tellwe.com'da bakılan fallar!

Fal sepeti destek ekibi muazzam ya bu konuda :) Kaç kere yazdım ya kupon verdiler ya iade ettiler ya da başka birşeyler :) Telwe çok vasat hem falcıları hem de yönetim öyle :\
Ya o kadar komik cevaplar veriyorlar ki, merhaba falan demek yok zaten. :)

Yok cnm ya öyle bir hissiyatım yok
Adam domuz gibi
İnatçı
Bende aynı
Bizim iş bitti

Canın üzme kendini bu kadar. Benimde ilişkim bitti 2ay önce. Gerçi ilişki demeye şahit lazımdı, beyefendi ciddiyet istemiyordu 🤦🏻‍♀️ Herneyse — her şeyin hayırlısı olsun. İnanıyorumki bizde gönlümüze göre güzel kalpli, merhametli adamlar ile karşılaşacağız bir gün. ‘Emotional Freedom Technique’ dene ben çok yararını gördüm ayrılık konusunda 🙏🏼❤️

Canın üzme kendini bu kadar. Benimde ilişkim bitti 2ay önce. Gerçi ilişki demeye şahit lazımdı, beyefendi ciddiyet istemiyordu 🤦🏻‍♀️ Herneyse — her şeyin hayırlısı olsun. İnanıyorumki bizde gönlümüze göre güzel kalpli, merhametli adamlar ile karşılaşacağız bir gün. ‘Emotional Freedom Technique’ dene ben çok yararını gördüm ayrılık konusunda 🙏🏼
Bi araştırayım
Bizimkide bi evlenelim dedi bi evlenmicem daha erken
Sanki ben teklif ediyorum hayret birşey
Bi beni bırakma dedi bi ilişkiye hazır değildim dedi bilmem ne kafamı çorba yaptı gitti
Attığım storylere bakıyor bide yüzsüz
Merak ediyor tabi
Yazsa ben ona neler diyeceğimi biliyorum ama yazmıyor neyse

Bi araştırayım
Bizimkide bi evlenelim dedi bi evlenmicem daha erken
Sanki ben teklif ediyorum hayret birşey
Bi beni bırakma dedi bi ilişkiye hazır değildim dedi bilmem ne kafamı çorba yaptı gitti
Attığım storylere bakıyor bide yüzsüz
Merak ediyor tabi
Yazsa ben ona neler diyeceğimi biliyorum ama yazmıyor neyse

Haha güldürdün beni vallahi — allah iyiliğini versin 😀 Benimki ilk tanıştığımızda ciddi bir şeyler istiyorum dedi evlilikden söz ediyordu sonra bir kavga ve ayrılık üzünden 360 derece döndü sonra ilişki bile iştemedi ama adam gibi peşimi bırakmayıda bilmiyor. Böyle dengesiz insanlar hiç çekilmiyor hele de 30 larındaysan:silah: Seninki sosyal medyada seni izliyorsa bence geri döner sana — hakkında hayırlısı olsun 🙏🏼

Tellwe’nin d
‘Emotional Freedom Technique’ dene ben çok yararını gördüm ayrılık konusunda 🙏🏼

Ben de araştıracağım da önden bir özetler misin canım? Nedir tam olarak, eski sevgiliden soğuyor muyuz bunu yapınca ya da acımız mı azalıyor?

Ben meditasyon vs yapıyorum işte geçen seneye göre iyileşme var ama hastalık geçer öksürük 3 hafta geçmez ya, o seviyedeyim :KK53:

Tellwe’nin d

Ben de araştıracağım da önden bir özetler misin canım? Nedir tam olarak, eski sevgiliden soğuyor muyuz bunu yapınca ya da acımız mı azalıyor?

Ben meditasyon vs yapıyorum işte geçen seneye göre iyileşme var ama hastalık geçer öksürük 3 hafta geçmez ya, o seviyedeyim :KK53:

Canım Türkçesi ‘duygusal özgürleşme teknikleri’. Ben bir ara çök kötü oldum hep alıyordum. Bunu denedikten sonra geçti bu kötü ruh halim ve bir takım şeyleri kabullendim ve eskisi gibi üzülmüyorum. Youtube’de çok videolar var onlara bakarak uygulayabilirsin. Meditasyonda çok iyi geliyor ♥️

Haha güldürdün beni vallahi — allah iyiliğini versin 😀 Benimki ilk tanıştığımızda ciddi bir şeyler istiyorum dedi evlilikden söz ediyordu sonra bir kavga ve ayrılık üzünden 360 derece döndü sonra ilişki bile iştemedi ama adam gibi peşimi bırakmayıda bilmiyor. Böyle dengesiz insanlar hiç çekilmiyor hele de 30 larındaysan:silah: Seninki sosyal medyada seni izliyorsa bence geri döner sana — hakkında hayırlısı olsun 🙏🏼
Dönse ne olur üzdü bu kadar beni
Eskisi gibi olmaz
Bende biraz kindarımdır ilişkilerde
Beni ağlatanı süründüreni kolay affetmem
Köpek olması laxım artık
Güven bitti çünkü bu saatten sonra bi gelir bi gider uğraşamam onla

Dönse ne olur üzdü bu kadar beni
Eskisi gibi olmaz
Bende biraz kindarımdır ilişkilerde
Beni ağlatanı süründüreni kolay affetmem
Köpek olması laxım artık
Güven bitti çünkü bu saatten sonra bi gelir bi gider uğraşamam onla

Sende haklısın canım ne diyim ki — Allah bizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın 🙏🏼🙏🏼

Arkadaşlar şimdi bana kızacaksınız ama Medyumazad’ın işimle ilgili sordum bir soruya söyledikleri doğru çıktı bugün. Bilmiyorum nasıl oluyor ama bu da bir Elifsucan vakası oldu gitti :KK64:

Arkadaşlar şimdi bana kızacaksınız ama Medyumazad’ın işimle ilgili sordum bir soruya söyledikleri doğru çıktı bugün. Bilmiyorum nasıl oluyor ama bu da bir Elifsucan vakası oldu gitti :KK64:

Bu gibi durumlarda ben şuna dikkat ediyorum, tahmin edilmesi güç spesifik birşey mi yoksa atsa da tutacağı bir konu mu?

Misal iş yerinde seni çekemeyen biri var
Yakın zamanda terfi görüyorum ya da görev değişikliği görüyorum
Yakın zamanda sana iş teklifi var

vs.. gibi.. bunlar zaten çoğunun söylediği şeyler. Bunlardan biriyse bilmiş gibi düşünmem ama farklı bir konuysa bilmiş diyebiliriz bence

İyi bare iyi birşey çıksın da en azından
Aynen iyi birileri çıksın karşımıza da şu fal belasından kurtulalım artık

Back
X