tellwe.com'da bakılan fallar!

Geleceğinşifresine baktırmıştım.Sadece olumlu yorum.Tavsiye etmem.Paranız boşuna gitmesin.Ama çok önceden duvarında hep olumlu yorum vardı.Hiç bakmadım daha sonra duvarına.Ama açıkçası tavsiye etmiyorum.
Teşekkür ederim. Mesajınızdan önce atmıştım ona. Bu ikinci atışım oldu. İlkinde sorduğum şeyin cevabı olumlu diye falımı iade etti. İkinci de başka bişey sordum cevabı olumsuz diye yine iade etti :)

Teşekkür ederim. Mesajınızdan önce atmıştım ona. Bu ikinci atışım oldu. İlkinde sorduğum şeyin cevabı olumlu diye falımı iade etti. İkinci de başka bişey sordum cevabı olumsuz diye yine iade etti :)
Rica ederim.Zaten herkes olumlu yorum yapmış.Geçen gün baktım sizden sonra:)Herkesin mi olumlu yani?:)Bana yaptığı yorumda en ufak bir şey bile çıkmadı.Bence size iade ettiği iyi olmuş:)

Cinodebernuj siteye ilk geldiğinde biosuna yazdıklarından dolayi çok talep görmüştü bundan bir iki yıl önce, o sıra ben de atmıştım fal ama benimle alakasızdı hiçbirşey bilemedi gelecek için söylediği hiçbirşey de çıkmadı doğal olarak.
Bende yorumlara aldanıp fal yolladım anlamıyorum ki parayla falan yorum mu yazdırıyorlar , tanıdıklarına fal bakıp onlara mı yorum yaptırıyorlar yorumlar hep güzel millet yazmış nokta atışı vb. ama fal geldi iğrenç ve alakasız

Bende yorumlara aldanıp fal yolladım anlamıyorum ki parayla falan yorum mu yazdırıyorlar , tanıdıklarına fal bakıp onlara mı yorum yaptırıyorlar yorumlar hep güzel millet yazmış nokta atışı vb. ama fal geldi iğrenç ve alakasız
Aynen bana da ayni sekildeydi yorumu, hep aldaniyoruz bu tellwede ipini koparan falci diye kayit oluyor zaten. 98% i faldan filan anlamiyor. Ogrenciler filan bunun gibi cep harcligi cikaranlar sadece ve de falci gruplari, coklu hesaplar dolandiricilar ise ayri bir kategori zaten.

Aynen bana da ayni sekildeydi yorumu, hep aldaniyoruz bu tellwede ipini koparan falci diye kayit oluyor zaten. 98% i faldan filan anlamiyor. Ogrenciler filan bunun gibi cep harcligi cikaranlar sadece ve de falci gruplari, coklu hesaplar dolandiricilar ise ayri bir kategori zaten.
Tellwe den fal baktırmamak lazım ya her baktırdığımda pişman oluyorum son zamanlarda hep alakasiz yorumlar geliyo yüksek ihtimalle kopyala yapıştır yapıyolar sorduğumuz soruları bile okuduklarını düşünmüyorum çünkü ben oraya yazıyorum üniversite öğrencisiyim diyorum bana kazanacaksın diyor okusa zaten ben ona vermişim bilgiyi. Destek kısmi da asla yardimci olmuyor durumu anlattım bana diyorlar ki her falcı her şeyi bilemez. Zahmet edip açıklamayı okusalar yeter dedim.

Tellwe den fal baktırmamak lazım ya her baktırdığımda pişman oluyorum son zamanlarda hep alakasiz yorumlar geliyo yüksek ihtimalle kopyala yapıştır yapıyolar sorduğumuz soruları bile okuduklarını düşünmüyorum çünkü ben oraya yazıyorum üniversite öğrencisiyim diyorum bana kazanacaksın diyor okusa zaten ben ona vermişim bilgiyi. Destek kısmi da asla yardimci olmuyor durumu anlattım bana diyorlar ki her falcı her şeyi bilemez. Zahmet edip açıklamayı okusalar yeter dedim.
Kesinlikle sana katiliyorum. Tellwede bastan bilmeden o sekilde cok deneyimim oldu artik gecen yil 5-6 yorum falan almisimdir. Daha onceden de onlarca faldan belki bir iki kisinin onemsiz detaylar disinda bilidigi dogru durust pek bir sey olmadi maalesef.

Alioth baktıran var mı yeni biri sanırım ama ben bakımını beğendim 5 tlye sallamasyon bir fal değildi sanki fikir almak istiyorum baktıran varsa

bana da ilişki ile ilgili dediği çıkmadı
ne demişti mesela canım sana? mısırlı talia geysu yesilcingene bana ücü de aynı seyi söyledi. Yesilcingenenin bu zamana kadar bana cıkmayan vadesi falı olmadı ne söylerse hepsini malesef yasadım. O yuzden bu söylediğini de yasarmıyım diyorum umutlandım biraz.

ne demişti mesela canım sana? mısırlı talia geysu yesilcingene bana ücü de aynı seyi söyledi. Yesilcingenenin bu zamana kadar bana cıkmayan vadesi falı olmadı ne söylerse hepsini malesef yasadım. O yuzden bu söylediğini de yasarmıyım diyorum umutlandım biraz.
Siz ne kadar süre ile baktırıyorsunuz çingeneye

Ben de tekrar atsam mı acaba size saha önceki falın tekrarı devamı gibi mi yorumlamıştı farklı şeyler söyledi mi özel değilse
yani bana hep ilerki süreçte düsündüğüm gibi davranırsam nasıl sonuclanır bunları anlattı uzun uzun ama ben onu dinlemedim cunku inanmadım sonradan da bütün her şey dediği gibi oldu.

Bu dediğiniz falcıya fal baktırmadım o nedenle ona yorum yapamam. Ama tellwe'de ciddi şekilde sıkıntı var. Daha önce hayran sayısı ile ilgili durumu dile getirmiştim. Bende yorumlara bakarak seçerdim falcıları yada hayran sayısına göre sonra durumu fark ettim. Yorumlarda neredeyse isim isim, tarih tarih, hatta saati bile tutturmuş falcılar var. Sonra o falcılara baktırıp benimle hiç alakası olmayan, o kadar şey içerisinden bir tane bile durumu tutturamayan falcılar çıkınca bende yorumlardan ciddi şekilde şüphelenmeye başladım. Söylediği şeyler çıkmasa bile işini düzgün yapan falcılara yazık oluyor tellwe'de

Back
X