- 3 Eylül 2019
- 157
- 199
- 23
- 33
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #30.941
Ne baktırmıştınızBende iyiydi falı çıktı diyebilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne baktırmıştınızBende iyiydi falı çıktı diyebilirim.
Tarot baktırmışımNe baktırmıştınız
Teşekkürler, hemen deneyeceğim mesajın senden gelmesi önemli.Bende iyiydi falı çıktı diyebilirim.
Çok uzun bakmaz ama gerçekçi bence :) haber verirsin baktırdıktan sonraTeşekkürler, hemen deneyeceğim mesajın senden gelmesi önemli.
Canım baktırdım dediğin gibi kısa, gerçekci mi bilmiyorum. Çünkü bugün 3 fal baktırdım 2 si falsepetinde bir tane tellwe de 3 kişide iş konusunda aynı şeyi söylerken ilişki konusunda sadece banu yılmaz baya olumsuz yorum yapmış. BakalımÇok uzun bakmaz ama gerçekçi bence :) haber verirsin baktırdıktan sonra![]()
Canım baktırdım dediğin gibi kısa, gerçekci mi bilmiyorum. Çünkü bugün 3 fal baktırdım 2 si falsepetinde bir tane tellwe de 3 kişide iş konusunda aynı şeyi söylerken ilişki konusunda sadece banu yılmaz baya olumsuz yorum yapmış. Bakalım
katına yada tarot baktiriyorum ben ikiside iyi benim için farketmiyorYeşilçingene'ye baktıranlar en çok hangi falından memnun kaldınız? Yıllar önce baktırdığım kahve falını okudum da aşk hayatımla ilgili bir dediği çıkmış bir dediği çıkmamış. Tekrar deneyesim var ama tarot mu kahve mi baktırsam bilemedim
Sınavın kötü geçecek tekrar hazırlanacaksın demişti çıkmadı. Aşk için de olumsuz konuşmuştu o çıktı gibi.Uyumsuza kahve falı baktirdim daha once baktiranlara soruyorum çıktı mii
Ben birinden hoşlanıyorum da onu sordum yakinlasmaniz olur flort tarzi ama ciddi iliskiye dönmez sende kendini geri cekeceksin falan dedi baska biriyle tanışcakmisim 2020 ortalarina gelmeden. Merak ettim de acaba nolcakSınavın kötü geçecek tekrar hazırlanacaksın demişti çıkmadı. Aşk için de olumsuz konuşmuştu o çıktı gibi.
Bana da ciddi birşey olmayacak aranızda demişti ve şuan görüşmüyoruz. Çıkmış gibi görünüyor ama çok takılma diğer konuları bilemedi zaten olumsuz bakıyor genellikleBen birinden hoşlanıyorum da onu sordum yakinlasmaniz olur flort tarzi ama ciddi iliskiye dönmez sende kendini geri cekeceksin falan dedi baska biriyle tanışcakmisim 2020 ortalarina gelmeden. Merak ettim de acaba nolcak
Bana da şartlı yollamış olumsuzdan ziyade sorduğum bazı şeyleri falda göremiyorum demiş açıkcası hoşuma gitti yalandan güzel yazacağına dürüstçe söylemesi. bir de çok ama çok karışık yazıyor 3-4 defa okuduğum halde anlamadım bazı cümleleri keşke tellwedekiler de sesli baksa 20-30 tl veriyorsun 10 tane cümleyeBana da ciddi birşey olmayacak aranızda demişti ve şuan görüşmüyoruz. Çıkmış gibi görünüyor ama çok takılma diğer konuları bilemedi zaten olumsuz bakıyor genellikle
Bana da şartlı baktı yorum yapma puan verme falan yok iade de yok genede kabul ettim. Bide geçmişten birisi var çok belirsiz sen o sayfayı çoktan kapatmışsın ama 2 ay içinde senin karşına çıkacak tekrardan bi kendini hatırlatmaya çalışacak sen umursamicaksin dedi bakalim zamanla gorucez neler olcakBana da şartlı yollamış olumsuzdan ziyade sorduğum bazı şeyleri falda göremiyorum demiş açıkcası hoşuma gitti yalandan güzel yazacağına dürüstçe söylemesi. bir de çok ama çok karışık yazıyor 3-4 defa okuduğum halde anlamadım bazı cümleleri keşke tellwedekiler de sesli baksa 20-30 tl veriyorsun 10 tane cümleye
Aslında beklemek lazım ama dayanamıyorum ayda 1 attigim oluyoryeşilçingene sürekli baktıranlar ne kadar aralıklarla baktırıyorsunuz? 2 ay önce atmışım erken mi sizce yoksa tekrar atayım mı?
Ben 4 ay arayla atmıştım.yeşilçingene sürekli baktıranlar ne kadar aralıklarla baktırıyorsunuz? 2 ay önce atmışım erken mi sizce yoksa tekrar atayım mı?