- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #31.881
Ne falı baktırmıştınız?ben en son camandaa ve gizemligozu deneyip begendim. var mı yeni birilerini deneyen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne falı baktırmıştınız?ben en son camandaa ve gizemligozu deneyip begendim. var mı yeni birilerini deneyen?
bi tarot bi de katinaNe falı baktırmıştınız?
Heartflia’yı öneriyorsunuz o zaman?![]()
Ben tavsiye etmem şahsen, genel geçer cümlelerin olduğu bir fal bakmış bana. Sonradan sorduğum soruya da cevap vermemişti, benim için bu önemli bir kriter.Heartflia’yı öneriyorsunuz o zaman?![]()
Banada aynısını yaptı benimle alakası olmayan bir faldıBen tavsiye etmem şahsen, genel geçer cümlelerin olduğu bir fal bakmış bana. Sonradan sorduğum soruya da cevap vermemişti, benim için bu önemli bir kriter.
Klasik uzun uzun edebiyat parçalamış, tahminim aynı kalıp cümleleri başkaarının fallarında da kullanıyor.Banada aynısını yaptı benimle alakası olmayan bir faldı
sor bi bklm faldan fala farklılık mı gosteriyo diye. bi de bence ust uste baktırınca aynı kişiye genelde kötü oluyo vadeyi bekleyip gidisata göre baktrmak en iyisiArkadaşlar Tellwe’de UYUMSUZZ adlı yorumcuya sık sık fal baktırdıkça baktığı fallar çok kısaldı ve sorularımın hepsine cevap vermemeye başladı. Israrla olacak dediği şeyin zamanını 2 kez erteledi. Yıldızname ve kahve falında bu sene olacak dediği şeye 5 gün sonra baktırdığım farklı bir falda bu sene olmayacak dedi.
Canım ben senin tavsiyenle baktırdım bende beklemedeyim benimde bir kaç ayım var ama bakalım. Sonradan sorduğum soruya da cevap vermedi.Arkadaşlar sorularımı hiçbir zaman yanıtsız bırakmayan ve detaylı bir bakım yapan elifsucan’dır... Her falda muhakkak birkaç kız çıkıyor ama analizlerini çok beğeniyorum. elifsucan’ın birkaç ay sonra olacak dediği şeyi yaşayanlar yazabilir mi?
Bana da cevap vermediCanım ben senin tavsiyenle baktırdım bende beklemedeyim benimde bir kaç ayım var ama bakalım. Sonradan sorduğum soruya da cevap vermedi.
Sen genel olarak beğenmiş miydin kuzumm?Canım ben senin tavsiyenle baktırdım bende beklemedeyim benimde bir kaç ayım var ama bakalım. Sonradan sorduğum soruya da cevap vermedi.
Yani genelde söylediği şeyler 5-6 aylık dilimi kapsıyor o yüzden şimdi bir şeyler söylemem yanlış olur. Ama beni etkileyen bir şey olmadı falında, hani şunu bildi diyebileceğim bir şey yok. Bende senin gibiyim bekliyorum.Sen genel olarak beğenmiş miydin kuzumm?
Arkadaşlar sorularımı hiçbir zaman yanıtsız bırakmayan ve detaylı bir bakım yapan elifsucan’dır... Her falda muhakkak birkaç kız çıkıyor ama analizlerini çok beğeniyorum. elifsucan’ın birkaç ay sonra olacak dediği şeyi yaşayanlar yazabilir mi?
Tüm falcılar sanki bu aralar hepsine aynı vade veriyorkizlar benim icin vade cok önemli suan, kimlerin Vadesi tuttu size..?
Baktirdiklarim:
Cingene 4 vade (4 hafta, 4lü bi tarih, 4. ay veya 4 ay)
Zisan Nisan
Elfin Nisan
Nakta 2 vade ( haftayi gectigi icin.. Mayis a denk geliyo)
Geysu Nisan
Sevgi Nisan
Zelis Nisan
Banu dogru Nisan
Zülal Nisan-Mayis
Venüs Ates Nisan (Tarih tutturmada iyimdir dedi)
Serüven Agustos
Tumay Haziran Sonu
Tüm falcılar sanki bu aralar hepsine aynı vade veriyorBenimde vadelerim çoğu nisan mayıs