tellwe.com'da bakılan fallar!

wanderlust wanderlust bence çok şanslı bu konuda
En azından çocuk flört aşamasındayken demiş ciddi ilişki istemiyorum diye
Biz bu tip adamlarla sevgili olup sonradan acı bi şekilde öğreniyoruz onların da ciddi ilişki istemediğini
Hadi ciddi ilişkiyi de geçtim, aldatmayacağını veya durduk yere dengesiz davranmaya başlamayacağını

Biz bu tip adamlarla sevgili olup sonradan acı bi şekilde öğreniyoruz onların da ciddi ilişki istemediğini
Hadi ciddi ilişkiyi de geçtim, aldatmayacağını veya durduk yere dengesiz davranmaya başlamayacağını
Tabiki de beterin beteri her zaman vardır şükrediyorum aldatılmadım en azından :)

E tamam da madem ciddi ilişki istemiyor ona duyguları olan bir kızla işi ne
Buda iki yüzlülük işte
Ben şimdi ciddi ilişki istemiyorum deyip bana aşık olan adamla takılsam ona günah değil mi
Bana bağlanıcak
İlişki istemeyen uzak dursun madem

Banu bende bilemedi ya
Ayrılcaksınız vs demedi
Su falı at dedi gerçi belki atarım daha sonra
Elifsucan başka biri çıkıcak vs dedi
Çıkarsa yazarım

Anı da bilemedi bende söylediklerinin tam tersi oldu ben olumsuzumu söyleyim tutar anlayışında ama tuttuğu yok

aynı durumu yaşayan olması size ne katacak? Nefertitiyi övüp, banuyu gömmek için mi üye oldunuz? Bunda şaşıracak bir şey de yok. Bir falcı çıkar biri çıkmaz nasip. Sizin için süreç sonuçlanmış, acabalar da yok aklınızda. Eee napalım şimdi?

Yoo onun için üye olmadım sadece bu ikisine baktırdım bence sizin sorunlarınız var

Anı da bilemedi bende söylediklerinin tam tersi oldu ben olumsuzumu söyleyim tutar anlayışında ama tuttuğu yok
Olumsuz konuşan falcı tutuyor genelde
Çünkü adamlar artok bir ilişki için çaba sarfetmiyor hemen başkasını buluyorlar bu gerçek
Sorun çıktığında hemen bitiriyorlar
Artık sevgili bulmak çok kolay
Geri dönüş çok nadir oluyor
Benim mesela umudum yok artık
1 hafta oldu
Dönse bile sevdiğinden değil boşluktan döner zaten yine kopar bi yerde

Olumsuz konuşan falcı tutuyor genelde
Çünkü adamlar artok bir ilişki için çaba sarfetmiyor hemen başkasını buluyorlar bu gerçek
Sorun çıktığında hemen bitiriyorlar
Artık sevgili bulmak çok kolay
Geri dönüş çok nadir oluyor
Benim mesela umudum yok artık
1 hafta oldu
Dönse bile sevdiğinden değil boşluktan döner zaten yine kopar bi yerde

Bana tam tersi oldu o olumsuz konuştu ama durum dediği gibi değilmiş ki uyanıklar olumsuz konusurki çıksın diye garezden zaten

Bana tam tersi oldu o olumsuz konuştu ama durum dediği gibi değilmiş ki uyanıklar olumsuz konusurki çıksın diye garezden zaten
Umarım bütün olumsuz fallar çıkmaz burdaki herkese
Bi falcı vardı cnm olumsuz gördüm falını ama umarım bu fal çıkmaz demişti çok hoşuma gitmişti
Ama böyle dan dan olmayacak bilmem ne deyip kendinden emin emin konuşanı hiç sevmiyorum

Valla birbirimizin dertlerini okudukça mendil atılan dönemlerde yaşamak istiyorum. bu nedir yahu, eskiden adamlar ne güzel severmiş. Şimdi maşallah gönülleri otogar gibi , giren çıkan belli değil

Geçmiş olsun boşver, daha iyisi çıksın karşına
geçti zaten canım sağol iyi dileklerin için hepimize güzellik iyilik versin allah ne diyim

Yoo onun için üye olmadım sadece bu ikisine baktırdım bence sizin sorunlarınız var
Yeni uyesiniz ve iki mesajinizda da banu yilmazi kotuluyor baska birini ovuyorsunuz
Israrla da sizde de boyle mi diye soruyorsunuz.
Burada ne kadar cok yeni uye olup birini direkt ovmese de adini bu sekilde gecirip unlu yapan uye var...
Sizin gunahinizi almak istemem o yuzden kelimelerimi seciyorum,yazdiklariniza bu tepki normal,bende aynisini dusunmustum :)
Son olarak cidden sordugunuzu varsayarak;bahsettiginiz falciya fal baktiran yok pek burada,eski yorumlarda da genelde elestirilmis.
Ama baska bir uyeye "bence sizin sorunlariniz var" demeniz cok talihsiz...
Ve adi gecen falciya cabuk sira olur buralarda...
Yani bilerek veya bilmeyerek bos birini ovuyorsan da hos degil.

elifsucan hep başka biri çıkacak diyo :KK70: Gerçi Alex hariç bütün falcılar aynı modda benim için :KK70:
E başka biri zaten çıkacak bir gün hepimiz için
Onu bilmek için kahin olmaya gerek yok
Ama karı beni seneye evlendirdi
Bunla yada bir başkasıyla :)
Yani ikiside olabilir dedi nasıl oluyor ys
İki koca alıcam heralde:KK70:

Alex’in adı çok geçiyor. Gerçekten iyi bakıyor mu? Çıkıyor mu söyledikleri?
Bu senin faldan ne beklediğine bağlı.. Kendisi öyle şekil yorumlayıp vadeler vermiyor. Karakter analizi yapıp ilişki hakkında yorumlar yapıyor ve olabilecekleri, nasıl bir yol izlemen gerektiğini söylüyor daha çok..bende tutan şeyleri oldu :) Dediğim gibi asla vade vermiyor

E başka biri zaten çıkacak bir gün hepimiz için
Onu bilmek için kahin olmaya gerek yok
Ama karı beni seneye evlendirdi
Bunla yada bir başkasıyla :)
Yani ikiside olabilir dedi nasıl oluyor ys
İki koca alıcam heralde:KK70:

Bende kendi işimi yaptığım halde, iş yerinde patronum tarafından haksızlığa oruyacakmışım. Eee batron ben :-) Allah Elifsucan’ı başımızdan eksik etmesin 🙄 Hayal gücü çok geniş!

Back
X