tellwe.com'da bakılan fallar!

kızlar sizce birinin sizin değerinizi anlaması icin ayrılmak nasıl bir fikir? beyfendiyi mal gibi ortada bırakmak istiyorum da .

Canım zaten değerini bilmiyen adamı bırakmak en doğru karardır bence. Belki şimdi biraz üzülürsün ama böyle insanlarla ileride daha da çok üzülüyorsun çünkü hiçbir zaman maalesef değerini anlamıyorlar — en azından benimki öyleydi :KK67: Ve biz kadınlar böylelerini sevdikçe (biraz ayıp olacak ama) adamların ciddiden götleri kalkıyor, kendilerini bir şey zannetmeye başlıyorlar bizden çok düşük seviyede olsalar bile :olamaz:

Ben yapmıştım şu dediğini, sonrasında da uğraştı yine ama fazla naz aşık usandırdı sanırım, ben bu sefer adım attığımda çoktan yeni birini bulmuştu, adamı bıraktığım yerde bulamadım anlayacağın🤣🤣🤣🤣

Gerçi çok sevseydi başka birini içi hemen kabul etmezdi de neyse

Özetle dikkatli olmak gerekiyor bu taktikleri yaparken, ters tepebilir. Ben önermem, onun yerine açık iletişim. Direkt sor ona eskisi gibi değiliz, değişen nedir senin tarafından diye

Evet bence de seni seven bir adam hemen başkasına gitmezdi. Bence senin hayrına olmuş Allaha dua et kurtuldun diye 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Bayılıyo şartlı fal atmaya:) Sakın takma boşver, sen iyi şeyler düşün.

Şartlı fal atmaya bayıldığını düşünmüyorum. Kendisinin ciddi bir rahatsızlığı var ve her türlü stres kaynağından kendisini uzak tutmak zorunda olduğu için, şartlı fal yorumlayarak, kendisince bir çeşit kalkan oluşturmaya çalışıyor. Söylediğine göre, bazen çok haksızca ve çirkin bir üslupla tartışma çıkaranlar olabiliyormuş. Rahatsızlığı göz önüne alındığında, böyle yapması anlayışla karşılanabilir diye düşünüyorum.

(Bu arada peşin peşin söyliyeyim; Çingene'nin temsilcisi ya da avukatı değilim. Kendisi hiç değilim. Sadece insani destek anlamında bunları yazdım. )

kızlar peralina adlı falcıya kimler baktırdı?
Ben baktırmayı düşünüp uğraşmıştım bir ara ama aşırı saygısız ve terbiyesiz bir insan..Girdim gireceğim diye haftalarca oyalayıp sonra ben duvarına kibarca keşke girmeyecekseniz oyle yazıp uzakta olsanızda boşa beklemesek yazdım diye,hakaret etmişti..Seni Allaha havale ediyorum,iyikide bu kötü enerjinle bakmamışsın diyip bıraktım

Yazmayayım dedimde yine dayanamadım :D Peralina ve Yulee Tellwe’de gördüğüm en terbiyesiz falcılardır Medyum Hestia’dan sonra. Yulee’ye iki defa fal atmıştım üçüncü attığımda o kadar edepsizdi ki burayada yazmıştım. Yulee’nin hesabının ele geçirildiğini yada isteyerek birine verdiğini düşünüyorum. İlk falındaki ses kaydında olan naifliği ve efendiliği üçüncü falda ahlak bekçisi bir kadına dönüştürmesi ki ortada bir sebepte yokken bana bunu düşündürtüyor. Zaten benle olan kavgasından sonrada burayı takip etmediğini, herkesin kendi doğruları olduğunu vs.. eklemiş profil kısmına :D
Peralina ise sanki bedava fal atıyormuşsunuz gibi tripten tribe giren, nazlı mı nazlı bir kızımızdır. Tamam ilk falda ben dört defa mı ne kartları beğenmeyip iptal ettim onda bu yüzden bakmadın bunu anladık. İkinci atmamda sıra bana geldiği halde iki gün mü ne bekletti ben iptal ettim. Sonra üçüncüyü yakaladım aylar sonra tabii onda da hızla ten rengi istiyor onu eklememişim diye kutucuk açmasını istedim kadın yine sıra bendeyken ortadan kayboldu. Duvarına yazdığımda “zaten siz olumsuza açık değilsiniz. Kredinizi boşa harcamayın.” demiş nereden anladıysa bunu :D en son attığımda da Yulee gibi çocuk azarlar gibi beni azarlayıp iade etti.
Bendede suç var tabii ısrarla atıp durdum buradan bazı kişiler övdüğünden dolayı. Sardunya’da bir ara böyle yapıyordu sıra bana gelmesine rağmen ısrarla bakmıyordu. Gereksiz tripler.

Suzanne777 Suzanne777 yeşilçingene tamamen mi çıktı acaba size?

bu arada Yulee ile ilgili ben de yazmıştım birkaç gün önce şu an başka birinin kullandığını düşünüyorum hesabını. Ben falını beğeniyorum son kişiyi diyeyim.

Suzanne777 Suzanne777 yeşilçingene tamamen mi çıktı acaba size?

bu arada Yulee ile ilgili ben de yazmıştım birkaç gün önce şu an başka birinin kullandığını düşünüyorum hesabını. Ben falını beğeniyorum son kişiyi diyeyim.
Selam birden çok baktırdım ona ve her zaman çıktı tamamiyle

Back
X