Rica ederim ne demek. Evet genel olarak yazayım ama biraz uzun olacak
Fal sepeti Melisa donukuk: sesli olduğu için şu an okuyamıyorum hatırladığım kadarını yazayım. Seni çok seviyor sana bitti derken bile kendisi senden daha çok üzülmüş 8li vakitte dönecek demiş. Hemen hemen 2 ay önce baktırmıştım. Annette: o da dönecek demişti ama genel olarak beğendiğim bi fal değildi.
Binnaz Asenat: iki Sefer baktırdım bir katina bir iskambil. Her ikisinde de tutarlıydı. Dönecek bu senden kopamaz dedi. Ağustos için zaman vermişti ama en geç Ekim’e kadar gelir dedi. Analizleri iyiydi. Kendisinin işle ilgili sıkıntılarını da ben hiç bahsetmeden söylemişti ki ayrılık sebebimiz bu değil kesinlikle.
Binnaz Nil güneş: dönüş dediği tarihten neredeyse 1 ay kadar sonra oldu sanırım. Sen çok yükselişe geçiyorsun falan filan tarzında da baya şey söylemişti.
Binnaz Berrin Banu: benim tek odak noktam ilişki olmasına rağmen başka başka durumları da yazmıştı ama çok genel bir yorumdu. Ağustos ayında baktırdım. İkinizden biri için özel bir günde dönecek demişti sanırım bu sonuca da birimiz Ağustos 21 birimiz 23nde doğduğumuz için gelmişti

ama dediği gibi olmadı. Çok başarılı değildi.
Ramek: Analizleri iyiydi hakkını yiyemem o da ayrılık sebebini yesilcinge gibi tahmin edenlerden oldu. Ama Temmuz’da dönecek dedi olmadı.
Küba Esra: Ağustos ayında dönüş var dedi o da. Değişik bir detay daha bilmişti. Mesela falı açarken erkek kardeşinle alakalı bir sorun var demişti ve doğruydu. Fala da giderken kafamda hep erkek kardeşim vardı. Uzun süredir karşılaşmıyorduk biz ayrıldıktan sonra. Temaslardan önce karşılaşmalar var dedi dediği günden bir gün sonra karşılaşmıştık.
Hatırladıklarım bunlar :)