tellwe.com'da bakılan fallar!

Yulee hesabını iki kişi kullandı. Eskisi çok kötüydü. Yenisi de uzun süredir girmiyor ben yeni bakanı tavsiye edebilirim.

yeşilçingeneye iş ile ilgili baktırdım. Mülakatı geçemedim ama yeşilçingene görüştüğüm yerin tekrar arayışı olacağını söyledi. Böyle bir şey bana imkansız geliyor şu an. Ne dersiniz yeşilçingene iş konusunda biliyor mu? Ya da böyle ilginç bir Geleceğin çıktığı oldu mu size?

kızlar vadelerimin dolmasını bekliyorum sonra kim ne dedi, ne oldu tek tek detaylı yazacağım. inşallah hepimizin gönlünden geçirdikleri olsun ve daha da önemlisi inşallah hep sakin, huzurlu, mutlu olabilelim. karşıdaki durumlardan çok kendi iç durumumuz bizi bu derece etkiliyor diye düşünüyorum. ben artık bir süre hem maddi hem manevi (sürekli ümit etme, sürekli bir şey olsun diye bekleme) beni etkilediği için bu fal olayını bitirmek istiyorum. son olarak naktaya baktırmak istiyorum aranızda memnun kalan kimler? ya da memnun kalmayanlar?

Merhabalar, uzun süredir burayı okuyarak fal baktırıyordum. 3 ay önce sevgilimle ayrıldık bu yüzden bayaa bi fal baktırdım. Fallarım genelde olumlu çıkıyor ama sadece yesilcingene çok olumsuz konuştu. Hatta bugün ilk defa ondan duydum hayatında yeni yeni konuştuğu biri var falan diye. Su falı atmıştım baya fiziksel olarak tarif edip isminde B-E-R-N-A harfleri falan var dedi. Bu şekilde olumsuz yorum alıp patlayan var mı yoksa olumsuzların hepsi mi doğru:110:

Merhabalar, uzun süredir burayı okuyarak fal baktırıyordum. 3 ay önce sevgilimle ayrıldık bu yüzden bayaa bi fal baktırdım. Fallarım genelde olumlu çıkıyor ama sadece yesilcingene çok olumsuz konuştu. Hatta bugün ilk defa ondan duydum hayatında yeni yeni konuştuğu biri var falan diye. Su falı atmıştım baya fiziksel olarak tarif edip isminde B-E-R-N-A harfleri falan var dedi. Bu şekilde olumsuz yorum alıp patlayan var mı yoksa olumsuzların hepsi mi doğru:110:
Yeşil çingene herkese olumsuz anladığım kadarıyla

inşallah patlar ne diyim :KK43: bu arada 2 şer hafta arayla fal baktırmıştım her baktığımda verdiği vadeden 1 vade düşürüyor onu da çözemedim

Bana da baktı altı ay önce pek olumlu şeyler demedi banada ama daha çıkmadı dedikleri.bana harf falan vermedi.cok şaşırdım tarihte vermedi biraz akıl yürütme geldi bana faldan ziyade akıl verme gibiydi.cok takılma fala her şeyin hayırlısı olsun hakkında.

bana da 4 sene önce ilk fal baktığın da harf vermisti ayrıldığım erkek arkadaşım için kizin ismini gerçekten de o isimde bir kız ile beraber oldgunu öğrenmiştim. sonra si olmayacak bu ilişki demişti bir sürü falcı barışacaksınız derken dediği gibi olmadı. sonra si benim hayatıma başka biri girdi ilişki yaşadım.hayat işte ayrılınca insan bir süre üzülüyor kabullenemiyor ama sonra devam ediyor yaşamaya hayatına birileri illa ki giriyor bir şekilde seviyorsun. fazla da üzülmemek ve düşünmemek gerek diye düşünüyorum

Sezgiselgucler , Peralina , Yulee tellwe de bunlara fal baktırdınız mı? tavsiye eder misiniz?
bence sezgiselgüçlere baktırma paran boşa gitmesin nabza göre şerbet yapıyor gibi geldi ilk attığımda iyiydi birkaç kez denedim hatta son falında söylediklerinden sonra bir daha baktırmadım baktırmamda :)

biryolun var sitesinde saraylıhanım var, sanırım daha önceden başka bir sitedeydi o zamanlar baktıramamıştım bir türlü. Hiç kendisine fal baktıran oldu mu?

Back
X