- 10 Kasım 2019
- 61
- 34
- 3
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #31.121
cogu kisiye olumsuz soyluyormus zaten, etkilenmemek lazim :)bana daha dün baktı yolunda giden ilişkime bitecek dedi resmen sinirden üzüntüden uygulamayı sildim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cogu kisiye olumsuz soyluyormus zaten, etkilenmemek lazim :)bana daha dün baktı yolunda giden ilişkime bitecek dedi resmen sinirden üzüntüden uygulamayı sildim![]()
bana olumlu söylemişti onun yorumunu da beğenmiştim farklı önereceğiniz biri varmıcogu kisiye olumsuz soyluyormus zaten, etkilenmemek lazim :)
ben fildor ile yasocuktan memnun kalmistim. harf tarih veriyorlar kismen dogruydu, diger kismini da bekleyip gorucam cikacak mi diye.bir de medyumzz var detayli bakiyor tespitler iyiydi.bana olumlu söylemişti onun yorumunu da beğenmiştim farklı önereceğiniz biri varmı
Dinozoryusa hiç baktırdınız mı nasıl peki o ilgimi çekti papatyadan baktı güzeldi ama olumsuz bir şey söylemedi 2 saat sonra bahsettiğim kişiden arama alacağımı söyledi aldım orası doğruydu ama bahsettiği kişiyle olumlu bir şey olacağını düşünmüyorum arada kaldım o kişi nasıl sizce? Fazla olumluya alışık değilim belki de ondan yasocuğa atmıştım beğenmedim yorumunu ilk söylediğine de baktırdım iyiydi oda beğenmiştim kararsızım sence kime baktırıyım?ben fildor ile yasocuktan memnun kalmistim. harf tarih veriyorlar kismen dogruydu, diger kismini da bekleyip gorucam cikacak mi diye.bir de medyumzz var detayli bakiyor tespitler iyiydi.
valla ben kime baktirdiysam cok fazla tutmadi acikcasi. bosa para harcadigima karar verdim ve birakiyorum:) dinozoryusa baktirmadim. papatyadan size detay vermis vay be saati bile soylemis. bana cok yuzeysel bakmisti .ve olumsuz soyledi , tavsiye vermis fal boyunca. medyumcetini ovuyorlar ama benim fali iade etmisti. belki son bir kez ona baktiririm.birde klothoyagmurru ovuyorlar.onu denemedim.nakta vardi genelde tutturuyordu ama sitede degil.insta hesabi var naktafal olmasi lazim ya da nakta_falDinozoryusa hiç baktırdınız mı nasıl peki o ilgimi çekti papatyadan baktı güzeldi ama olumsuz bir şey söylemedi 2 saat sonra bahsettiğim kişiden arama alacağımı söyledi aldım orası doğruydu ama bahsettiği kişiyle olumlu bir şey olacağını düşünmüyorum arada kaldım o kişi nasıl sizce? Fazla olumluya alışık değilim belki de ondan yasocuğa atmıştım beğenmedim yorumunu ilk söylediğine de baktırdım iyiydi oda beğenmiştim kararsızım sence kime baktırıyım?( bu aralar fala taktım :)))
Belki enerji almakla alakalıdır çünkü bir kaç arkadaşımın tavsiyesiyle baktırmak istedim pişmanda olmadım arkadaşlarımınkileri de okuduk beraber hiç yüzeysel değildi detaylıydı çoğu kişi hep olumsuz söyledi o olumlu dedi bana da tavsiye verdi ama çoğu şeyde de haklıydı değiştireceğim şeyleri farketmemi sağladı ama olumluydu ondan kararsız kaldım yağmuru deneyeyim bir de şansımıza :))))valla ben kime baktirdiysam cok fazla tutmadi acikcasi. bosa para harcadigima karar verdim ve birakiyorum:) dinozoryusa baktirmadim. papatyadan size detay vermis vay be saati bile soylemis. bana cok yuzeysel bakmisti .ve olumsuz soyledi , tavsiye vermis fal boyunca. medyumcetini ovuyorlar ama benim fali iade etmisti. belki son bir kez ona baktiririm.birde klothoyagmurru ovuyorlar.onu denemedim.nakta vardi genelde tutturuyordu ama sitede degil.insta hesabi var naktafal olmasi lazim ya da nakta_fal
evet aslinda enerjilerinin tuttugu insanlara hepsi iyi bakiyor. enerji meselesi kesinlikle. o yuzden şu iyi, bu kötü demek pek dogru olmuyor. yagmuru denemek istemistim iki gun boyunca falima bakmadi zaman asimina ugradi falim. yoksa onu da denemek isterdim biraz gec bakiyor.Belki enerji almakla alakalıdır çünkü bir kaç arkadaşımın tavsiyesiyle baktırmak istedim pişmanda olmadım arkadaşlarımınkileri de okuduk beraber hiç yüzeysel değildi detaylıydı çoğu kişi hep olumsuz söyledi o olumlu dedi bana da tavsiye verdi ama çoğu şeyde de haklıydı değiştireceğim şeyleri farketmemi sağladı ama olumluydu ondan kararsız kaldım yağmuru deneyeyim bir de şansımıza :))))
Kısacık yorumlayanlarda var ona bakarsan baştan savma papatyadan uzun ve detaylı baktı en azından paramın karşılığını aldım, yasocuk kısacık attı cevap boşa param gitti bir kaç kişiye de attım kısaydı kimse zaman ayırıp uzun uzun atmıyor sonuçta onlarda para kazanıyor özen gösterseler keşke ha 30 liraya fal baktırmışım ha 5 hiç bir farkı yok bende gönderdim yağmurla detayları paylaşırım :))))))) teşekkür ilgilendiğin içinevet aslinda enerjilerinin tuttugu insanlara hepsi iyi bakiyor. enerji meselesi kesinlikle. o yuzden şu iyi, bu kötü demek pek dogru olmuyor. yagmuru denemek istemistim iki gun boyunca falima bakmadi zaman asimina ugradi falim. yoksa onu da denemek isterdim biraz gec bakiyor.
Yasocuk ben de hic begenmedim. Hic olmayacak bisey soyledi. Kopyala yapistir degildi bana ozel bakmis belli ama hisli biri oldugunu dusunmuyorum. Kisa ve de ne nokta atisi ne bisey. Sorumdan yurumus o kadar ama sorumla ilgili de essazamanli olmasi gereken bir duruma birine olumlu birine olumsuz demis. Bu imkansiz. Sen ne fali atmistin?Kısacık yorumlayanlarda var ona bakarsan baştan savma papatyadan uzun ve detaylı baktı en azından paramın karşılığını aldım, yasocuk kısacık attı cevap boşa param gitti bir kaç kişiye de attım kısaydı kimse zaman ayırıp uzun uzun atmıyor sonuçta onlarda para kazanıyor özen gösterseler keşke ha 30 liraya fal baktırmışım ha 5 hiç bir farkı yok bende gönderdim yağmurla detayları paylaşırım :))))))) teşekkür ilgilendiğin için
vala benimki zaman asimina ugramisti. iki gun boyunca bakmamistiKızlaar Klothoyağmur a attım fal. Dünden beri aynı sıradayım. Kaç güne bakar acaba?
vala benimki zaman asimina ugramisti. iki gun boyunca bakmamisti
Kahve falı atmıştım, tutarsız bir faldı olmayacak şeylerle alakalıydı ve çok kısaydı.. hala üzgünüm bu konudaYasocuk ben de hic begenmedim. Hic olmayacak bisey soyledi. Kopyala yapistir degildi bana ozel bakmis belli ama hisli biri oldugunu dusunmuyorum. Kisa ve de ne nokta atisi ne bisey. Sorumdan yurumus o kadar ama sorumla ilgili de essazamanli olmasi gereken bir duruma birine olumlu birine olumsuz demis. Bu imkansiz. Sen ne fali atmistin?
Ben baktırdım, çok güzel bakıyor pişman olmazsın :)Klothoyağmura ben de atmıştım baya gerilerdeydim buna rağmen çok beklememiştim ve falını beğenmiştim ama gelecek için zamanı var daha. Eğer daha önce baktıran varsa görüşlerini yazarsa mutlu olurum.
evet her yerde yorum yaptigini gordugum icin onun burda reklam yaptigini anladim. o kadar kotu bakiyor ki bir de ,hep laf kalabaligi yapmis falda. iyi bakanlar zaten devamli musteri kazandigi icin reklama ihtiyac duymuyor.Eki Görüntüle 2560621
İnanılmaz aynı isim burda da aynı isim abby gerçekten inanılmazsın :))))))))))
bana da sadece fildor , medyumzz ve yasocuk tutturdu .demek ki enerji alamiyorlar bazi kisilerden.iade istiyorum ben tutmayinca , 1 yildiz veriyorum.mecbur iade ediyorlar:)iaede istemediniz mi ? sartli mi bakti size?Kahve falı atmıştım, tutarsız bir faldı olmayacak şeylerle alakalıydı ve çok kısaydı.. hala üzgünüm bu konuda![]()
Bana dediği çıktı canım yani moral bozmak istemiyorum ama bende sinir olmuştum üslubu kötü çünkü adamı da hiç sevmedim ama tutturdu işteKızlar meydumcetine fal baktırıp çıktığı olan varmı?? Bana o kadar olumsuz konuştu ki çok üzüldüm. Daha önce yesilcingene ve klothoyagmur a baktım ikiside olumluydu ama medyumcetin beni üzdü direk uygulamayı sildim o derece..![]()