tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar Medyumedilşadi diye bir falcının yorumlar kısmına bir göz atarmısınız,resmen miğde bulandırıcı!Nasıl bir yere bilgilerimizi gönderip,güvenip fal baktırıyoruz inanamıyorum.Yol geçen hanı gibi biryer😠.
Sen Fildor'dan yorum almis miydin? Onun da profilinde surekli yorum yazan biri islemlerden filan soz etmis! Dialoglar bir garip ayrica...

Yok canım,Mucteba Abla,Yasocuk,Piaf ve Kraliçeyıldızı'na baktırdım.Papatyadanhayaller de iade etti falımı.
Yasocuk ve Piaf ben de baktirdim. Piaf bende hic bilemedi, memnun kalmadim. Yasocuk da begenemedim, pek uymadi soyledikleri. Sen nasil buldun? Bu arada ben baska sitelerden yorum aliyorum artik, tellwede 40 fal yolla arada fena olmayan bir yorumcu ya denk geliyor ya gelmiyor.

Yasocuk ve Piaf ben de baktirdim. Piaf bende hic bilemedi, memnun kalmadim. Yasocuk da begenemedim, pek uymadi soyledikleri. Sen nasil buldun? Bu arada ben baska sitelerden yorum aliyorum artik, tellwede 40 fal yolla arada fena olmayan bir yorumcu ya denk geliyor ya gelmiyor.
Çok genel,sorulardan yürümüşler gibi geldi canım.Ben de Fak Deryasında çark çeviririp kredi biriktiriyorum arada oraya atıyorum ama orada önerebileceğim biri yok.Sırf can sıkıntısından işte:)

Çok genel,sorulardan yürümüşler gibi geldi canım.Ben de Fak Deryasında çark çeviririp kredi biriktiriyorum arada oraya atıyorum ama orada önerebileceğim biri yok.Sırf can sıkıntısından işte:)
Katiliyorum, hisli olduklarini dusunmuyorum aynen dedigin gibi sorulardan yuruyorlar.

Burada Borellus80 Borellus80 yazmis ama eski uyeler hatirlar bu soz ettigi durum Yasemin Abla adli falcinin bizim Medyumcetin'e verdigimiz bilgileri asikar bir bicimde kullanip kendi yorumu gibi sunmasiydi. Tellwe ye yaptigimiz sikayet sonrasi banlandi... Inanmayin kanmayin, inanilmaz tezgah donuyor. Dikkat! Zamaninda tellwede cok para harcadim ama bu yil birkac fal attim onda da secici davrandim...

Buda Medyum Çetin’in ne karakterde olduğunu da beli ediyor! Çok haklısınız, nasıl böyle ‘insanlara’ güvenip fal yolluyoruz onuda anlamış değilim. Zamanında Yasemin abla hikayesine bende kanmıştım ama şansıma hiç bir nokta atışı yoktu çünkü henüz Medyum Çetin’e baktırmamıştım. Allah bunları bildiği gibi yapsın :sinirli:

Sen Fildor'dan yorum almis miydin? Onun da profilinde surekli yorum yazan biri islemlerden filan soz etmis! Dialoglar bir garip ayrica...
o kisi begenmedigi falcilarin sayfasinda da kufretmis. psikopat bir tip. okudugum kadariyla bir kadin icin hirs yapmis dönsün istiyor büyü yapiyor, fildor da yardim mi ediyor anlamadim. orda fal baktirmayi birakiyorum ben ne degisik tipler.

canim burda mesela baktirip memnun kalanlarin falcilarina baktirdim resmen genel konustular bana ve iki satir yollamislar herkese uyacak seylerdi.o yuzden enerji meselesi biraz fallar. enerjisi senle tutar sana iyi bakar, ama baskasina tutmaz.fakat ben yine de baktirdiklarimi soyleyim.tellwede fildor guzel bakmisti arkadasimla kusecegimi bildi, beni kiskanan kisinin harflerini bildi. Yasocuk'a baktirdim ama oylesine baktirmistim umutsuzdum, bes yildir bekledigim sevdigim adam icin. arayacak yilbasi gelmeden demisti, hadi ordan dedim bes yil merak etmemis simdi mi aricak dedim ama gecen hafta instagramdan mesaj atmis, ona sok olmustum. su fali baktirmistim ona. uyumsuz da detayli bakmisti begendim. ama kesinlikle baktirmayacaklarim: Abbeydawn , kraliceyildizi. cunku kopyala yapistir yaptiklarindan emin oldum. birsene baktirdim falciyusufa baktirdim. ucret yuksek diye sandim ki muhtesem bakiyorlar. ama param bosa gtti cunku uc satir yazmis birsen, falciyusuf ta ayni cumleyi uc kez tekrarlamis detay yok bisey yok🤦🏻‍♀️ yesilcingene cok olumsuz konusup moral bozuyor ayrica dediklerinin tersini yasadim.yani ucret yuksek olanlara aldirma muthis falci imaji cizmk icin yukseltmisler ucreti. ucuza bakanlar daha iyi bakiyor bence
Valla ben de senin yasocuk oldugunu dusundum suanda cok bi ovmusun sanki.

yasocuk begendim dedikleri cikti, kraliceyildizi hic alakasiz seyler yazdi. faldan once mesaj atip soru sordu birsuru, o bilgilere gore bakti, bence amatör. klothoya bir turlu baktiramadim hep iptal oluyo. fildor da guzeldi harf veriyodu ve dedigi cikti.
Valla ben senin yasocuk oldugunu dusunuyorum. Butun falcilara kotu demissin. Ayrica kraliceyildizina dun bende baktirdim. Ve gercekten de memnun kaldim. Harf ve tarih veriyor hepside dogruydu.

evet ben yasocugum o yuzden baska falcilari da ovuyorum :)) ahhaahhaa komiksin abbey :) hadi naş naş burdaki kadinlar zeji kimseyi kandiramayiz burada
Acaba hangi falciyi ovmusun soylermisin. Ben abbey olsam niye kraliceyildizini sariella,banu yilmaz yesilcingene bunlari ovme geregi duyuyum ki.bide sen abbeysin diyorsun varmi kanitin onyargili konusuyorsun. Orda cok fal baktirdim ve gercekten bu kisilerden cok memnun kaldim. Yasocugada baktirdim igrencti

Valla ben senin yasocuk oldugunu dusunuyorum. Butun falcilara kotu demissin. Ayrica kraliceyildizina dun bende baktirdim. Ve gercekten de memnun kaldim. Harf ve tarih veriyor hepside dogruydu.
Ben mi butun falcilara kotu demisim? her hafta fildora baktiriyorum, onu ovdum, herkese tavsiye ettim, medyumcetini ovuyorum arkadaslarima guzel bakmis bnmkini iade edip duruyor ona da yolluyorum . yasocuka iki kez baktirdim dedigini yasadim o yuzden onerdim. medyumzz 'i de seviyorum ona da ayda bir yolluyorum. sen tam okuyamamissin. su an baski falci arayisi icerisindeyim son yorumlari okumamissin , mucteabla ve klothoya yolladim en son. vadeleri uzak beklemedeyim diye ovmuyorum. cikarsa onlari da ovucem:) o zaman da ben mucteabla ve klotho mu olucam ;))) ama senin reklam yaptigin net belli cunku yazi stilin ayni bn sana baktirmistim . hep sallamasyon canim;) bir de reklam yapicam diye kafan karismis bir yorumda sariellayi ovmussun diger yorumunda cok kotu demissin hem de ayni gun ahhahhhaahhaa guluyorum sana su an. git canim tepemi attirma benim . zaten bosa param gitmis o sitede kac kez. burda anca reklam yapin bos bos.

Acaba hangi falciyi ovmusun soylermisin. Ben abbey olsam niye kraliceyildizini sariella,banu yilmaz yesilcingene bunlari ovme geregi duyuyum ki.bide sen abbeysin diyorsun varmi kanitin onyargili konusuyorsun. Orda cok fal baktirdim ve gercekten bu kisilerden cok memnun kaldim. Yasocugada baktirdim igrencti
ben de abbeya baktirdim sallamasyondu, uyumsuz sallamasyondu neden fikrimi belirtmeyim ki? naktayi da ovdum instagramdan baktiriyorum insta hesabini verdim onun burda. yorumlarimn hepsini okumamissin. ovduklerim duzenli baktrdiktrlarm var bubastis'ten mesela dun bahsettim ona fal attim. tek bir kisiyi ovmuyorum. fildora hayranim mesela. o zaman ben fildor muyum onu da ovdum. hadi git isineee ya .

Abbey i kotuledim diye bozulan birisi varrr:)))) neden acaba bu kadar saldirdin bana:) herkes begenmedigini soylemekte ozgur. ben senin gibi her foruma abbey cok iyi nokta atisi bilmem ne yazmadim. burda bitek ben dusunmedim reklam yaptigini. baskalari da dusundu. herkese cevap mi vericen boyle. reklam yapmiyosan susarsin hakliysan boyle niye saldirip durmussun. eglendim aksam aksam . imza: yasocuk. hahhaahhhaaa

Abbey i kotuledim diye bozulan birisi varrr:)))) neden acaba bu kadar saldirdin bana:) herkes begenmedigini soylemekte ozgur. ben senin gibi her foruma abbey cok iyi nokta atisi bilmem ne yazmadim. burda bitek ben dusunmedim reklam yaptigini. baskalari da dusundu. herkese cevap mi vericen boyle. reklam yapmiyosan susarsin hakliysan boyle niye saldirip durmussun. eglendim aksam aksam . imza: yasocuk. hahhaahhhaaa
Bende yaaocuga saldirdim diye hemen savunmaya gectin nedense. Acaba. Hem iyi falci onerisinde bulunuyorsunuz. Iyi olan falciyida soyleyince hemen reklam olarak algiliyorsunuz. Ozaman bu forum neden acildi. Okdar falci hakkinda forum acilmis ben abbeydawn iyi dedim diye ne bu siddet anlamiyorum. Neyse senle tartismicam hadi by belli ki issiz gucsuzsun surekli burda kus bekler gibi milletten laf bekliyorsun. Ugrasamicam senin gibiyle.

Bende yaaocuga saldirdim diye hemen savunmaya gectin nedense. Acaba. Hem iyi falci onerisinde bulunuyorsunuz. Iyi olan falciyida soyleyince hemen reklam olarak algiliyorsunuz. Ozaman bu forum neden acildi. Okdar falci hakkinda forum acilmis ben abbeydawn iyi dedim diye ne bu siddet anlamiyorum. Neyse senle tartismicam hadi by belli ki issiz gucsuzsun surekli burda kus bekler gibi milletten laf bekliyorsun. Ugrasamicam senin gibiyle.
yahu banane yasocuktan, sen bana saldirdin ben de sana cevap verdim butun yorumlarimi okumamissin ben de okumani tavsiye ettim. baska falcilar da var ovdugum. reklam yapmiyorum insanlara fikir veriyorum. onlardan da fikir aliyorum. su falciya baktir memnun kaldim diyenleri dinleyip fal atiyorum sonucu yaziyorum. sen bana cevap verirken hala abbey ve kraliceyildizini ovuyorsun neymis harf vermis. ayni hesap mi yoksa onlar;) herkesin enerjisinin tuttugu falci farkli. senin yazi stilin onla ayni oldugu icin birden fazla abbeya fal baktirdigim icin suphelendigimi soyledim. eger rahatsan sinirlenmene gerek olmazdi bu kadar. ;) bence daha fazla yazip ta sayfayi kirletmeyelim . buraya falci fikirleri icin geliyoruz kim iyi kim kotu diye. insanlar bunlari okumak zorunda degil.... sana iyi gunler.

Yasocuk’a fal attım, şartlı bakmak istemiş. Öyle iade isteyen biri değilim. Bence iyi olan zaten şartlı bakmaz. Hayatımda ilk defa Ayeviii için şartlı baktırdım ve çok boş bir faldı. Onda beride şartlı falları kabul etmiyorum. Bakamayacaksan şart koşma, enerjim tutmadı bakamıyorum de daha iyi bence! :63:

Yasocuk’a fal attım, şartlı bakmak istemiş. Öyle iade isteyen biri değilim. Bence iyi olan zaten şartlı bakmaz. Hayatımda ilk defa Ayeviii için şartlı baktırdım ve çok boş bir faldı. Onda beride şartlı falları kabul etmiyorum. Bakamayacaksan şart koşma, enerjim tutmadı bakamıyorum de daha iyi bence! :63:
bubastis sartsiz bakti vala nokta atisi yapti ben detay vermedigim halde.

Back
X