum zaten nasıl ah edilir onu da bilmiyorum
![]()
Kesinlikle oyle... Ben de cok guvendigim cok saygin, gormus gecirmis, yasini basina almis bazi buyuklerimin uyarisiyla bu tavsiyeyi ozellike sizle paylasiyorum. Aman diyeyim: kelimelerin gucu var ve sarfettikten sonra kaybolmayip evrende asili kaliyor. Bazi yasadiklarimiz da bizim bu dunyadaki sinavimiz oluyor. Basta kendimize zarar vermemek icin ust benligimizle atlatmayi ogrenmeliyiz. Bu dediklerim kisisel gelisim kliseleri degil uzerinde dusunup kendi iyiligimiz icin uygulamanin yararimiza olacagi durumlar. Bu konuda guvenin kendinize.İlahi adalete güveniyorum zaten
Ah etmeyelim evet
Zaten Allah herseyi görüyor
Evet ben zaten şu an durum yeni diye çok sinirliyim ve duygusalımKesinlikle oyle... Ben de cok guvendigim cok saygin, gormus gecirmis, yasini basina almis bazi buyuklerimin uyarisiyla bu tavsiyeyi ozellike sizle paylasiyorum. Aman diyeyim: kelimelerin gucu var ve sarfettikten sonra kaybolmayip evrende asili kaliyor. Bazi yasadiklarimiz da bizim bu dunyadaki sinavimiz oluyor. Basta kendimize zarar vermemek icin ust benligimizle atlatmayi ogrenmeliyiz. Bu dediklerim kisisel gelisim kliseleri degil uzerinde dusunup kendi iyiligimiz icin uygulamanin yararimiza olacagi durumlar. Bu konuda guvenin kendinize.
Kendince haklisin tabii cnm. Bu konuda bilir kisi degilim tabii ama kendi deneyimlerimden yardimci olabilecek birkac sey soyleyebilirim. Bu donemde kahveden uzak durmak yerine sakinlestirici papatya cayi icmek klasik muzik dinlemek, sizi gulduren komedi secimleri, seyahat, yuruyus, acik hava etkinlikleri, deniz havasi kesinlikle iyi geliyor. Sec begen alEvet ben zaten şu an durum yeni diye çok sinirliyim ve duygusalım
Ama sinirim geçince onu unutmaya başlayıp yokluğuna alışınca geçicek biliyorum
Evet iyi fikirKendince haklisin tabii cnm. Bu konuda bilir kisi degilim tabii ama kendi deneyimlerimden yardimci olabilecek birkac sey soyleyebilirim. Bu donemde kahveden uzak durmak yerine sakinlestirici papatya cayi icmek klasik muzik dinlemek, sizi gulduren komedi secimleri, seyahat, yuruyus, acik hava etkinlikleri, deniz havasi kesinlikle iyi geliyor. Sec begen al![]()
bubastise hangi falı yollamıştınız ?Bu arada patlayan ve çıkan fallarım var;
Çingene ve ayışığın patladılar.
Bubastis (sorun çıkmadan önce bile demiş, 2-3 problem çıkacak ama halledeceksin diye) ve symbol-serkan bildiler.
Kahve konusunda ayni benEvet iyi fikir
Bende sürekli kahve içiyorum
Kahve stres yapıyor dimi
Papatya çayı alayım bare marketten bugün
Fal defterini de kapatıyorum
Çıkanı çıkmayanı yazarım
Detaylı
2 hafta verdi çoğu zaten
Evet canımKahve konusunda ayni benama boyle stresli donemlerde bitki caylarina yoneliyorum ben. Kahvenin anksiete etkisi var cnm.
Fal konulari cikti cikmadi simdilik dusunme, RELAX... soyle bir beynini bosaltip rahatlamaya ihtiyacin var su an. Biraz gecsin gozden gecirirsin tekrar herseyi. Ben boyle kendi kendimizi yiyip yipratmamiza dayanamiyorum gercekten. Az biraz sakin![]()
Üfff zaten bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor ya4 aydır seni seviyor bu adam diyor du elifsucan ayrılık ufak sorunları bilmişti şimdi kredim var di kalmasın son diye gönderdim anlattım durumu şimdi bu adamdan sana hayır.gelmez sen istemiycen dedi![]()
Kahveydibubastise hangi falı yollamıştınız ?
Canim en son ogrendigin bir takim durumlardan sonra ayrilik kararini sen almadin mi zaten? Bunu demis olamaz mi?4 aydır seni seviyor bu adam diyor du elifsucan ayrılık ufak sorunları bilmişti şimdi kredim var di kalmasın son diye gönderdim anlattım durumu şimdi bu adamdan sana hayır.gelmez sen istemiycen dedi![]()