tellwe.com'da bakılan fallar!

Bebiş valla benim bubastis erkek arkadaşımın endoskopi olacağına kadar bildi ve detay neredeyse vermedim.bir tartışma olacak görüşmeniz bu yüzden olacak demişti bu da bugün yaşandı. adında a ve l harfi var dedi aynen öyle bunu da apacik bildi. kadın gerçekten çok iyi bende.. Bunun dışında elifsucan bu ay sonuna kalmadan iki iş görüşmen var birisi mutlaka olacak demişti. Gerçekten iki tane görüşmem oldu ve pazartesi başlıyorum birine.. Daha sonra naktanin falına göz geçirdim ve yüzde 70 80 oranında çıkmış.. Görüşmeye gideceğim yer e kadar içerde erkek yogunluğunun çok olduğuna kadar herşeyi görmüş ve bir hastanenin arkasında gibi yani bu kıyafetlerle mı çalışacağım diyeceksin hatta sen demiş bunlarda doğru.. Görüşmeye gittiğim yer hastanenin biraz ilerisinde ve özel iş kıyafetiyle çalışılan bir yer.. Sadece mayıs civarı haziran civarı için demiş fakat eylül ortasında yaşandı bu durum..

Ya ben de fal attım bubastise bu akşam ama çok kötü bir faldı. Ne bizim ilişki dinamiğimizle alakalı doğru yorum yaptı ne karşımdaki kişinin analinizini. Olumsuz yorum yapmak için yorum yapmış gibi geldi resmen. Hatta söylediği bir şey daha ilk dakikada patladı desem yeri. Falı atarken bir soru sormuştum falı attıktan 5 dk sonra durumla alakalı bir gelişme oldu. Ama o tam zıttı bir yorum yapmış. Ben de kendisine bildirdim bunu falımı iade etmiş sağolsun. Umarım diğer dedikleri de aynı şekilde çıkmaz. Bana bu zamana kadar olumsuz yorum yapan ikinci falcıydı. İlki zaten asla geri dönüş olmayacak diyen biriydi o patladı. Umarım bu da patlar 😂

Ya ben de fal attım bubastise bu akşam ama çok kötü bir faldı. Ne bizim ilişki dinamiğimizle alakalı doğru yorum yaptı ne karşımdaki kişinin analinizini. Olumsuz yorum yapmak için yorum yapmış gibi geldi resmen. Hatta söylediği bir şey daha ilk dakikada patladı desem yeri. Falı atarken bir soru sormuştum falı attıktan 5 dk sonra durumla alakalı bir gelişme oldu. Ama o tam zıttı bir yorum yapmış. Ben de kendisine bildirdim bunu falımı iade etmiş sağolsun. Umarım diğer dedikleri de aynı şekilde çıkmaz. Bana bu zamana kadar olumsuz yorum yapan ikinci falcıydı. İlki zaten asla geri dönüş olmayacak diyen biriydi o patladı. Umarım bu da patlar 😂
Enerji olayı malesef bubastisten memnun olan da çok baktirip ama her falcı herkese tutturacak diye birşey yok işte.. Umarım senin için çıkmaz o halde, iyi olan yaşansın hakkında 🍀

Asla geri dönmez diyen kimdi
Gerçekçi konuşmak için olumsuz konuşan :KK70:
Bilmiyor muymuş bir erkek er yada geç döner hem de durup dururken ayrıldıysa

Ya tellwede vardı sanırım kalbime diye biri. Çok kötü bir faldı o da 😀
Ayy çok bilmiş işte
Bende bi kere biriyle görüşmüştüm .araya zaman girmişti aramamıştı benle ilgilenmedi
Aramaz asla dedi falcı
Bir kaç ay sonra çocuk köpek oldu resmen
Engelledim falan anca öyle kurtuldum
O kadar yani
İş işten geçmiş bana yazıyor falan
Ona aşık oldum sandı heralde salak

Ayy çok bilmiş işte
Bende bi kere biriyle görüşmüştüm .araya zaman girmişti aramamıştı benle ilgilenmedi
Aramaz asla dedi falcı
Bir kaç ay sonra çocuk köpek oldu resmen
Engelledim falan anca öyle kurtuldum
O kadar yani
İş işten geçmiş bana yazıyor falan
Ona aşık oldum sandı heralde salak

İnşallah bubastis de böyle olur diyeyim 😂

İnşallah bubastis de böyle olur diyeyim 😂
Ben ona baktırmadım
Telwe de mi??
Amann boşver kimsenin bildiği birşey yok
Akıl yürütüyorlar sadece
Atıyorlar
Geleceği Allahtan başka kimse bilemex
Ben fal işini bıraktım
Çıkan çıkmayanı yazarım gelişme olursa
Şu ana kadar çıkan falım yok
Dönüş var dedi hepsi ama sanmıyorum bu saatten sonra zaten soğuma oldu bende

Kızlar yulee ye bir yıl önce baktırdığım falın benimle uzaktan yakından alakası yok hatta iade almışım ve buraya da iyi olmadığını yazmışım. Bunları unutup başka bir hesaptan attım. Gelen fal eskisinden çok farklı beğendim gibi. Sizler neler düşünüyorsunuz yulee ile ilgili

Kızlar yulee ye bir yıl önce baktırdığım falın benimle uzaktan yakından alakası yok hatta iade almışım ve buraya da iyi olmadığını yazmışım. Bunları unutup başka bir hesaptan attım. Gelen fal eskisinden çok farklı beğendim gibi. Sizler neler düşünüyorsunuz yulee ile ilgili

Kendisinin çok naz eden bir falcı olduğunu düşünüyorum. Özellikle kendisine fal baktırmak için kredi aldım, falına bakacağım dediği halde bakmadı, şimdi o credi öylece duruyor :sopa:

Yulee banada bakmıyo nedenini anlamadım 🙄

Bubastise çok eski bir sevgilimi sordum bakalım ne diyecek
Bende yeni baktırdım. Tek olumsuz yorum yapan kişi.Bu işten mülakattan yani olumsuz haber alıcağımı söyledi Talia ,utku,melisa,elifsucan,çingene(olumlu ama bi pürüz atlatılacak dedi) olumlu olucak dedi. Başka bir iş gördü bana bakalım :KK42:

Bende yeni baktırdım. Tek olumsuz yorum yapan kişi.Bu işten mülakattan yani olumsuz haber alıcağımı söyledi Talia ,utku,melisa,elifsucan,çingene(olumlu ama bi pürüz atlatılacak dedi) olumlu olucak dedi. Başka bir iş gördü bana bakalım :KK42:
Bence genel anlamda olumsuz o kadın
Ben zaten çok eski birini sordum .imkansız gibi birşey.olumsuz yapar zaten yorum
Biraz detay verdim

Bence genel anlamda olumsuz o kadın
Ben zaten çok eski birini sordum .imkansız gibi birşey.olumsuz yapar zaten yorum
Biraz detay verdim
Falın gelmeden yazmasaydın keske buraya
Bubastis için demiyorum ama genel olarak falcılar burayı okuyor ve siz burda simdi fal attım sunu sordum, su sıradayım diye kendinizi ifsa ederseniz onların isine geliyor

Falın gelmeden yazmasaydın keske buraya
Bubastis için demiyorum ama genel olarak falcılar burayı okuyor ve siz burda simdi fal attım sunu sordum, su sıradayım diye kendinizi ifsa ederseniz onların isine geliyor
Aaa evet ya
Amannn çok önemli değildi ya benim için artık o kişi çok eski zaten şartlı fal yollamış zaten
Bende baktım kartlara ilişkisi var diyor zaten

Geldi falım bence bayağı bilmiş .fiziksel özelliklerine kadar anlatmış adamı bubastis
Katinada çok iyi bence.bende baktım kartlara zaten bende öyle gördüm .kesinlikle boş bir falcı değil .hissiyatı kuvvetli .

Back
X