tellwe.com'da bakılan fallar!

bayanlar konu dısı olacak ama biraz yardımınıza ihtiyacım var, sizin hatalarınız yüzünden biten bir ilişki sonrası nasıl kendinize geldiniz? ve ben onun gibisini bulamam dediğiniz bir ilişkiden sonra onunuze daha iyi biri cıktı mı? cok üzgünüm kendime gelemiyorum

bayanlar konu dısı olacak ama biraz yardımınıza ihtiyacım var, sizin hatalarınız yüzünden biten bir ilişki sonrası nasıl kendinize geldiniz? ve ben onun gibisini bulamam dediğiniz bir ilişkiden sonra onunuze daha iyi biri cıktı mı? cok üzgünüm kendime gelemiyorum
yahu 2-3 ayda 1 gelip böyle dert yanıyorsunuz, millet yazıyor da yazıyor size yardımcı olmak için
sonra bir bakıyorum yine aynı konu, yine aynı dert gelmiş buraya ağlıyorsunuz böyle böyle oldu diye
hayır yani siz mi akıllanmıyorsunuz yoksa kendinizi acındırıp insnaların sahip çıkması hoşunuza mı gidiyor anlamadım
ocak ayından beri bu siteye üyeyim ve aynı olay oluyor kaçtır, çok gözüme battı
fikrimi belirtmek istedim. sizi göz ardı et yapıyorum bir daha böyle mesajlarınızı görüp sinirlerimi zıplatmamak için
aşk konusunda iradeli olmanızı, eğer biri sizi dönüp dolaşıp üzüyorsa ve siz sırf seviyorsunuz diye dayanıyorsunuz ama patladığı yerde de böyle krizlere girip depresyon havası yaratmamanızı diliyorum.

yahu 2-3 ayda 1 gelip böyle dert yanıyorsunuz, millet yazıyor da yazıyor size yardımcı olmak için
sonra bir bakıyorum yine aynı konu, yine aynı dert gelmiş buraya ağlıyorsunuz böyle böyle oldu diye
hayır yani siz mi akıllanmıyorsunuz yoksa kendinizi acındırıp insnaların sahip çıkması hoşunuza mı gidiyor anlamadım
fikrimi belirtmek istedim. sizi göz ardı et yapıyorum bir daha böyle mesajlarınızı görüp sinirlerimi zıplatmamak için
aşk konusunda iradeli olmanızı, eğer biri sizi dönüp dolaşıp üzüyorsa ve siz sırf seviyorsunuz diye dayanıyorsunuz ama patladığı yerde de böyle krizlere girip depresyon havası yaratmamanızı diliyorum.
Herkes bir derdi ile burada, ve benzer dertleri olan kişilerden aynı dert için bile olsa yorum almasında kötülük yok. Kötülük neyde biliyor musunuz ? İnsanın acısını veya kendince sorununu böyle eleştirmekte. O zaman siz hiç dert anlatmıyor veya paylaşmıyorsunuz. Veya bu mantık ile sizinle dertleşen arkadaşınız yoktur. Tavrınız çok üzücü.. Bende bunu neredeyse 3 - 4 yıldır bu topikte olan biri olarka yazıyorum

"bir daha böyle hissedemem" dediğim biri vardı yıllar yıllar önce, sonra uğruna fal baktırdığım kişi ile tanıştım. Ve eskinin hiçte önemi kalmadı sanki hiç öyle bir geçmişim olmamış gibi.. Bu ilişkim için çokta acı çektim defalarca burada yazdım sordum akıl aldım. 1. 5 yıl ayrılıktan sonra barıştım sonra çok sorunlar oldu. Ama şimdi her şey yolunda ve ciddi. Yani ya yeni bir ilişkin olur bu öyle bir silinir ki şaşarsın. Ya da bu düzene girer... Zamana bırakmak bazen en doğrusu oluyor yapması güç olsa da..

İsterse her gün aynı konuda mesaj yazar. Bu sizi ya da bir başkasını ilgilendirmez. Demek ki hala atlatamıyor ve yardıma ihtiyacı var. İlgilenmezsiniz olur biter. Size mi hesap verecek buradaki üyeler, problemlerini paylaşmak için? Yardımınız olmuyor bari kızı daha fazla üzmeyin. @onceinawhile Gerçekten seviyorsan, tamamen unutman çok zor. Sadece zamanla yaran kabuk bağlıyor. Ne kadar kötü şey yaşamış olursan ol, gerçekten sevmişsen aklında güzel bir anı olarak kalıyor ve kızamıyorsun ona, mutlu olsun diye dua bile ediyorsun. Tabii şöyle bir şey de var. Biz hayatımıza aldığımız her insanı çok sevdiğimizi düşünüyoruz. Benim görüştüğüm çok erkek oldu ve sadece birini gerçekten sevdim.Diğerleri unutulup gitti, çoğunun ismini bile hatırlamıyorum. Zaten karşına yeni biri çıkınca "aman bunun için mi acı çekmişim" diye düşünüyorsan, o zaman anlıyorsun ayrıldığın kişiyi gerçekten sevmediğini.

İsterse her gün aynı konuda mesaj yazar. Bu sizi ya da bir başkasını ilgilendirmez. Demek ki hala atlatamıyor ve yardıma ihtiyacı var. İlgilenmezsiniz olur biter. Size mi hesap verecek buradaki üyeler, problemlerini paylaşmak için? Yardımınız olmuyor bari kızı daha fazla üzmeyin. @onceinawhile Gerçekten seviyorsan, tamamen unutman çok zor. Sadece zamanla yaran kabuk bağlıyor. Ne kadar kötü şey yaşamış olursan ol, gerçekten sevmişsen aklında güzel bir anı olarak kalıyor ve kızamıyorsun ona, mutlu olsun diye dua bile ediyorsun. Tabii şöyle bir şey de var. Biz hayatımıza aldığımız her insanı çok sevdiğimizi düşünüyoruz. Benim görüştüğüm çok erkek oldu ve sadece birini gerçekten sevdim.Diğerleri unutulup gitti, çoğunun ismini bile hatırlamıyorum. Zaten karşına yeni biri çıkınca "aman bunun için mi acı çekmişim" diye düşünüyorsan, o zaman anlıyorsun ayrıldığın kişiyi gerçekten sevmediğini.

gerçekten cok sevdiğim ama davranıslarımla cok hırpaladığım biriydi, dayanamadı en sonunda pes etti bıraktı, düsünemedim böyle olacağını evet aylardır acıyorum dönüp dolasıp aynı konuyu cünkü bu foruma yıllardır üyeyim kim eski sevgilisini ne kadar beklemiş nolmuş tanımasam da hepsinin hikayesini bilirim mesaj aldıklarında da kendime atılmıs gibi sevinirim, kk olarak bu forumda yeri geldi birbirimize eski sevgilisiyle barıssın diye dua ettiğimiz önerdiğimiz bile oldu.
Şimdi malesef kaybettim onu, karsıma bir daha böyle biri çıkar mı bilmiyorum, sığmıyorum dünyaya sanki herkes tamamlanmış ama bir ben yarım kaldım gibi.

gerçekten cok sevdiğim ama davranıslarımla cok hırpaladığım biriydi, dayanamadı en sonunda pes etti bıraktı, düsünemedim böyle olacağını evet aylardır acıyorum dönüp dolasıp aynı konuyu cünkü bu foruma yıllardır üyeyim kim eski sevgilisini ne kadar beklemiş nolmuş tanımasam da hepsinin hikayesini bilirim mesaj aldıklarında da kendime atılmıs gibi sevinirim, kk olarak bu forumda yeri geldi birbirimize eski sevgilisiyle barıssın diye dua ettiğimiz önerdiğimiz bile oldu.
Şimdi malesef kaybettim onu, karsıma bir daha böyle biri çıkar mı bilmiyorum, sığmıyorum dünyaya sanki herkes tamamlanmış ama bir ben yarım kaldım gibi.
Üzülme zamana bırak, inan zamanla hiç geçmez dediğin şeyler unutulup gidiyor.Ex sevgili için hasta olmuştum üzüntüden değdi mi? hayir ama yaşamam lazımmış

ben ücretsiz kısmına gönderdim 106.sıradaydım hala gelmedi :D

Bende tellwede fal baktirdim iki kez.birincisi cikinca devam ettim.adenhanim var ona baktirdim esimle aramda problem vardi barisicaksin adiminla dedi ve oyle oldu ertesi gun.farkli bir konum daha vardi bu sefer onu bekliycem tabi her zaman tutmasi mumkun degil ama en azindan sorunlarima yol gosteriyor samimi biri ben sevdim arkadasim psikologa gidiyor ve ne paralar bayiliyor 400 bir seans ve sadece bir saat dert anlatiyor o da dinliyor diye😄zatrn burada odedigimizin yuzde otuzunu aliyorlarmis forumda okumustum ben oyle bilmiyordum.en azindan cikar veya cikmaz sansimi deniyorum yeterki bazilari gibi namus bekciligi yapmasin sorunuma.bakalim alacagim vardi insallah oda olur bekleyip gorucem

Ayrılığın acısıyla şu an böyle düşünüyor olman çok normal. Hepimiz bu yollardan geçtik, aynı senin düşüncelerin gibi düşündük. O an sana geçecek diyenlere geçmeyecek diyosun ama inan bana geçiyor. Yeter ki bunun için çaba göster,acını yaşa ama önüne de bakmaya devam et, takılı kalma. Eğer gerçek bir sevgiyse geçmeyecek bi yara olarak kalıcak ama üzeri toz kaplıycak eskisi gibi canını acıtmayacak. Her şey gönlünce olsun.

O hissi bir çoğumuz hissetmişizdir, zamanla bununla ilgili korkuların azalacak emin ol. Zaman öyle bir ilaç ki istesen de , zorlasan da eskisi kadar acı çekemiyorsun , yine bir ince sızı kalıyor ama o ilk zamanların sertliği kalmıyor, bunu tecrübe eden bir insan olarak söylüyorum. Geçen sene ne noktadaydım şimdi ne noktadayım , çok fark var, giderek iyileşiyorsun

Arkadaşlar tarot baktırmak istemiyorum, kahvede de yeşil çingeneden memnunum ama üst üste ona atmak istemiyorum. Kahve özelinde önerebileceğiniz birileri var mıdır?

O hissi bir çoğumuz hissetmişizdir, zamanla bununla ilgili korkuların azalacak emin ol. Zaman öyle bir ilaç ki istesen de , zorlasan da eskisi kadar acı çekemiyorsun , yine bir ince sızı kalıyor ama o ilk zamanların sertliği kalmıyor, bunu tecrübe eden bir insan olarak söylüyorum. Geçen sene ne noktadaydım şimdi ne noktadayım , çok fark var, giderek iyileşiyorsun

Arkadaşlar tarot baktırmak istemiyorum, kahvede de yeşil çingeneden memnunum ama üst üste ona atmak istemiyorum. Kahve özelinde önerebileceğiniz birileri var mıdır?

Ben bubastisi öneririm hem kahve hem tarot attım ikisinden de memnun kaldım. Benim enerjim tuttu sanırım.

Ben de en çok hangi fal türünde memnun kalmış bubastis e baktıranlar onu merak ediyorum. Baktıranlar lütfen yazsın :(

birinin hayatında biri varmı konustugu görüstüğü anlamında diye görebilen falcı kim var? yesilcingene ve geysu yok kimse diyor ama bana inandırıcı gelmedi 3.kisiye atıp teyit etmek istiyorum.

birinin hayatında biri varmı konustugu görüstüğü anlamında diye görebilen falcı kim var? yesilcingene ve geysu yok kimse diyor ama bana inandırıcı gelmedi 3.kisiye atıp teyit etmek istiyorum.
Hahahaha böyle alim falcı varsa helal olsun aldığı paraya😂

Benim için çok önemli olan bir konuda fal sepeti ve telwe de 20 ye yakın fal baktırdım, Yeşil çingene ve uyumsuz bu konu için olumsuz dedi sadece diğer falcılar hep olumlu gördü. Yeşil çingenenin dediği çıkmayan var mı?

Merhaba kizlar.
1 ay once cok muhim bir sey yasadigimi ve falcilarin bunu bilemedigini yazmistim.
O an medyum cetin ve oya boran en gercegi soylemisti.
Alex nakta yesilcingene de yaklasmisti...
Oya boranin tesadufen tuttugunu dusundum cunku sonraki fali asiri cikmadi:)

Neyse bu surecte isle ilgili de muhim bir konum vardi,bazilari evet bazilari hayir diyerek yuzde 50 sanslarini kullandilar diyelim.
En mantikli cevabi nakta vermis.

ilk basta sevsem de,talia banu elifsu gibi cok fal atilan kisiler de bu onemli iki konumu digru goremediler.

1 aydir fal baktirmiyorum,gerek gormuyorum cunku ilk bahsettigim konunun bilinmemesi cok onemliydi benim icin.ve bosu bosuna oldgunu zaten bilsem de dank etti.
Ve bazi konular cat pat bilindiginde de bildi diyoruz ya aslinda tesaduf tutuyor belki de.
Vel hasili su an hayatimda duygusal bir konu olsa asla fal atmam demiyorum ama bunu nakta,alex,yesilcingeneyle sinirlarim.

Bu girdap isinden olabildigince cikin derim..en azindan her adini duydugunuza baktirmayin.

sunu da anladim; aslinda bize diyorlar ama o an cikamiyoruz o ruh halinden.
fali birakip kendi hayatima dondugumzde daha pozitif oluyoruz,olaylarda,karsilastiklarimizda...sık fal baktirdigimzda aksam eve kapanip negatif bir halde telvelerde haber bekliyoruz,cakra midir nedir cidden kapaniyor:)

Kızlar herkese merhaba
Mutlu pazarlar
Bu ay fal orucuna girdim çünkü resmen battım yani
Bir dahaki ay atıcam favori falcılarıma
Bu medyum çetinin dedikleri çıkıyor mu ya?
Bana olumsuz bakmıştı kıllandım durumdan
Sevgilimle barıştık barışcaksın ama ayrılcaksınız dediydi
Offf yaaa medyumçetin in bildi mi sizde?
Alexe hala baktırmadım bu arada...

Back
X