tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar merhaba
Uzun zamandır uzak kaldım buralara
Çıkan fal haberleriyle karşınızdayım.
Telwe KKaraayna,medyumelena,medyumazad,medyumçetin hepsi 2 hafta vermişti yaklaşık
Hepsi çıktı .
Bir yolun varda da baktırdığım falcılar var bilenler
Benim ex yazdı bana.tekrar konuşmaya başladık .sorunlarını vs anlattı bana.
Ben barışır mıyım bilmiyorum ama çünkü içim soğudu biraz ona karşı
Yani zamana bıraktım
Ama sonuç olarak arayacak dediler ve Aradı
Buraya kadar bildiler...

Şartlı fal atmaya bayıldığını düşünmüyorum. Kendisinin ciddi bir rahatsızlığı var ve her türlü stres kaynağından kendisini uzak tutmak zorunda olduğu için, şartlı fal yorumlayarak, kendisince bir çeşit kalkan oluşturmaya çalışıyor. Söylediğine göre, bazen çok haksızca ve çirkin bir üslupla tartışma çıkaranlar olabiliyormuş. Rahatsızlığı göz önüne alındığında, böyle yapması anlayışla karşılanabilir diye düşünüyorum.

(Bu arada peşin peşin söyliyeyim; Çingene'nin temsilcisi ya da avukatı değilim. Kendisi hiç değilim. Sadece insani destek anlamında bunları yazdım. )
BENIM YAZIDIGIM MESAJA BIR BAKIN KENDİSİNİ TAIYORSANIZ İLETİN HAKSIZ YERE HAKSIZLIK YAPTIGI KİŞİLER MAĞDUR ETTİĞİ KİŞİLERDE VAR AMA..

Kizlar selam, telveye baktim da eskilerden nerdeyse kimse kalmamis. Yenilerden kimleri begeniyorsunuz kizlar?? En fazla 25-30krediye baktirabilecegim kimler var begendiklerinizden ve pembeci olmayanlardan?:) binnazda da ucretler ucmus resmen sok oldum bakinca oraya:)
bu arada geysu tamamen birakti mi fal bakimlarini?

BENIM YAZIDIGIM MESAJA BIR BAKIN KENDİSİNİ TAIYORSANIZ İLETİN HAKSIZ YERE HAKSIZLIK YAPTIGI KİŞİLER MAĞDUR ETTİĞİ KİŞİLERDE VAR AMA..
Kendisini tanımıyorum. Ayrıca, ben sizin postacınız değilim. Çingeneyle üyeler arasında aracılık yapmak gibi bir görevim yok. Kendi derdinizi kendiniz çözün, bana ne!!!

Emir kipiyle ve büyük harflerle bana cevap veremezsiniz.

Çingene'nin şartlı fal bakmakla ne kadar haklı olduğunu, şimdi daha iyi anladım.

Kızlar merhaba
Uzun zamandır uzak kaldım buralara
Çıkan fal haberleriyle karşınızdayım.
Telwe KKaraayna,medyumelena,medyumazad,medyumçetin hepsi 2 hafta vermişti yaklaşık
Hepsi çıktı .
Bir yolun varda da baktırdığım falcılar var bilenler
Benim ex yazdı bana.tekrar konuşmaya başladık .sorunlarını vs anlattı bana.
Ben barışır mıyım bilmiyorum ama çünkü içim soğudu biraz ona karşı
Yani zamana bıraktım
Ama sonuç olarak arayacak dediler ve Aradı
Buraya kadar bildiler...

Kız bende bildim hakkımı yeme :halay: Gözünaydın bu arada:KK36:

Kız bende bildim hakkımı yeme :halay: Gözünaydın bu arada:KK36:
Ay yavrum sağol da
Ben çok kırgınım belki duygularım azaldı kafam karışık hayırlısı
Allahım senin ve bu sayfadaki herkesin dileklerini dualarını kabul etsin inşşş
Amin 🙏

Kendisini tanımıyorum. Ayrıca, ben sizin postacınız değilim. Çingeneyle üyeler arasında aracılık yapmak gibi bir görevim yok. Kendi derdinizi kendiniz çözün, bana ne!!!

Emir kipiyle ve büyük harflerle bana cevap veremezsiniz.

Çingene'nin şartlı fal bakmakla ne kadar haklı olduğunu, şimdi daha iyi anladım.
Şartlı fal atmaya bayıldığını düşünmüyorum. Kendisinin ciddi bir rahatsızlığı var ve her türlü stres kaynağından kendisini uzak tutmak zorunda olduğu için, şartlı fal yorumlayarak, kendisince bir çeşit kalkan oluşturmaya çalışıyor. Söylediğine göre, bazen çok haksızca ve çirkin bir üslupla tartışma çıkaranlar olabiliyormuş. Rahatsızlığı göz önüne alındığında, böyle yapması anlayışla karşılanabilir diye düşünüyorum.

(Bu arada peşin peşin söyliyeyim; Çingene'nin temsilcisi ya da avukatı değilim. Kendisi hiç değilim. Sadece insani destek anlamında bunları yazdım. )

ben gayet burada çingenenin ÖZEL HASTALIĞINI bilen o kadar yakını olan onu tanıyan biri olarak görüyrum yazıdıgınız mesajdan..amacım sıze emir kipi vs sıze ıthamda bulunarak bısey degıldı hedefım sız fln degılsınız aslında,benım burda demek ıstedıgım sadece neye göre kıme gore hıcbır problem yasamamıs bır uyeyı bekleıp bekletıp kara lısteye almak nedır ?neye gore kıme gore demekkı yesılcingene herkese fal bakmıyor dogru!! sızın kadar YAKINI TANIDIGI OZEL HASTALIGININ DURUMUNU BURADA BIZLERE BILDIRECEK KADAR TANIDIGI OLMAK GEREKIYOR FAL BAKTIRMAK ICIN HAKLISINIZ SİZ.!

İyide kızlar telwedeki çoğu falcı şartlı fal atıyor ki
Olumsuz konuşuyorlar genelde
Olayı anlatıyoruz gidişat olumsuzsa olumsuz konuşuyorlar zaten
Evlilik yok ,sizin sonunuz yok ,yok aramaz vs
Ben olumsuzluğu üzerime çekmek istemiyorum
Amannn bir bildikleri yok ki
Olumsuz düşünmeyin olumsuz olmasın
Kaderi Yaradandan başka kimse bilemez..
Can sıkıntısından atıyoruz işte
Kalp karartmalarına gerek yok !!!
Bide üslupları da kötü
Seni suçlar şekilde konuşuyor bazıları bilmeden
Olayı bilen yok yani

Ay yavrum sağol da
Ben çok kırgınım belki duygularım azaldı kafam karışık hayırlısı
Allahım senin ve bu sayfadaki herkesin dileklerini dualarını kabul etsin inşşş
Amin 🙏

Teşekkür ederim canım ❤️ İnşallah seninde bütün duaların kabul olur 🙏🏼 Böyle birbirimize destek olmak beni çok mutlu ediyor 😊 Bence zamana bırak, zaten senin için hayırlıysa her şey kendiliğinden çok güzel olur ve sen bile anlamazsın nasıl olduğunu :KK24:

Teşekkür ederim canım ❤ İnşallah seninde bütün duaların kabul olur 🙏🏼 Böyle birbirimize destek olmak beni çok mutlu ediyor 😊 Bence zamana bırak, zaten senin için hayırlıysa her şey kendiliğinden çok güzel olur ve sen bile anlamazsın nasıl olduğunu :KK24:
Öyle yaptım güzelim
Burda birbirimize destek olduk
Ve her zaman olucaz inşş
Ben bu hayattan o kadar yoruldum ki
Beklemekten üzülmekten
Oysa sevmekten başka hiçbirşry yapmadım kimseye
O yüzden bu ilişki için çok da umutlu değilim
Ara ara yazışıyoruz ama yoruldum
O yüzden sevinemedim bile döndüğüne
İçim buruk kalbim kırık
Sorunları var biliyorum ama elinden geleni yaptığını düşünmüyorum hala
O yüzden hiçbirşey yapmıyorum artık

ben gayet burada çingenenin ÖZEL HASTALIĞINI bilen o kadar yakını olan onu tanıyan biri olarak görüyrum yazıdıgınız mesajdan..amacım sıze emir kipi vs sıze ıthamda bulunarak bısey degıldı hedefım sız fln degılsınız aslında,benım burda demek ıstedıgım sadece neye göre kıme gore hıcbır problem yasamamıs bır uyeyı bekleıp bekletıp kara lısteye almak nedır ?neye gore kıme gore demekkı yesılcingene herkese fal bakmıyor dogru!! sızın kadar YAKINI TANIDIGI OZEL HASTALIGININ DURUMUNU BURADA BIZLERE BILDIRECEK KADAR TANIDIGI OLMAK GEREKIYOR FAL BAKTIRMAK ICIN HAKLISINIZ SİZ.!

yeşil çingenenin hasta olduğunu fal baktıran herkez biliyorkıi. illa özel olarak tanımakla alakası yok. falında kendisi söylüyor geç cevapladığı zaman.
talena talena
Talena, cevabını aldın mı?

Ben, 1'i 5-6 sene önce, 3'ü de bu yıl olmak üzere 4 kez baktırdım. Hepsinde de bana göre çok iyiydi. Ama artık tellwe'de olmayacak galiba. Profilini Uzakta yapmış. Sosyal medyada arattım; bulamadım.

Teşekkür ederim 🙏🏼 Evet dün akşam falda diye görünüyordu. Bende fal gönderdim ama daha bekliyorum 🙂

Arkadaşlar aranızda Klothoyagmur’a baktıran oldu mu? İyi bakıyor mu?
Kız ben ona senelerönce baktırmıştım
Gelecekle ilgili çıkmadı söyledikleri
Ama anı bilmişti
Ama bende bilememesi sende bilemeyecek anlamına gelmez tabi
Biliyorsun enerji işi bu fal

Back
X