tellwe.com'da bakılan fallar!

bodrumlu erden yakamoz diye bir kadin varmis mail adresini paylasmislardi. yildizname falan bakiyordu. astrologmus. onu ovmuslerdi . mail attim 150 tl dedi 🤦🏻‍♀️ ona baktiran oldu mu? ben artik tellwede baktirmiyorum son kez bubadtisi denedim olumluydu ama falcilarin birden fazla hesabi olabilecegini dusundum icime kurt dustu. bu kibrisli erden diye de geciyormus, baktirip memnun olan var mi aranizda?

Şanslısın! Ona baktırdım — Bana da şartsız baktı ama çok sallama bir fal yolladı. Hayatımda öyle kötü bir fal görmedim :KK12:
yaaa:(( bana nokta atisi yapmisti ama dedigim gibi ben artik supheleniyorum tellwe sitesinden. sanki birbirleryle bilgilerimizi mi paylasiyolar acaba diye icime kurt dusmedi degil. dun son kez ona baktrdim ve tellwe seruvenime son verdim 🙄

Yasocuk’a bir arkadaşımla 4 gün arayla attık. İkimiz de iki kişi sorduk. İkimize de cümleleri değiştirmeye tenezzül bile etmeden birebir aynı şeyleri söylemiş.

Yasocuk’a bir arkadaşımla 4 gün arayla attık. İkimiz de iki kişi sorduk. İkimize de cümleleri değiştirmeye tenezzül bile etmeden birebir aynı şeyleri söylemiş.
bence herkesin hazirda beklettigi fal oluyor, herkese kopyala yapistir. kime tutarsa diye. arada da tutuyo iste bazilarina. ben ucretsiz fal havuzuna yollamistim promosyon. adini hatrlayamadim ruhh muydu ruhfall miydi ne. yanlis olmasin. ayni fali yollamisti farkli gunlerde mesela.🙈

bence herkesin hazirda beklettigi fal oluyor, herkese kopyala yapistir. kime tutarsa diye. arada da tutuyo iste bazilarina. ben ucretsiz fal havuzuna yollamistim promosyon. adini hatrlayamadim ruhh muydu ruhfall miydi ne. yanlis olmasin. ayni fali yollamisti farkli gunlerde mesela.🙈
bu arada her fal sitesini neredeyse deneyimlemis biri olarak kismetim uygulamasindan siddetle kacinmanizi oneririm. iki farkli falci ayni seyi yollamis nerdeyse. sanki sistem otomatik yolluyordu. en iyisi bulundugumuz sehirde en iyisini bulup yuzyuze baktirmak.

mısırlı talia nerelerde ya, gercekten krize girdim kaç gündür girmiyor baya oldu
onu ben de cok beklemistim bir de vadivatani cok bekledim. bir de klothoyu:)) bir turlu baktiramadim.klotho hep zaman asimina ugruyor. misirli talia yi cok duydum hic olumsuz konusan olmadi. bazilari tellweyi birakip instagramdan bakiyor bir kontrol etmk lazim insta hesabi var mi diye🤷🏻‍♀️

onu ben de cok beklemistim bir de vadivatani cok bekledim. bir de klothoyu:)) bir turlu baktiramadim.klotho hep zaman asimina ugruyor. misirli talia yi cok duydum hic olumsuz konusan olmadi. bazilari tellweyi birakip instagramdan bakiyor bir kontrol etmk lazim insta hesabi var mi diye🤷🏻‍♀️
kaç gündür bekliyorum :) mısırlı talianın verdiği esgal ve harflerden eski sevgilimin yürüdüğü kızı buldum ahahah sağolsun

kaç gündür bekliyorum :) mısırlı talianın verdiği esgal ve harflerden eski sevgilimin yürüdüğü kızı buldum ahahah sağolsun
yaa ciddi misin? kesinlikle bulmam lazim insta ve facebookta arattim yoktu. ben tellwe macerama son verdim bugun. ama arada bi bakicam sirf talia dönmus mu diye:)

yaa ciddi misin? kesinlikle bulmam lazim insta ve facebookta arattim yoktu. ben tellwe macerama son verdim bugun. ama arada bi bakicam sirf talia dönmus mu diye:)
Talia fal sepetinde yalniz. Yorumlar karisik yaziliyor ama fal sepeti deneyimlerim topic inde agirlikli fal sepeti yorumcularini konusup degerlendiriyoruz 🙂

hangi fali baktirmistiniz ona? birgun yakalayabilirsem baktirayim
yildizname guzel bakiyordu. tellwe'de cok kisiye baktirmadim fakat burayi okuyunca sasirdim herkesin enerjisinin tuttugu falci degisik demek ki. bana alakasiz seyler yazip yuzeysel bakan falciya nokta atisi demişler, her hafta duzenli baktirip harflere tiplere kadar herseyi bildigini gordugum falciya ise kopyala yapistir demisler. bir falcinin da fake hesaptan burda kendi reklamini yapip diger falcilari kotuledigi de bariz belli olmus ayrica. 🙄 kendisi 'tellwede en iyi falcı' konusunu acip kendini ovmus orda da. bizi saf mi saniyor acaba, neyse biz yemiyoruz 🤷🏻‍♀️

Back
X