- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #30.921
kızlar ben yesilcingene ye baktırdım sag olsun guzel bir fal gondermis mantıklıydı bayagı. çıkıyor mu onun falları asagı yukarı nasıldır geri dönusleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buğra vadesi mi patladı an mı patladı nedir tam olarak acaba
bana çıkar dedikleri yaşarım en son üç hafta önce gönderdim vadesi var çıkarsa yazarım size de sık baktirmayin faldan çok nasihat ediyor o zaman bilginiz olsun en az iki ay ara ile baktırın çıkarsa falıkızlar ben yesilcingene ye baktırdım sag olsun guzel bir fal gondermis mantıklıydı bayagı. çıkıyor mu onun falları asagı yukarı nasıldır geri dönusleri
Binnaz da gerçekten iyi falcılar var mı? nedense o site bana çok yapay geliyor ve gerçekten pahalıHanımlar Binnaz indirimdeyken kredi almıştım var mı Öner’iniz ?
Canım bu büyü işlerine hiç girme. Evet bunlar gerçektir ama inançlı biriysen iyilik için de olsa bu tür işler içinde olma. bununla ilgili Kuran'da okunması gereken sureler açıkca bellidir.Kızlar sizlere bir şey soracağım özelden de yazabilirsiniz bana. Falımda buyu olayları felan çıktı. Türkiye’de büyü bozmak için ne kadar ücret istiyorlar? Ben yurtdışında yaşadığım için pek emin değilim yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
Canım bu büyü işlerine hiç girme. Evet bunlar gerçektir ama inançlı biriysen iyilik için de olsa bu tür işler içinde olma. bununla ilgili Kuran'da okunması gereken sureler açıkca bellidir.
Boşver enerjiyi falan canım, sen benim dediğimden şaşma sakın bulaşma...Teşekkür ederim canım. Biliyorum doğru söylüyorsun ama bilinç altı işte. Bir defa o enerjinin varlığını bildiğin için gitsin diye insan herseyi yapmak istiyor. İstenilen ücrette çok yüksek geldi bana. Bilemedim![]()
Boşver enerjiyi falan canım, sen benim dediğimden şaşma sakın bulaşma...
cok tesekkur ederim o zaman sizin dediginiz gibi yapayımbana çıkar dedikleri yaşarım en son üç hafta önce gönderdim vadesi var çıkarsa yazarım size de sık baktirmayin faldan çok nasihat ediyor o zaman bilginiz olsun en az iki ay ara ile baktırın çıkarsa falı
Para koparmak için var demişlerdir burada çok kişiden öyle para aldılar. Bir şey olduğu falanda yok. Kötü bir şey olduğunu düşünüyorsanız bol bol dua okuyun en doğru en ucuz arınma yöntemi.Kızlar sizlere bir şey soracağım özelden de yazabilirsiniz bana. Falımda buyu olayları felan çıktı. Türkiye’de büyü bozmak için ne kadar ücret istiyorlar? Ben yurtdışında yaşadığım için pek emin değilim yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
Keşke daha önce yazsaydın aytenceye baktırmazdım 35 tl birdeVadesi gecip te tutmayan fallar: 1. KKaraayna (ki verdigi vade birkac ay idi ama tutmadi) 2. Elifsucan'in son fali cikmadi. Daha once onemli detaylar tutturdugu icin umutlanmistim acikcasi.
3, Bir de Aytence ye baktirmistim cok onceden. O an icin cok mantikli seyler soyledigi icin belki de, olasiligi yuksek diye dusunmustum ama cikmadi maalesef. Son gunlerde konusu gectigi icin yazmak istedim.
Vadesi gecip te tutmayan fallar: 1. KKaraayna (ki verdigi vade birkac ay idi ama tutmadi) 2. Elifsucan'in son fali cikmadi. Daha once onemli detaylar tutturdugu icin umutlanmistim acikcasi.
3, Bir de Aytence ye baktirmistim cok onceden. O an icin cok mantikli seyler soyledigi icin belki de, olasiligi yuksek diye dusunmustum ama cikmadi maalesef. Son gunlerde konusu gectigi icin yazmak istedim.
Cnm ben burayi okudum ve yazacaktim ama o an musait olmadigimdan erteledim ve tellwe ve binnaz abla yi da takip ettigim halde surekli fal sepeti deneyimlerim topic i guncellemeleri geliyor. Baktiracagini hic dusunmezdim ve inan bugun gordum ama belki sana cikar iyiyse, umarim cikar. Olmadi 5 vermediysen ve hakkin varsa iade isteyebilirsin? Ben baktirdigimda 35 TL degildi. Uzuldum gercekten :/Keşke daha önce yazsaydın aytenceye baktırmazdım 35 tl birde![]()
Cok kez yazdim ve cogu kisinin de durumu benim gibi yani soyle soyleyeyim hickimsenin fali tamamen cikmadi bugune kadar, daha cok ucundan kosesinden tutturanlar ve farkli olay ve konularin ic yuzunu bilenler oldu ki bunlar yakin gecmis ve anla ilgiliydi (bazi durumlari ve olaylari detaylariyla sonradan ogrenebilyoruz ya bazen) bir de yakin gelecek dogru ongorulebiliyor zaman zaman. Bu da nasil olabiliyor ornegin is icin gorusmeye gittin ve HR sana is teklifinde bulunacak bu sirket icinde kararlastirilmis ve ornegin cuma gunu yoneticilerin onayindan gecmis sen de ctesi fal baktirdin ve sana is teklifi var deniliyor ve sana bir sonraki hafta haber geliyor. Sen bunu gelecek dusunuyorsun oysa ki karsi taraf yani sirket icinde bu bir gun onceden karara baglanmis yani aslinda gecmis zaman... Bu tarz durumlar olabiliyor...Gelecegi sadece Yuce Yaradan bilir...Aytenceye üzüldüm çok netti ben de ve evet mantıklıydı size kimler çıkıyor genelde
Bende iyiydi falı çıktı diyebilirim.Banu yılmaz'a fal aktıran var mı? denemek istiyorum