tellwe.com'da bakılan fallar!

bugün siannanın dediği birşeyi yaşadım.ve 2 ay içinde olacak dediği çok spesifik birşeydi. bu kadar erken beklemiyordum.
vadelere çok takılmamak lazım sanırım.
bakalım asıl fal sonucu da çıkıcakmı.
keşke başlamasaydım yine fallara :KK43:

bugün siannanın dediği birşeyi yaşadım.ve 2 ay içinde olacak dediği çok spesifik birşeydi. bu kadar erken beklemiyordum.
vadelere çok takılmamak lazım sanırım.
bakalım asıl fal sonucu da çıkıcakmı.
keşke başlamasaydım yine fallara :KK43:
Bence o baya iyii benim de enerjim uydu ama sonra attıgım 2 falımı da iade etti enerjim çok düştü diyerek :(

Bence o baya iyii benim de enerjim uydu ama sonra attıgım 2 falımı da iade etti enerjim çok düştü diyerek :KK43:
evet çok sık bakmıyor sanırım benide iade etti iki defa. ara veriyorum bir süre dedi en son :KK51:
ama iyi yönden hiç değilse enerjisini toparlayıp bakıyor. 5tl için çok özenli.

geysu icin falı bana cıktı yakın gelecekte söylediği gibi oldu diyenler yazabilirmi gercekten cok cok önemli arkadaslar lütfen

Yeşil Cingene ve Klothoyağmur'un, Ocak, Şubat icin soylediklerinden hic bir sey olmadi.
klothoyağmur bende de çıkmamıştı zaten, yeşilçingene de gelen yorumların çoğu artık olumsuz olmaya başladı. Bende bir konuyu tutturmuştu ama zaten % 50 şans vardı

Uyumsuza fal baktırıp çıkmayan var mı ? 2 ay önce yıldızname baktirdım genel iş ve aşk için başka şeyler söyledi. Hesabi silmistim telwede yeni hesap açtım ordan fal attım yeni .Bu seferde baktığı yildiznameye çok ters bir yorum yaptı. Kendisiyle çelişti. Böyle birşey yaşayan var mi?

bu yıldızname doğum tarihindeki gezegen konumlarına göre bakılmıyor mu yani farklı anlam çıkarması çok tuhaf olmuş.

bu yıldızname doğum tarihindeki gezegen konumlarına göre bakılmıyor mu yani farklı anlam çıkarması çok tuhaf olmuş.
Evet dogum tarihiyle bakılıyor. Ilk yıldızname baktirdım 2 ay önce hem is hem ask için. Ama baktirmiyacam artık deyip kapattım hesabi. Sonra şimdi biriyle tanıştım hoşlandımda.Tekrar yeni bir fal attim ask fali.Tamamen farklı bir aşk hayatı geleceği çizdi bana. Yildiznamede 7 ay icinde bir birliktelik görmüştü bana. Şimdiki kişi için bambaşka bir yorum yaptı. 🤦🏻‍♀️

Evet yıldızname yorumu değişmez çünkü içinde his falan olmaz, aslında tamamen matematiksel işlemlere dayanır. Kısaca falcı biraz sallama iş yapmış. Benim bilgim böyle bu konuda

Evet dogum tarihiyle bakılıyor. Ilk yıldızname baktirdım 2 ay önce hem is hem ask için. Ama baktirmiyacam artık deyip kapattım hesabi. Sonra şimdi biriyle tanıştım hoşlandımda.Tekrar yeni bir fal attim ask fali.Tamamen farklı bir aşk hayatı geleceği çizdi bana. Yildiznamede 7 ay icinde bir birliktelik görmüştü bana. Şimdiki kişi için bambaşka bir yorum yaptı. 🤦🏻‍♀️
Evet yıldızname yorumu değişmez çünkü içinde his falan olmaz, aslında tamamen matematiksel işlemlere dayanır. Kısaca falcı biraz sallama iş yapmış. Benim bilgim böyle bu konuda

aynen
e doğduğun gündeki gezegenler sonradan yer değiştiremeyeceğine göre..:)) baya saçma olmuş. bence pek takılma bu fala

Buraya sianna yazılınca acaba reklam mi yapılıyor diye düşündüm önce ama fiyatı uygun olunca ne kaybederim kendim deneyeyim dedim. Gelecek için henüz bir şey diyemem ama falı özenliydi şahsen sakız falı yollayabilir bu fiyata diye düşünmüştüm. Eğer başka baktıran ya da çıkan varsa yazarsa sevinirim. Kadınlar günümüz de kutlu olsun bu arada

Back
X