- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #30.961
bende en yakın 2 ay zaman da gönderiyorum bazen daha da uzun süre baktirmadigim oluyorBen 4 ay arayla atmıştım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende en yakın 2 ay zaman da gönderiyorum bazen daha da uzun süre baktirmadigim oluyorBen 4 ay arayla atmıştım.
Yeşil çingene herkese olumsuz anladığım kadarıylaMerhabalar, uzun süredir burayı okuyarak fal baktırıyordum. 3 ay önce sevgilimle ayrıldık bu yüzden bayaa bi fal baktırdım. Fallarım genelde olumlu çıkıyor ama sadece yesilcingene çok olumsuz konuştu. Hatta bugün ilk defa ondan duydum hayatında yeni yeni konuştuğu biri var falan diye. Su falı atmıştım baya fiziksel olarak tarif edip isminde B-E-R-N-A harfleri falan var dedi. Bu şekilde olumsuz yorum alıp patlayan var mı yoksa olumsuzların hepsi mi doğru![]()
Bana da baktı altı ay önce pek olumlu şeyler demedi banada ama daha çıkmadı dedikleri.bana harf falan vermedi.cok şaşırdım tarihte vermedi biraz akıl yürütme geldi bana faldan ziyade akıl verme gibiydi.cok takılma fala her şeyin hayırlısı olsun hakkında.Merhabalar, uzun süredir burayı okuyarak fal baktırıyordum. 3 ay önce sevgilimle ayrıldık bu yüzden bayaa bi fal baktırdım. Fallarım genelde olumlu çıkıyor ama sadece yesilcingene çok olumsuz konuştu. Hatta bugün ilk defa ondan duydum hayatında yeni yeni konuştuğu biri var falan diye. Su falı atmıştım baya fiziksel olarak tarif edip isminde B-E-R-N-A harfleri falan var dedi. Bu şekilde olumsuz yorum alıp patlayan var mı yoksa olumsuzların hepsi mi doğru![]()
Bence bu süreçte çok fal baktirma insanı etkiliyor olumlu olumsuz. önüne bak akışına bırak canım.inşallah patlar ne diyimbu arada 2 şer hafta arayla fal baktırmıştım her baktığımda verdiği vadeden 1 vade düşürüyor onu da çözemedim
bana da 4 sene önce ilk fal baktığın da harf vermisti ayrıldığım erkek arkadaşım için kizin ismini gerçekten de o isimde bir kız ile beraber oldgunu öğrenmiştim. sonra si olmayacak bu ilişki demişti bir sürü falcı barışacaksınız derken dediği gibi olmadı. sonra si benim hayatıma başka biri girdi ilişki yaşadım.hayat işte ayrılınca insan bir süre üzülüyor kabullenemiyor ama sonra devam ediyor yaşamaya hayatına birileri illa ki giriyor bir şekilde seviyorsun. fazla da üzülmemek ve düşünmemek gerek diye düşünüyorumMerhabalar, uzun süredir burayı okuyarak fal baktırıyordum. 3 ay önce sevgilimle ayrıldık bu yüzden bayaa bi fal baktırdım. Fallarım genelde olumlu çıkıyor ama sadece yesilcingene çok olumsuz konuştu. Hatta bugün ilk defa ondan duydum hayatında yeni yeni konuştuğu biri var falan diye. Su falı atmıştım baya fiziksel olarak tarif edip isminde B-E-R-N-A harfleri falan var dedi. Bu şekilde olumsuz yorum alıp patlayan var mı yoksa olumsuzların hepsi mi doğru![]()
Herkese günaydın. Klothoyağmur nasıl baktıran var mı?
Herkese günaydın. Klothoyağmur nasıl baktıran var mı?
Evet bir kere daha yollamıştım o zaman çok beklediğim ve fal krizinde olduğum için geri çekip başka birine atmıştım ama şimdi sakin dönemdeyim beklicem2 gün önce fal yollamıştım. Şuan birinci sıradayım bakalım ne zaman yollayacak falımı.. çok merak ediyorum bende.![]()
Ben beğendim ama çok bekletiyor. Söylediklerinin daha vadesi var bu yüzden çıktı diyemeyeceğim ama geçmişi ve anlık durumu bildi![]()
Ne falı atmıştınız ben tarot attım uzmanım yazdığı için
bence sezgiselgüçlere baktırma paran boşa gitmesin nabza göre şerbet yapıyor gibi geldi ilk attığımda iyiydi birkaç kez denedim hatta son falında söylediklerinden sonra bir daha baktırmadım baktırmamda :)Sezgiselgucler , Peralina , Yulee tellwe de bunlara fal baktırdınız mı? tavsiye eder misiniz?